- Otrzymane podziękowania: 135
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Mój maly człowiek na 1cm i 96mm i pięknie bijace serduszko...
Nie wiadomo z czego mam te plemienia. Kosmówka sie nie odkleja w badaniu gin. Szyjka zamknieta... No tak się zdarza...
Myślałam ze popatrzę sobie na ludka ale niestety
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
na pączki juz nie mogę patrzeć, a jej teściowa robiła i wepchała mi do domu, no cóż głupio odmówić, więc wzięłam inni zjedzą
Ja na Walentynki chciałam iść do kina, ale w każdym kinie grają jeden film !! Koszmar... Ja przeczytałam Greya pierwszą część i ledwo skończyłam, nie lubie romansów. Bardziej lubię książki i filmy o zabijaniu, morderstwach, krwi itp
Ale za to jedziemy do resteuracji, mam nadzieję, że nic tam nie będzie mi śmierdziało
A imiona dla chłopca nie mam pojęcia: Mikołaj, Karol, Filip u nas są już zajęte, a dla dziewczynki jużnie mam pojęcia... Hania mi się spodobała i Zosia też jest ładne no nie wiem. Prędzej będzie się myślało jak już płeć będzie wiadoma
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
sabina pizdowaty hahaa
my w walentyki chyba bedziemy spedzac w domu, nie wiem, moze maz mnie gdzies zabierze, ale mala bysmy musieli do babci zawiez, ja mu nic nie kupilam jeszcze bo nie mam pomyslu...
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
U mnie prosta sprawa: Dominika albo Dominik -po mojej Mamie Nie omawiałam tego jeszcze z T. ale w głowie już podjęłam decyzję i nie sądzę aby udało mu się na nią wpłynąć W sumie jak myślę o brzuchu to nazywam go Misia Od tego imienia jest dużo zdrobnień, a moja Mama jest najcudowniejszą kobietą na świecie o stalowych nerwach i nieprzerwanej woli walki i chciałabym aby Malunia to po niej odziedziczyła Kiedyś tam zawsze byłam pewna, że będzie Zosia. A tu proszę Misia i koniec Aaaa i nie zamierzam mówić Mamie, powiem, że Helenka (też mi się podoba), a jak się urodzi to będzie miała niespodziankę
Co do mdłości ja to muszę pilnować aby nie być głodna. Jak jem dość często to jest ok, a jak teraz myślałam, że najpierw skocze po mleko na naleśniki i coś tam i jeszcze prysznic, to mnie tak zgięło, że mało nie zwróciłam soku. I w ten sposób zjadłam właśnie bułkę w jajku z serem żółtym -smaki dzieciństwa mniam
A na walentynki umówiliśmy się na "randkę w łóżku" -chyba już o tym wspominałam
Będzie film i pizza -moja ukochana góralska z dominium om nom nom. Co lepsze umówiliśmy się na takie spędzanie już na początku stycznia, bo byłam na diecie i planowałam, że to będzie okazja do odstąpienia od diety na 1 dzień heh. A na prezent kupiłam dzwonek w empiku, taki jak na starych filmach na recepcji w hotelu z napisem ring for sex i kartkę ze śmiesznym napisem My to bardziej traktujemy jako nabijanie się z siebie, bo żadne z nas nie bierze tego święta na poważnie, ale za to zgodnie twierdzimy, że każda wymówka do leżenia w łóżku i dobrego jedzenia jest wymówką godną poświęcenia No i zawsze to chwila dla nas Z resztą ja tam obchodzę każde możliwe święto, bo uwielbiam dawać prezenty I dostawać w sumie też
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Wiecie co w poczekalni byla kobitka 17tc i ciaza jej obumarła. Zdałam sobie sprawę ze nie można się cieszyć do konca... Ze nie ważne jest czy minął 12 tydzień... Czy 20...
- niezapowiedziana
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
Właśnie wróciłam z Gliwic z egzaminu z applied mathematic!
Nie uwierzycie co zrobiłam
Wyszłam szczęśliwa po 30 minutach (egzamin miał trwać półtora godziny) i koleżanka do mnie pisze smsa, że zadania były na dwóch stronach
Zawsze sie śmiałam z ludzi którzy nie zauważają drugiej strony a teraz sama jestem tym tępakiem
Na swoje wytłumaczenie dodam tylko że właśnie na poprzednim egzaminie ten sam gościu dał tylko 3 zadania i druga strona była pusta
Ale.... Zdałam! na 3 ale zdałam
Teraz tylko czekam na wyniki z chemii organicznej i koniec sesji!
Chociaż od paru dni śni mi się że sprawdzam maila i się okazuje że nie zdałam....... A napisałam mniej więcej na połowe więc sie mega stresuje! Ileż można sprawdzać 8 prac?!
I mdłości mi powoli mijają! Po powrocie zjadłam pączka, płatki z mlekiem i pyzy z mięsem!
A zaraz jadę do sklepu i na kolacje robię sushi! Mniam mniam mniam!
Dzisiaj wieczorem wielki moment! rodzice się dowidzą że zostają dziadkami wiec trzymajcie kciuki!
No i dziadkowie że zostaną pradziadkami Ale tym się już tak nie stresuje
A co do imion to ja już mam kilka wybranych ale najbardziej mi się podoba od zawsze Antoni i Antonina Ewentualnie Amelia i Franciszek No i mój narzeczony chciałby mieć Maksymiliana
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
ale mimo wszystko nie chcę już myśleć, że będzie źle. chcę się cieszyć moim obecnym stanem, noszę pod serduchem największy skarb i tego się obecnie trzymam. nie chcę się już zamartwiać bo zdrowie psychiczne jest tak samo ważne jak fizyczne więc myślę, że trzeba patrzeć na to wyłącznie pozytywnie
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
Zazanna jakie romantyczne walentynki, hehe
Niezapowiedziana ale się udała z tym egzaminem, ale ważne ze zdany ☺no i powodzenia z rodzicami
A ja miałam sos i surowke z wczoraj, ugotowal am ziemniaków i żeśmy się nafutrowaly z Natalia aż się ruszać nie moge, musze wołać mała na drzemkę zaraz
Kasandra co u Ciebie, co się nie odzywasz, wpisywać się w tabele?