- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 4 miesiąc temu #179817 przez Agusia83
A ja sie leciutko zdrzemnelam i czuje sie jak nowo na rodzona
Fanka, kibicujemy Ci....oczywiscie, jesli bole beda sie coraz bardziej nasilac, to jedz wczesniej na ktg....
Basiu, spokojnie, przyjdzie czas i na nas na pewno za niedlugo wszystkie sie rozpakujemy i maluszki beda z nami
Monia, ja tez non stop mam skurcze spinajace....doktor mi wczoraj powiedziala, ze to wlasnie one rozwarlz moja szyjke....Widze, ze Wasi mezczyzni chcieliby juz miec maluchy przy sobie...a moj maz mi wczoraj powiedzial, ze wolalby by malutka posiedziala jeszcze chwilke, by moja szyjka spokojnie sie rozwierala...tak, ze jak pojdziemz rodzic to kilka cm bede do przodu no i ze wowczas mnie nie rozerwie i porod bedzie lagodniejszy...nie wiem skad on takie rzeczy wie...ale zrobilo mi sie milo, ze mysli o mnie, bym w miare lagodnie przezyla porod i sie tak bardzo nie meczyla
Fanka, kibicujemy Ci....oczywiscie, jesli bole beda sie coraz bardziej nasilac, to jedz wczesniej na ktg....
Basiu, spokojnie, przyjdzie czas i na nas na pewno za niedlugo wszystkie sie rozpakujemy i maluszki beda z nami
Monia, ja tez non stop mam skurcze spinajace....doktor mi wczoraj powiedziala, ze to wlasnie one rozwarlz moja szyjke....Widze, ze Wasi mezczyzni chcieliby juz miec maluchy przy sobie...a moj maz mi wczoraj powiedzial, ze wolalby by malutka posiedziala jeszcze chwilke, by moja szyjka spokojnie sie rozwierala...tak, ze jak pojdziemz rodzic to kilka cm bede do przodu no i ze wowczas mnie nie rozerwie i porod bedzie lagodniejszy...nie wiem skad on takie rzeczy wie...ale zrobilo mi sie milo, ze mysli o mnie, bym w miare lagodnie przezyla porod i sie tak bardzo nie meczyla
Temat został zablokowany.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #179820 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dajcie spokoj chcialam sie umowic na ktg w szpitalu gdzie bede rodzila i nie chca mnie zapisac kurcze, bede musiala jechac i osobiscie z nimi gadac.Szok normalnie
polska sluzba zdrowia eh..... odsylaja jeden do drugiego i tak w kolko ... wrrrr wscieklam sie normalnie
polska sluzba zdrowia eh..... odsylaja jeden do drugiego i tak w kolko ... wrrrr wscieklam sie normalnie
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #179824 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
nie wiem, cos tam baba pitoli, ze tylko pacjentki od ich lekarzy...
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #179832 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
pojade tam jutro osobiscie i tyle...
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #179837 przez fanka
Monia- takie pieprzenie z tym ktg, mają obowiązek Ci zrobić, tyle, że od 1.07 czy 1.08 trzeba płacić 20 zł jeśli się na własna prośbę robi ale odmówić Ci nie mogą. Mój M jak widział mnie wczoraj przy tych bolesnych skurczach powiedział ostatecznie, że nie chce być przy porodzie bo mówi, że on już wczoraj w panikę wpadał , a co będzie jak będę mieć te właściwe. Może to i dobrze, szkoda żeby on się męczył przy mnie, a ja stresowała nim, że on bidak cały w nerwach. U mnie bez zmian. Idę pochodzić po schodach , może coś ruszy konkretniej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #179841 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
no ja wiem ze musza, zreszta od 38 tc powinno sie chociaz raz w tygodniu robic...
Fanka to milego begania po schodach
ide polezec
Fanka to milego begania po schodach
ide polezec
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 4 miesiąc temu #179861 przez Mała
Witam.
No dziewczyny dzieje się tu u nas Trzymam kciuki fanka, żeby się zaczęło.
Ja dalej leże, mama mojemu mężowi powiedziała, że ma mnie przypilnować, bo brzuch nisko i na twarzy zmieniona, więc już niedługo, ale lepiej żebym jeszcze troszkę wytrzymała. Teraz jak do wc wstaję to już wilkiem na mnie patrzy.
No dziewczyny dzieje się tu u nas Trzymam kciuki fanka, żeby się zaczęło.
Ja dalej leże, mama mojemu mężowi powiedziała, że ma mnie przypilnować, bo brzuch nisko i na twarzy zmieniona, więc już niedługo, ale lepiej żebym jeszcze troszkę wytrzymała. Teraz jak do wc wstaję to już wilkiem na mnie patrzy.
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #179896 przez slowiczek
aaaaaaaaaaaale gorąco na dworze !!!, szok, wyszłam na chwilę na balkon ale szybko się cofnęłam
u mnie niby w szpitalu potrzebne jest skierowanie na ktg chociaż raz je wymagają a raz nie, nawet na SR położna nie była w stanie udzielić info jak to jest....ale powiedziała, że w razie czegoś nakłamać że coś boli i wtedy muszą zrobić
mój lekarz wczoraj w ogóle nie mówił mi nic o ktg, a miałam go zapytac ale ZAPOMNIAŁAM :/ tak jak zapomniałam poprosić go o receptę na jodid bo mi się skończył już jakiś czas temu.....ehhh, mam nadzieję, że ta pierdołowatość znika po ciąży
myślałam, że wstanę rano a tu może jakiś dzieciaczek będzie ale ciiiiiisza trzymam Fanka kciuki w dalszym ciągu za rozwój akcji
no i apetyt mam nieziemski, ciągle bym coś wsuwała :o
u mnie niby w szpitalu potrzebne jest skierowanie na ktg chociaż raz je wymagają a raz nie, nawet na SR położna nie była w stanie udzielić info jak to jest....ale powiedziała, że w razie czegoś nakłamać że coś boli i wtedy muszą zrobić
mój lekarz wczoraj w ogóle nie mówił mi nic o ktg, a miałam go zapytac ale ZAPOMNIAŁAM :/ tak jak zapomniałam poprosić go o receptę na jodid bo mi się skończył już jakiś czas temu.....ehhh, mam nadzieję, że ta pierdołowatość znika po ciąży
myślałam, że wstanę rano a tu może jakiś dzieciaczek będzie ale ciiiiiisza trzymam Fanka kciuki w dalszym ciągu za rozwój akcji
no i apetyt mam nieziemski, ciągle bym coś wsuwała :o
Moderatorzy: ilona