BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #92744 przez bewipo
Ja też nie czuję ruchów, ale się nie martwię. Wierzę, że wszystko jest dobrze z maluszkiem :)

Ja też mam tylko doświadczenie w remontowaniu mieszkania i owszem wykańczające bardzo. Ale teraz jak siedzę to się cieszę z mebelków, z koloru ścian i z tego że jestem u siebie :) A po roztopach mamy znowu zalany sufit (3 rok z rzędu) i znowu trzeba będzie coś robić :(
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #92750 przez kasia79
My też przechodziliśmy przez te całe remonty nasze gniazdko powstawało przez prawie 10 lat, wszystkie zarobione pieniądze wkładaliśmy w dom, wyjeżdżaliśmy za granice....koszmar, chociaż wybieranie mebli, glazury itp. to sama przyjemność ale wszystko tak wiele kosztuje.

Pyśśka twoja historia dowodzi, że jak się bardzo czegoś chce to można to osiągnąć.
Ja mimo że mam już dwoje dzieci, to kiedy nie wychodziło nam przez kilka miesięcy z zajściem w obecną to byłam bliska załamania i współczują parom które nie mogą mieć nawet jednego dziecka, a znam kilka takich par, w dzisiejszych czasach to jest naprawdę poważny problem,leki też kosztują fortunę.
Dziewczyny, naprawdę jesteśmy szczęściarami:)
13 lata 8 miesiąc temu #92801 przez Pyśkaaaa
dziewczyny mam pyt czy macie czasami bol brzuszka ale tak centralnie na srodku? takie jak by klucie? kurcze dzw do lekarza 2 godz temu i pomysli ze jakas psychiczna jestem....
13 lata 8 miesiąc temu #92817 przez katy25
pyskaaaa ja w tej ciazy jeszcze tego nie mialam, ale z ines mialam i to dosc czesto - bardzo nieprzyjemny bol prawda? a z zaawansowane ciazy te bole sa czesciej... nie wiem czemu tak jest ale mysle ze nie powinnas sie denerwowac.

Ja mam czesto bole tak jakby w pupie... i to mnie tak kłuje że ojej... ale nie wiem czy to nie hemoroidy bo z Ines miałam i to też jest straszne chociaż jak narazie nic nie wyczułam przy myciu...
13 lata 8 miesiąc temu #92818 przez kasia79
Wiesz, ja jak się dużo nachodzę to mam czasem takie klujące bóle, ale rzadko, przeważnie boli mnie dół brzucha tak jak w czasie okresu. Dzwoń jak tylko cię coś nieokoi, nie przejmuj się co on sobie pomyśli, od tego są lekarze, żeby nam pomagać.
13 lata 8 miesiąc temu #92842 przez Pyśkaaaa
no taki srednio mily... ale jakos bardzo dokuczliwy takie po prostu kłucie w srodku brzucha.. wczoraj mnie troche bolalo i na noc przeszlo i teraz znow

i tak juz sie do niego dzis nie dodzwonie bo on odbiera tylko w okreslonych godzinach :P jak by mnie jakos bardziej bolalo to zawsze IP :( ale ja mam infekcje wiec moze dlatego...
13 lata 8 miesiąc temu #92846 przez ewelinaa
Ja miałam taki kłucia jak byłam zmęczona,a namęczyłam się w weekend - dostałam pod opiekę 3 miesięcznego siostrzeńca , sobota niedziela z noclegiem.. Taka ze mnie dobra ciocia ;) Wczoraj popołudniu odpoczęłam i już jest ok :)
A takie bóle jak przed @, takie jakby "rozciąganie" czuje od czasu do czasu, ale się nie przejmuję, lekarz powiedział, że tak będzie - znaczy dziecko rośnie :)

A'propo wieku - ja gdy urodzę będę miała 27 lat, ale jestem z tego zadowolona, wcześniej nie byłam gotowa żeby być mamą, jak poczuliśmy, z mężem, że jesteśmy gotowi odstawiłam tabletki i zaczęliśmy się starać :P
13 lata 8 miesiąc temu #92886 przez kasia79
Ewelina, bardzo dobrze, każdy ma swój zegar biologiczny który w odpowiednim czasie daje nam znać.
13 lata 8 miesiąc temu #92888 przez monika1984lodz
Pyśka bol mi juz przeszedl :)

co do remontow i wykanczania domow i mieszkan.jak sie dowiedzielisy, ze jestem w ciazy to wlasnie zaczelismy remont w naszym mieszkanku... niesety nie moglam zabardzo pomoc mojemu M.
naszczescie rozumial.

Wogole to chcialabym juz piatek.....
idziemy na usg...

A co do lekarza, ktory nie odbiera telefonu. moj jest niesamowity, moge do niego dzwonic o kazdej porze dnia i nocy i zawsze odbierze. To jest dl mnie strasznie wazne ze wzgledu na moje dwie straty i niekompetentnych lekarzy ktorych spotkalam na swojej drodze.
Jezeli ktoras z was jest z lodzi i jej lekarz sie nie nadaje do niczego to serdecznie polecam doktora Szalczyńskiego.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #92920 przez magdamagda1988
Czesć dziewczyny :)
BYłam dzis na badaniach i wszytskie parametry mam w normie :)

Ja jeszcze niestety nie czuje zadnych rochow :( ale przyjdzie i czas na mnie :)
13 lata 8 miesiąc temu #93023 przez Pyśkaaaa
juz mnie nie boli :D takie chwilowe...

magdamagda super ze wszystko dobrze :D

monika ciesze sie ze bol przeszedl a co do mojego gina to on rano jest w szpitalu a popoludniu przyjmuje w przychodni i mowil ze jak ma pacjentki to nigdy nie odbiera dlatego zalu do niego o to nie mam... po prostu ma swoje pory :) ale zawsze przez telef pomoze :D

to prawda na kazda przychodzi pora na dzidzie :)
13 lata 8 miesiąc temu #93166 przez Agusia83
Hej dziewczynki,...chyba w koncu zaczna nam sie piekne wiosenne dni :woohoo: ...
Wczoraj prawie cale popoludnie spedzilam u kolezanki na rozmowie na temat ciazy, dzieci, zwiazkow itd :silly: i bylo super...obie jestesmy w ciazy, wiec ten temat chlonelysmy jak gabka...jedna od drugiej...

Wczoraj robilam tez badania i mam juz wyniki...wszystko wyszlo super, nawet mocz mi sie poprawil i nie znalezli w nim nic niepokojacego :woohoo: ...jedyne co, to tsh znow poszlo mi do gory i chyba zostane przy dawce 150 codziennie....ale to pikus...no to teraz zostala mi jutrzejsza wizyta....oby wszystko bylo dobrze :woohoo:

Magda, ciesze sie, ze i Twoje badania przebiegly pomyslnie, a raczej, ze wyniki pozytywne :lol: ...oby tak dalej!
13 lata 8 miesiąc temu #93193 przez Pyśkaaaa
hej:D
Agus ciesze sie ze wyniki masz w normie a i dobrze bedzie po wizycie :) nie martw sie

ja wlasnie tez wrocilam z labolatorium moj posiew z gardla dobry chyba nie jest a teraz czekam na posiew moczu mam nadzieje ze zle nie bedzie :D
13 lata 8 miesiąc temu #93204 przez ewelinaa
Dziewczynki, wasze wyniki na pewno będą ok :) Nie ma co się martwic na zapas.. Trzeba się cieszyć wiosną ;)
13 lata 8 miesiąc temu #93254 przez monika1984lodz
Witam dziewczynki :)

Trzymam ciuki za wasze wyniki :) napewno wszystko bedzie ok :)

chyba wczoraj poznym wieczorem jak lezalam w lozku i czytalam ksiazke to dostalam dwa elikatne kopniaki od naszego Bąbelini hihi .Nie jestem pewna czy to napewno to ale nigdy czegos takiego wczesniej nie bylo :) i nie bylo to takie smyranie jak mowicie tylko dwa delikatne stukniecia jedno nizej a potem wyzej :) myslicie, ze to Dzidziolek??

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży