BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 tygodni temu #251811 przez mgielka22
LILY ta co ostatnio sliczna jest i Ci w niej najladniej :D i ja tez zawsze wychodze z pelna paka z ciucholandu i zazwyczaj trafiam na nowe z metkami nigdy nei biore brudnych poplamionych i zuzytych a czesto sa nowe i markowe :D
Temat został zablokowany.
13 lata 3 tygodni temu #251824 przez mgielka22
Aha moja mala juz 5300 wazy :P cala setke w ciagu tygodnia przybrala :P
13 lata 3 tygodni temu #251827 przez pati-m
ewelina - Kingusia śliczna, uroczo wygląda z tym paluszkiem w buzi :)

Lily - gratuluję udanych zakupów :) A co do fryzurki to też uważam, że druga jest super :)

A ja właśnie wróciłam od lekarza. Mąż wrócił z pracy, kaszlący i obolały, ja jak zmierzyłam sobie temperaturę to okazało się, że mam 38 stopni. No i zapakowaliśmy małego do babci a sami do lekarza. Efekt - oboje mamy antybiotyk. I mam ograniczyć trochę kontakt z Kacprem, żeby go nie zarazić :( Buuuu, już się z mamą umówiłam, że się nim zajmie, a ja z boczku będę nadzorować. Jakoś to wytrzymam dla jego dobra, byleby tylko się nie zaraził i był zdrowy. Do niedzieli mamy kwarantannę od siebie :(
13 lata 3 tygodni temu #251883 przez magda79
Lily ja też uważam , że ta 2 jest lepsza :)

Mgiełka teraz dopiero zobaczyłam Twoje fotki z Lilinką....cudaśne są :) :)
Mała Oleńka słodka Królewna :)
Monika Emilka robi cudne miny po prostu nic tylko całować i całować :)
13 lata 3 tygodni temu #251887 przez magda79
Pati kuruj się!!!!ja też zaraz idę coś wziąść :(

Kinguś super minki:kiss: :kiss:
13 lata 3 tygodni temu #251895 przez megi2501
Lily głosuję na 2-kę. Rewelacyjnie wyglądasz :)
Zakupy super :) Polarek w bałwanki słodziak :)

Myszy Janek cudny :) Też przypomniałam sobie majtki w lodówce, płakałam z tydzień ze śmiechu :laugh:

Pati zdrówka :ohmy: Niech te choróbsko pójdzie w cholerę, a sio :ohmy:
13 lata 3 tygodni temu #251899 przez megi2501
Mgiełka, a Twoja córa waży ładnie. Mama dobrze karmi :) Ciekawe ile moja już waży :unsure: Jeśli bilirubina wyjdzie w końcu dobrze to może jutro ją zaszczepimy i dowiem się, ile mój klocek waży :angry:

Chyba już większość dzieci przesypia całą noc, tylko moja gwiazda wciąż się budzi.. :dry:
13 lata 3 tygodni temu #251904 przez magda79
Megi mój gwiazdor też się budzi...hmm
też marzę o przespaniu całej nocy...może podacie jakiś przepis na to B)
13 lata 3 tygodni temu #251905 przez kasia79
czekam aż mi się zdjęcia Janka otworzą.
Nie chorować mi tu proszę!!!
Byłyśmy na spacerku ale zimno dzisiaj GRRRRR
lily myślę że w jasnych ci lepiej, a widziałabym cię w platynie nawet.
13 lata 3 tygodni temu #251906 przez magda79
a co do fryzjera to ja też się wybieram....ale dopiero 17go grudnia a dzisiaj zakupiłam sobie w rossmanie farbę, więc z jakieś dwa tygodnie też będę piękna :lol:
13 lata 3 tygodni temu #251907 przez Mała
Lily ja też myślę, że 2.

Megi Ola też nie przesypia całej nocy, je 2-3 razy.

Ja dzisiaj lepiej, ale katar mnie łapie.
13 lata 3 tygodni temu #251912 przez Agusia83
Hej dziewczynki...pisalam posta wczesniej, ale Emisia nie dala mi dokonczyc no i wsio zmazalam..
Teraz zasnela...mam nadzieje, ze nie na dlugo, ze o 18 sie obudzi, bo o 19 kapanko, jedzonko i spanko...
Wiecie, zle sie z tym czuje, ale chyba Emilce moj pokarm nie wystarcza...zjadla dzis cyca i jak to ona pod koniec zaczela go wypluwac i znow brac...innymi slowy, bawila sie nim..ale po 5 minutach znow placz glodniaczy :silly: ...cyca nie chciala, zrobilam jej 50ml mm i wyobrazcie sobie, ze opedzlowala cala flache...nastepnie poszla spac na 20 minut i po pobudce to samo, najpierw cycek..a pozniej butla 60ml...moj pokarm juz jej nie smakuje? Przeciez widzialam, ze bylo jeszcze mleko....nie chce jej sie ciagnac? W nocy nie mam takich problemow...

Lily, ja tez glosuje za fryzurka nr 2...pierwsza rownie fajna, ale lepiej jak masz dluzsze wloski z przodu :laugh: Zakupy rewelacyjne...pajacyk swiateczny bardzo mi sie podoba :laugh:

Monia, Emi robi cudasne minki...mnie to sie w ogole wydaje, ze nasze cory troche sa do siebie podobne :silly:

Pati, bidulko, kurujcie sie...szybko zmykaj do lozka...pewnie ciezko Ci teraz bedzie skoro musisz sie odizolowac od Kacperka, ale to tylko dla jego dobra...

Ewelina, Kinga ma piekne, duze oczka :lol: mozna sie zapatrzec.

Mgielka, Lilianka urocza...bardzo podobna do mamy :laugh:
13 lata 3 tygodni temu #251915 przez Agusia83
Slyszalyscie moze o jakis promocjach na pieluchy pampers 3?
13 lata 3 tygodni temu #251925 przez Mała
Agusia no właśnie nie, a też przeglądam promobaby.pl/
A z tym cycem to myślę, że się wycwaniła i po co ciągnąć cyca, jak z butli prościej, bo samo leci. Agusia tylko jak zaczniesz dokarmiać to w końcu Emilka całkiem się zbuntuje na Twoje mleczko. Kamil tak zrobił i chociaż miałam pokarm to musiałam zrezygnować z karmienia piersią. Ola nieraz je co 1h a nie dokarmiam.
13 lata 3 tygodni temu #251929 przez Agusia83
Mala, dzieki za odpowiedz...wlasnie tak mysle, ze jej chodzi o zaworek...u mamy trzeba sie wysilic a z butelki leci jak z kranu...
Tyle, ze ja tez Emisie karmie praktycznie co godzine...a dzis ma taki dzien, ze musialam jej butle dac...mam nadzieje, ze to sie nie powtorzy...
Mam jeszcze jedno pytanko, czy jak Wasze maluchy smacznie sobie spia a ma sie zblizac pora kapieli, to je budzicie czy pozwalacie spac? Bo ja czasem budze, czasem pozwalam ale, tak cyz siak chodzi mi o to, ze potem sie boje czy noc bedzie przespana, czy raczej juz wyspana...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia