- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #179995 przez Agusia83
Kurcze, dziecko wazy 3200g a ona nie wiedziala, ze jest w ciazy?Nie czula ruchow? Ja tego w ogole nie rozumiem...hahaha...nie miala powiekszonego brzucha? A mogla miec jeszcze bardziej? Swinia, ze mnie...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez Agusia83.
Temat został zablokowany.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #179999 przez slowiczek
beti, to cały kilogram więcej niż moja Natalia pozwolą Ci rodzić sn ?
też sobie włączyłam TLC, a co tam ok jak ktoś jest gruby to może nie zauważyć brzucha, albo po prostu wziąć to za zwykłe tycie ale ja się pytam co z ruchami dziecka ? no przecież tego nie da się przeoczyć....
też sobie włączyłam TLC, a co tam ok jak ktoś jest gruby to może nie zauważyć brzucha, albo po prostu wziąć to za zwykłe tycie ale ja się pytam co z ruchami dziecka ? no przecież tego nie da się przeoczyć....
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez slowiczek.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #180009 przez megi2501
Beti, ale masz bobaska. Dasz radę!Kochana, jak nie Ty-taka aktywna babeczka to kto inny
Ciekawe, jak Fanka?
Gratuluję dziewczynki kolejnych udanych wizyt:ohmy:
Ja siedzę na allegro i zamawiam łóżeczko, pościel i biustonosz do karmienia. To już czas
Ciekawe, jak Fanka?
Gratuluję dziewczynki kolejnych udanych wizyt:ohmy:
Ja siedzę na allegro i zamawiam łóżeczko, pościel i biustonosz do karmienia. To już czas
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #180018 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Beti kawal chlopaka bedzie dobrze zobaczysz dasz rade
Fanka do mnnie pisala, ze poleciala na Ktg potem sie jeszcze odezwie co i jak.
Fanka do mnnie pisala, ze poleciala na Ktg potem sie jeszcze odezwie co i jak.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #180019 przez mYSZA
hejo!
wiecie co- nie przychodzą mi na bierząco posty z forum na maila- Wam też nie? bo ja z tego kozystam mega;P
ja właśnie wstała po wczorajszymw eselu;P Pyszne jedzonko było-hehehe. Wróciliśmy po oczepinach ale i tak połowę czasu przeleżałam w pokoju rodziców męża. A i po północy był specjalny dla ans taniec z pisenką której fragment mieliśmy w naszym pierwszym tańcu dokłądnie rok temu;) ładnie, że pamietali a wodzirej się przygotował bo był ten sam co u nas;) wiec nawet raz zatańczyłam;))))
dziś ma być ta akcja z namiotem i wieżą eifla na balkonie a w Poznaniu oberwanie chmury- mam andzieję, że przejdzie bo ianczej będę musiała iść na smerfy do kina bo to właśnie wymyślił na dzisiaj mój maż!!!
Beti- ponad 4 kg!!! o raaaaaaaany!
wiecie co- nie przychodzą mi na bierząco posty z forum na maila- Wam też nie? bo ja z tego kozystam mega;P
ja właśnie wstała po wczorajszymw eselu;P Pyszne jedzonko było-hehehe. Wróciliśmy po oczepinach ale i tak połowę czasu przeleżałam w pokoju rodziców męża. A i po północy był specjalny dla ans taniec z pisenką której fragment mieliśmy w naszym pierwszym tańcu dokłądnie rok temu;) ładnie, że pamietali a wodzirej się przygotował bo był ten sam co u nas;) wiec nawet raz zatańczyłam;))))
dziś ma być ta akcja z namiotem i wieżą eifla na balkonie a w Poznaniu oberwanie chmury- mam andzieję, że przejdzie bo ianczej będę musiała iść na smerfy do kina bo to właśnie wymyślił na dzisiaj mój maż!!!
Beti- ponad 4 kg!!! o raaaaaaaany!
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #180020 przez Marta M
Dziekuje ewelina bardzo, bardzo.. Zwrocilam uwage ze cm w te czy w te to jest az dwa tygodnie roznicy a czy ten cm bedzie widac jak dziecko bedzie mialo zamiast 33 32cm w obwodzie glowki?? NIE
Ewelina fajnie bo mozesz sie psychicznie nastawic i zaplanowac..my sie przeprowadzamy chyba w przyszly czwartek
beti ale duzy, choc tez nie ma co do konca brac tych wymiarow za dokladne..na sierpniowkach czytalam, zreszta Ty napewno czytalas ze ktorejsc usg pomylilo sie o pol kilo..
Widzialyscie pokazywarke lipcowek?? Tam dziewczyny urodzily jednego bobasa 4600 i dwoje 4350 naturalnie Tylko dwoje dzieci urodzilo sie z waga gdzie 2 bylo z przodu. Reszta miedzy 3-4kg.
Ewelina fajnie bo mozesz sie psychicznie nastawic i zaplanowac..my sie przeprowadzamy chyba w przyszly czwartek
beti ale duzy, choc tez nie ma co do konca brac tych wymiarow za dokladne..na sierpniowkach czytalam, zreszta Ty napewno czytalas ze ktorejsc usg pomylilo sie o pol kilo..
Widzialyscie pokazywarke lipcowek?? Tam dziewczyny urodzily jednego bobasa 4600 i dwoje 4350 naturalnie Tylko dwoje dzieci urodzilo sie z waga gdzie 2 bylo z przodu. Reszta miedzy 3-4kg.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez Marta M.
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #180025 przez ewelinaa
Marta - najważniejsze, żeby dziecko było zdrowe a czy mniejsze czy większe to już chyba za bardzo nie ma znaczenia, oby zdrówko było i 10 punktów
I w końcu będziesz w swoim domku - super
Beti - duży chłopak, tak jak pisałam wyżej szwagierka urodziła syna 4900, 61 cm (no cesarka była), teraz ma 6 lat i jest chudziutki jak szczypiorek i bardzo żywy
Złożyłam bujaczek, nawet baterie z karuzeli przełożyłam i DZIAŁA Ale jestem z siebie dumna, zawsze to mąż takie rzeczy składa
I w końcu będziesz w swoim domku - super
Beti - duży chłopak, tak jak pisałam wyżej szwagierka urodziła syna 4900, 61 cm (no cesarka była), teraz ma 6 lat i jest chudziutki jak szczypiorek i bardzo żywy
Złożyłam bujaczek, nawet baterie z karuzeli przełożyłam i DZIAŁA Ale jestem z siebie dumna, zawsze to mąż takie rzeczy składa
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #180026 przez slowiczek
oczywiście, że usg to tak tyko orientacyjnie wskazuje mówiłam Wam o znajomej, gdzie lekarze ją nastraszyli, że maluch jest za mały itd, ona to przeżywała, martwiła się, nawet wzięli ją do szpitala wcześniej a urodził się chłopak z wagą 3500 g więc normalnie albo ile jest takich przypadków gdzie robią usg w dniu porodu i waga po urodzeniu w ogóle nie sprawdza się z tą z usg, także take it easy
ale się nawpierdzielałam fryteczek mmmmm tego było mi trzeba
ewelinaa - siostra mojego jak się urodziła ważyła 4500 g a teraz ma 24 lata i jest mega chuda takich przypadków jest milion pięćset...ja jak się urodziłam to ważyłam chyba coś koło 3300-3400
ale się nawpierdzielałam fryteczek mmmmm tego było mi trzeba
ewelinaa - siostra mojego jak się urodziła ważyła 4500 g a teraz ma 24 lata i jest mega chuda takich przypadków jest milion pięćset...ja jak się urodziłam to ważyłam chyba coś koło 3300-3400
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez slowiczek.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #180029 przez beti
Ja już się pogodziłam z faktem że może być CC jedyne czego się obawiam to tego, że mogą mnie za długo zmuszać do SN i Fifik może być niedotleniony....aha...łożysko mam 3 stopnia i pod całym opisem USG adnotacja: DIAGNOZA - ciąża donoszona...więc Filip wyłaź!!!!!!!!!! Proszę....
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #180032 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Fifi tu cioteczka sluchaj mamuski i wylaz