BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 10 miesiąc temu #966102 przez 25malinka

Pochwałę się ☺
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 10 miesiąc temu #966106 przez Lidziun
z czasem jest tak, wiadomo pierwsze dziecko to jest wszystko takie nowe, wiadomo na poczatku jest ciezko dziecko tylko spi placze i jest glodne, ale jak masz ochote to sie zamienimy :P u mnie bedzie c=trzecie i sie zastanawiam jak sobie poradze w tych pierwszych miesiacach, mam nadzieje ze dam rade a jak nie to dzieci beda sie spoznialy do szkoly ;)

9 lata 10 miesiąc temu #966109 przez 25malinka
Ja tez się zastanawiam czy dam rade, Natalia będzie miała dopier 2,5 roku,teraz ciezko jest u niej z zasypianiem, codziennie zasypia z nami na łózku i to 22 czasami pozniej, takze mam nadzieje ze to sie jakos unormuje i bedzie chodzila spac sama wczesniej

9 lata 10 miesiąc temu #966117 przez basiek149
25malinka piękna róża :) :) :)

a mnie mąż zaskoczył jeszcze bransoletką :)

Załącznik nie został znaleziony

9 lata 10 miesiąc temu #966122 przez Zazanna
Super prezenciki dostałyście:)

Ja się objadłam jak głupia pizzą i od kilku godzin mnie mdli :sick:
A wcześniej byliśmy jeszcze na spacerze z piesałkiem <3

Przygotowałam sobie również (pierwszy raz w życiu) ściągę :whistle: Na jutrzejszą filozofię -trzymajcie kciuki! B)

9 lata 10 miesiąc temu #966125 przez 25malinka
Basiek śliczna bransoleta

Zazanna no to powodzenia jutro ☺

A ja zaraz zmykam spać bo jutro wybieramy się do kina na Greya
Dobranoc ☺

9 lata 10 miesiąc temu #966133 przez Lidziun
Dla pierwszego dziecka zawsze ma się najwięcej czasu wszystko jest takie nowe, z drugim juz jest inaczej trzeba czas poświęcić na dwoje tez zwraca się uwagę na rozwój dziecka ale jest to juz inne o pierwszy ząb fajnie a przy pierwszym o mój boże ona ma pierwszefo zęba szybko zapisuje rob zdjęcie i tak to w życiu właśnie jest teraz obawiał się jak będzie czy dam rade Olek będzie miał 5 lay w czerwcu a czasami traktować go trzeba jak 3 letnie dziecko ale żyje nadzieja ze dam rade i on tez i ze będzie dobrze dobranoc mamuski

9 lata 10 miesiąc temu #966142 przez Zazanna
Dzień dobry :)

Właśnie wstawili wyniki z matmy i zaliczyłam ćwiczenia B) Strasznie się cieszę, bo przez to, że jestem dawno po szkole to matmy nie pamiętam i duzo podstawowych rzeczy mi uciekło choćby w liczeniu heh

Lidziun 5 lat to duży chłopak :) Na początku pewnie będzie ciężko, ale jak się już zorganizujesz to pójdzie Ci jak z płatka -już masz doświadczenie :)
U mnie to będą śmiechy heh pies, kot i dzieciałek ;) Wczoraj spytałam tak hipotetycznie mojego T. jaką płeć by wolał i też woli dziewczynkę <3
Ale oczywiście będziemy się cieszyć też z chłopaczka :) -moje obawy wynikają z tego, że nie mam pojęcia jak się opiekować chłopcem -jakoś zawsze sobie wyobrażałam, że będę miała córkę :)

Uciekam szykować się na egzamin :)
Miłego dnia :)

9 lata 10 miesiąc temu #966154 przez asiekasiek
dzień dobry dziewczyny :)
fajne prezenty podostowalyscie:) ja kupiłam sobie i mojemu mężowi po kubku ja mam różowy a on niebieski :p a wczoraj pojechaliśmy na kolacyjke i coś mi zaszkodziło tak mnie brzuch rozbolal ze szok... resztę wieczoru w toalecie spedzilam :( heh.
aha i jak przeszło mi przeziębienie tak na nowo przeziebilam się tym razem gardło mnie boli i to strasznie :( plus katar wrócił no oszalec można. w tamtym roku to biegałam w rybaczkach i bluzce termoaktywnej przy 8 stopniach Celsjusza i nic mi nie było zachartowana bylam!. a teraz wyjdę na pole w ciepłej kurtce rękawiczkach czapce i szaliku o juz coś mnie łapie :(
jeszcze jutro wracam do pracy :( a nie chce mi się :P

9 lata 10 miesiąc temu #966158 przez basiek149
Cześć :)
asiekasiek współczuje... ja się tak rozleniwiłam, że nie wyobrażam sobie jakbym miała teraz wrócić do pracy... a po urodzeniu Bąbla, jak minie tyle czasu to już w ogóle będzie bolało :P

9 lata 10 miesiąc temu #966211 przez Lidziun
Wczowaj tak ładnie było a dzisiaj... Brak słońca i nic mi się nie chce posprzatalam poprasowalam bo z całego tygodnia się duuuuzo zebrało a teraz leże. Ja to jest z bym wiosnę chciała bo ta zima jakąś malo zimowa a jakjest u Was?

9 lata 10 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #966218 przez pesq
Dziś bez słońca, w dodatku ja jakiś gorszy dzień. Boli mnie brzuch mimo aplikowania luteiny, nospa leży bo powiedział lekarz, że można łyknąć jak bardzo będzie boleć, ale ja wolę nie :dry: :dry: :dry: . Jutro do pracy i jakiś taki hormonalno-ciążowo-niedzielny smutek :( :( :(

9 lata 10 miesiąc temu #966227 przez sabina
czesc
pesq nie boj sie brac nospy ja bralam polowe pierwszej ciazy bo lekarz stwierdzil ze moja macica jest malo hm rozciagliwa i moze wycisnac moje dziecko.......nie dac mu urosnac.....:) mam zdrowego wesolego synka ;)

9 lata 10 miesiąc temu #966228 przez Zazanna
U mnie też pochmurny dzień, w dodatku płakałam prawie 40 minut, bo się wzruszyłam na reportażu o psie, który jeździł koleją i teraz mnie głowa strasznie boli -.-'

9 lata 10 miesiąc temu #966236 przez 25malinka
Heh hej niedawno wrocilismy, tel mi się rozladowal wiec nie miałam jak pisac, film podobał mi się chociaż zakończenie nie bardzo ( książki nie czytalam)

U nas dzisiaj tez wspaniała pogoda była, mała cały dzień spędziła u babci,

Nie mam siły i coś mnie głowa boli...

Zazanna gratki zaliczonych ćwiczeń

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia