BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #179995 przez Agusia83
Kurcze, dziecko wazy 3200g a ona nie wiedziala, ze jest w ciazy?Nie czula ruchow? Ja tego w ogole nie rozumiem...hahaha...nie miala powiekszonego brzucha? A mogla miec jeszcze bardziej? Swinia, ze mnie... :silly:
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #179996 przez beti
Dziewczynki, jestem przerażona :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Fifik już waży 3925g!!!!!!
13 lata 4 miesiąc temu #179998 przez Agusia83
Wooooooow....ale duzy chlopczyk bedzie :laugh: ponad 4kg....ale Beti nie martw sie, wiesz, ze usg moze sie mylic nawet o 0,5kg...a nawet jesli to po prostu bedzie dorodny :laugh:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #179999 przez slowiczek
beti, to cały kilogram więcej niż moja Natalia :lol: pozwolą Ci rodzić sn ?

też sobie włączyłam TLC, a co tam :P ok jak ktoś jest gruby to może nie zauważyć brzucha, albo po prostu wziąć to za zwykłe tycie ale ja się pytam co z ruchami dziecka :D ? no przecież tego nie da się przeoczyć....
13 lata 4 miesiąc temu #180002 przez beti
Na inflanckiej dopiero od 4,5 robią cesarkę, no chyba że się główka nie wstawi.... :/
13 lata 4 miesiąc temu #180009 przez megi2501
Beti, ale masz bobaska. Dasz radę!Kochana, jak nie Ty-taka aktywna babeczka to kto inny :P

Ciekawe, jak Fanka?

Gratuluję dziewczynki kolejnych udanych wizyt:ohmy:

Ja siedzę na allegro i zamawiam łóżeczko, pościel i biustonosz do karmienia. To już czas :)
13 lata 4 miesiąc temu #180018 przez monika1984lodz
Beti kawal chlopaka :) bedzie dobrze zobaczysz dasz rade :)

Fanka do mnnie pisala, ze poleciala na Ktg potem sie jeszcze odezwie co i jak.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #180019 przez mYSZA
hejo!

wiecie co- nie przychodzą mi na bierząco posty z forum na maila- Wam też nie? bo ja z tego kozystam mega;P

ja właśnie wstała po wczorajszymw eselu;P Pyszne jedzonko było-hehehe. Wróciliśmy po oczepinach ale i tak połowę czasu przeleżałam w pokoju rodziców męża. A i po północy był specjalny dla ans taniec z pisenką której fragment mieliśmy w naszym pierwszym tańcu dokłądnie rok temu;) ładnie, że pamietali a wodzirej się przygotował bo był ten sam co u nas;) wiec nawet raz zatańczyłam;))))

dziś ma być ta akcja z namiotem i wieżą eifla na balkonie a w Poznaniu oberwanie chmury- mam andzieję, że przejdzie bo ianczej będę musiała iść na smerfy do kina bo to właśnie wymyślił na dzisiaj mój maż!!!

Beti- ponad 4 kg!!! o raaaaaaaany!

Janek z nami!
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #180020 przez Marta M
Dziekuje ewelina bardzo, bardzo..:) Zwrocilam uwage ze cm w te czy w te to jest az dwa tygodnie roznicy a czy ten cm bedzie widac jak dziecko bedzie mialo zamiast 33 32cm w obwodzie glowki?? NIE :)
Ewelina fajnie bo mozesz sie psychicznie nastawic i zaplanowac..my sie przeprowadzamy chyba w przyszly czwartek :)

beti ale duzy, choc tez nie ma co do konca brac tych wymiarow za dokladne..na sierpniowkach czytalam, zreszta Ty napewno czytalas ze ktorejsc usg pomylilo sie o pol kilo..

Widzialyscie pokazywarke lipcowek?? Tam dziewczyny urodzily jednego bobasa 4600 i dwoje 4350 naturalnie :) Tylko dwoje dzieci urodzilo sie z waga gdzie 2 bylo z przodu. Reszta miedzy 3-4kg.
13 lata 4 miesiąc temu #180025 przez ewelinaa
Marta - najważniejsze, żeby dziecko było zdrowe a czy mniejsze czy większe to już chyba za bardzo nie ma znaczenia, oby zdrówko było i 10 punktów :) :)
I w końcu będziesz w swoim domku - super :)

Beti - duży chłopak, tak jak pisałam wyżej szwagierka urodziła syna 4900, 61 cm (no cesarka była), teraz ma 6 lat i jest chudziutki jak szczypiorek i bardzo żywy ;)

Złożyłam bujaczek, nawet baterie z karuzeli przełożyłam i DZIAŁA :lol: Ale jestem z siebie dumna, zawsze to mąż takie rzeczy składa ;)
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #180026 przez slowiczek
oczywiście, że usg to tak tyko orientacyjnie wskazuje :) mówiłam Wam o znajomej, gdzie lekarze ją nastraszyli, że maluch jest za mały itd, ona to przeżywała, martwiła się, nawet wzięli ją do szpitala wcześniej a urodził się chłopak z wagą 3500 g więc normalnie :D albo ile jest takich przypadków gdzie robią usg w dniu porodu i waga po urodzeniu w ogóle nie sprawdza się z tą z usg, także take it easy :)

ale się nawpierdzielałam fryteczek :D mmmmm tego było mi trzeba :D

ewelinaa - siostra mojego jak się urodziła ważyła 4500 g a teraz ma 24 lata i jest mega chuda :D takich przypadków jest milion pięćset...ja jak się urodziłam to ważyłam chyba coś koło 3300-3400
13 lata 4 miesiąc temu #180027 przez Agusia83
Slowiczku....ale narobilas mi ochote na frytki :laugh:
13 lata 4 miesiąc temu #180029 przez beti
Ja już się pogodziłam z faktem że może być CC jedyne czego się obawiam to tego, że mogą mnie za długo zmuszać do SN i Fifik może być niedotleniony....aha...łożysko mam 3 stopnia i pod całym opisem USG adnotacja: DIAGNOZA - ciąża donoszona...więc Filip wyłaź!!!!!!!!!! Proszę.... :)
13 lata 4 miesiąc temu #180032 przez monika1984lodz
Fifi tu cioteczka :) sluchaj mamuski i wylaz :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #180035 przez Mała
Beti dobrze będzie :laugh: , chociaż przyznam, że też bym się przeraziła.
Filip słuchaj mamy, wyłaź!! :laugh:

Ciekawe jak Fanka?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży