BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 10 miesiąc temu #965427 przez jurada
Widzę ze nie odbiegam od waszych smaczków...
Zjadłam paczka za chwile zajrzałam do lodówki i siup parówka w łapę i flaszka keczupu a potem znów musiałam odłożyć keczup i siup ogórek konserwowy... Ale mix!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 10 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #965430 przez mysia5
Me.ch mąż ma racje :) ale ja też ze wszystkim strasznie panikuje i byle co to Już się denerwuje.
Ojej to mój maluch chyba baaaardzo szalony będzie jak ja tak wariuje ... strach się bać :laugh:
Jurada co za mix Hehe :silly: smacznego :)

9 lata 10 miesiąc temu #965438 przez basiek149
am mam mam pączki :woohoo:

jurada ha ha ha zapisz sobie to gdzieś bo za kilka m-cy nie będziesz mogła uwierzyć, że coś takiego zjadłaś :lol:

9 lata 10 miesiąc temu #965472 przez Zazanna
Poszłam na spacer i do sklepu i kupiłam pierogi z kapustą mniaaam :) I do tego sok wyciśnięty z 3 pomarańczy :)

Załącznik nie został znaleziony

Niestety ja też już przytyłam. Ale schudnę później jak będę karmić, więc się nie martwię i jem to na co mam ochotę :)
Choć 3 pączka mogłam sobie darować -to już było czyste łakomstwo :)

9 lata 10 miesiąc temu #965476 przez sabina
pierogiiiii.........mniam!!!!!!!!!!!! :ohmy:
ja chce pierogi!!!!!!!!!!!!!!!!

9 lata 10 miesiąc temu #965477 przez mysia5
Smacznego Basiek ;)
Niezapowiedziana a jak tam rodzice? Wrócili juz , powiedziałaś im ? :)

kurcze przyszedł do mnie informatyk i miał tylko zainstalowac nowa drukarkę, a on siedział trzy godziny po czym stwierdził że coś jest nie tak i zabrał mi i drukarkę i komputer wiec nie wiem co ja będę robić do 15... a jestem tak głodna ze chyba wyjdę z siebie ze złości zaraz :S :dry:

9 lata 10 miesiąc temu #965479 przez basiek149
ale pierożki...mmm... :woohoo:
smakuwa Zazanna!

9 lata 10 miesiąc temu #965480 przez basiek149
ja póki co wciągnęłam 2 pączki. pierwszy wszedł super, drugi już ta ciężko... w sumie na tę chwilę pączki mi się przejadły...zjadłabym jakąś kapuchę, bigos czy coś w ten deseń...

9 lata 10 miesiąc temu #965483 przez Zazanna
hah Basiek ja to samo, jak teraz myślę o pączku to mnie skręca ... łe.

To straszne, moje życie składa się obecnie ze spania i jedzenia. Idę na drzemkę co by nie psuć sobie statystyk B)

9 lata 10 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #965487 przez mysia5
m.edziecko.pl/edziecko/56,113154,1351827..._chlopcy____,,1.html

Hahahahaha dziewczyny ale się uśmiałam przed chwila, weszłam na jakąś stronę o kobietach w ciąży i były tam zabobony, niektóre znałam ale niektóre to naprawde śmiech na sali i pierdoly straszne :cheer:

9 lata 10 miesiąc temu #965498 przez asiekasiek
Hej dziewczyny :) ja przyszłam właśnie od szwagierki i zjadłam u niej trzy pączki bo robiła :laugh: pyszne :)
Zamówiłam sobie dzienniczek taki sam jak niezapowiedzianej już nie doczekam się jak przyjdzie :D :D

Mysia przeczytałam te przesądy i po nich stwierdzam, że w takim razie kobieta powinna być zamknięta w czterech ścianach w czasie ciąży.
A co do słodkości to faktycznie koleżanka przez całą ciąże miała zachcianki na czekolady i urodziła córeczkę :)

9 lata 10 miesiąc temu #965499 przez Zazanna
O cholera, a ja dziś przez wizjer patrzylam.. o ja biedna, nieswiadoma.. <upada_z_westchnieciem> B)

9 lata 10 miesiąc temu #965500 przez Kasia888
Dziewczyny ale macie apetyty :P Jurada co za mieszanka :laugh: choć powiem Wam, że nawet ja dzisiaj zjadłam dwa pączki i nawet mnie nie zemdliło. Za to rano mało nie zwymiotowałam na sam widok mleka, a chciałam sobie tylko płatki zrobić... Zabobony są zabawne i naprawdę ludzie w nie wierzą.

9 lata 10 miesiąc temu #965501 przez Kasia888
Tak, tak z tymi słodkościami jest njbardziej popularny. Mi już dziewczyny w pracy wywróżyły w pracy chłopca z racji tego, że nie mam ochoty na słodkie. Jestem ciekawa czy się sprawdzi ;) a Wy macie jakieś przeczucia co do płci dziecka? :)

9 lata 10 miesiąc temu #965508 przez 25malinka
co tu wejde to jakies nowe jedzonko, w sumie to pierogi mam jeszcze zamrozone, ale nie bez przesady....własnie pączka zjadłam

Mój S chciałby teraz chłopca z racji tego, że dziewczynke juz mamy, ale ja w tej ciazy czuje sie tak samo jak w tamtej , jak do tej pory oczywiscie i cały czas mam ochote na słodkie, no ale zobaczymy własnie czy to sie sprawdza...

zazanna moja tesciowa wierzy w takie rzeczy, w tamtej ciazy naprawialam długopis i chcialam zajzec do srodka zobaczyc gdzie wklad to krzyknela na mnie zebym tak nie robila, eh...

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia