BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 10 miesiąc temu #965704 przez me.ch
Jurada! Trzymamy kciuki!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 10 miesiąc temu #965709 przez me.ch
Jurada! Trzymamy kciuki!!!

(wybaczcie jeśli to się pojawia któryś juz raz z kolei ale z mojego tel wygląda jakby się nie wyslalo wcale wiec próbuje raz jeszcze....)

9 lata 10 miesiąc temu #965715 przez mysia5
Me.ch ja też tak mam czasami jak jestem na telefonie, ale to się robi wtedy gdy zaczyna się nowa strona i wydaje Ci się ze tto się nie dodało a tak naprawdę już jest :) gdy są juz swą posty to widać ten pierwszy.

9 lata 10 miesiąc temu #965730 przez sabina
o sie dzieje
Juranda trzymam kciuki i ja kochana !!!!!!
u mnie mdlosci od rana na tapecie :sick: a dzis piatek i tyle rzeczy musze ogaranc ehhhhh i stwierdzilam ze zrobie bigos :woohoo:
tez mam problemy z zasypianiem ostatnio .....i strasznie sie poce w nocy tak ze musze koszulke zmieniac :blink:

9 lata 10 miesiąc temu #965731 przez basiek149
cześć :]
u nas też dzisiaj słoneczko pięknie przebija się przez okna i wprowadza dobry humor :) :) :)
wczoraj nie mogłam już patrzeć na pączki a dzisiaj pierwsze co to złapałam go i zjadłam :laugh:

na wieczór rozmawiałam z mężem na temat imienia na Bąbla. u nas postanowione: chłopiec Jakub, dziewczynka Julia :) powiem wam, że Julki wcześniej w ogóle nie brałam pod uwagę ale jakoś wczoraj się do niej przekonałam. i bardzo, bardzo mi się podoba. :) :) :)

siostra z to mówi, że bierze pod uwagę tylko męskie imiona :laugh: mają już córeczkę - moją chrześnicę Gabrysię i bardzo chcą mieć synka.

a co do walentynek to u nas to się odbywa bez szaleństw w domu. pewnie jakiś fajny wieczór, z filmem w tle ale bez przesady. Nie idziemy ja wszyscy w ten dzień do kina na "Pięćdziesiąt twarzy Greya" :cheer:

9 lata 10 miesiąc temu #965737 przez sabina
Ja czekam az bd na necie do obejrzenia ;)
Pozatym mam ciasne spodnie ktore byly odrobine luzne i potrzebowalam do nich pasek :woohoo:
U nas brzydko pochmurnie i okropnie .....

9 lata 10 miesiąc temu #965750 przez Kasia888
Jurada będzie dobrze. Kurczę otwieram lodówkę i na sam zapach mam odruch wymiotny. Zastanawiam się coś zjeść, żeby mnie nie zemdliło i chyba zjem makaron z serem (na słono). Wczoraj jadłam płatki z mlekiem i nawet po nich źle się czułam. Także kończą mi się już pomysły...

9 lata 10 miesiąc temu #965754 przez Kasia888
Sabina widzę, że też walczysz z mdłościami... Jestem ciekawa czy one faktycznie przechodzą jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki po 12 tygodniu :cheer:

9 lata 10 miesiąc temu #965760 przez mysia5
Basiek mojego brata córeczka ma na imię Julia 4 latka juz ma ale naprawdę fajny z niej maluch :)
Ja w zasadzie biorę pod uwagę tylko chłopca - Kacperek :) ale pewnie jak przyjdzie co do czego to się zmieni wszystko :)
Ja co prawda wybieram się na ten film, ale nie w walentynki ;)
Lubie od czasu do czasu pójść do kina.

Dziewczyny doskonale rozumie wasz problem który nazywa się " mdłości " ah juz brak mi słów na to coś :silly: :sick:

9 lata 10 miesiąc temu #965762 przez Kasia888
Ja się muszę przyznać, że właśnie na walentynki wybieram się na tego Greya :P zobaczymy, mój mąż został niejako zmuszony do pójścia na ten film :cheer:

9 lata 10 miesiąc temu #965766 przez mysia5
Ja czytałam książki i jestem ciekawa filmu :) aczkolwiek aktorów gorzej juz wybrać nie mogli :blink: Jestem ciekawa jak Panowie odbiorą ten film :laugh:

9 lata 10 miesiąc temu #965768 przez Kasia888
Czytałam wszystkie trzy części :) też jestem ciekawa jak nasi Panowie go odbiorą, mam nadzieje, że wytrwają do końca seansu ;) w odtwórcy roli męskiej podobają mi się oczy, ale ogólnie wyraz twarzy ma taki zbyt słodki ;) podobny do Orlando Blooma.

9 lata 10 miesiąc temu #965770 przez sabina
tak dokladnie ja bym powiedziala pizdowaty :P

no mnie tez sie pomysly koncza co zjesc zeby bylo lepiej....dzis zrobie bigos na pewno na slodkie w ogole nie mam ochoty
m twierdzi ze bedzie chlopak bo on ma mocne geny :huh: faceci....

ja natomiast mam imie obrane jezeli bd dziewczyna to bedzie Emilka ....jezli chlopak to nie wiem....podoba mi sie Franek ale m nie bd chcial raczej

9 lata 10 miesiąc temu #965772 przez Kasia888
Z imionami to = u mnie jest o tyle ciężki wybór, że te które mi się podobają są już w rodzinie np. Piotruś, Kacper, Mateusz, więc naprawdę będę miała problem z imieniem. Z imion dziewczynkek podoba mi się Hania, Julia a nawet Wanda (choć to trzecie jest stare i do dziecka nie pasuje :P )

9 lata 10 miesiąc temu #965773 przez mysia5
Pizdowaty Hahaha :cheer: jakie ładne określenie. On może jeszcze jakoś da rade ale aktorka, jak dla mnie jest totalnie bezplciowa i taka jakaś bez wyrazu kompletnie, sierota jednym słowem. Ponoć musieli po kilka razy nagrywać sceny bo nie umiała się odnaleźć i nie radziła sobie. Aktorzy którzy na początku mieli zagrać główne role byli zdecydowanie lepsi :) ale to tylko moje zdanie.

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia