- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #251702 przez pati-m
picasaweb.google.com/1010732470662419938...#5667139768490145426
tu macie link dziewczyny
tu macie link dziewczyny
Temat został zablokowany.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #251744 przez ewelinaa
Witam w czwartek
No i ja podejrzałam album Myszy i Janka a co
Fajny dzieciaczek, szkoda, że jego mama przestała się odzywać
We wtorek byłyśmy na szczepieniu, córcia waży 5560
I dostała skierowanie do kardiologa - jakieś szmery w okolicach serduszka, podobno w większości u dzieci to mija bez żadnych konsekwencji. Muszę w końcu gdzies zadzwonić i ją umówić na wizytę. Ciekawe, czy w ogóle uda się skorzystać z tego skierowania, czy trzeba będzie iść prywatnie
Basiu - nie doszukuj się na siłę czegoś złego u Damianka, a jeśli naprawdę tak Cię to martwi to idź do lekarza.
No i widzisz twój synek ma cały czas podkurczone nóżki, a moja córka odwrotnie cały czas miałaby nóżki wyprostowane,nawet jak na brzuszku leżała to nogi prostowała. I wszystko z nią ok każde dziecko jest inne.
Jeśli chodzi o bujaczki/leżaczki mamy taki:
allegro.pl/bright-starts-lezaczek-slimac...905-i1958305979.html
I mała bardzo go lubi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
No i ja podejrzałam album Myszy i Janka a co
Fajny dzieciaczek, szkoda, że jego mama przestała się odzywać
We wtorek byłyśmy na szczepieniu, córcia waży 5560
I dostała skierowanie do kardiologa - jakieś szmery w okolicach serduszka, podobno w większości u dzieci to mija bez żadnych konsekwencji. Muszę w końcu gdzies zadzwonić i ją umówić na wizytę. Ciekawe, czy w ogóle uda się skorzystać z tego skierowania, czy trzeba będzie iść prywatnie
Basiu - nie doszukuj się na siłę czegoś złego u Damianka, a jeśli naprawdę tak Cię to martwi to idź do lekarza.
No i widzisz twój synek ma cały czas podkurczone nóżki, a moja córka odwrotnie cały czas miałaby nóżki wyprostowane,nawet jak na brzuszku leżała to nogi prostowała. I wszystko z nią ok każde dziecko jest inne.
Jeśli chodzi o bujaczki/leżaczki mamy taki:
allegro.pl/bright-starts-lezaczek-slimac...905-i1958305979.html
I mała bardzo go lubi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #251746 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pati kuruj sie
Przypomnialao mi sie jak Mysza do lodowki chowala majtki poporodowe
szkoda, ze przestala sie odzywac a JAnek fajny chlopak
Kinia jakie zabojcze spojrzenie
Przypomnialao mi sie jak Mysza do lodowki chowala majtki poporodowe
szkoda, ze przestala sie odzywac a JAnek fajny chlopak
Kinia jakie zabojcze spojrzenie
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 tygodni temu przez monika1984lodz.
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #251759 przez LILY
Czesć
Mi sie Jas wlasnie obudzil a apal od 12 zadowolona mamusia miala czas na zakupy i na polowanie
Sierpniówki super to wymyśliły
Mgiełka Ty i Lilianka jestescie podbne i fajnie w koncu Cie zobaczyć bo jeszcze nie bylo mi dane
Ola boska, Emilka jak zwykle super pozuje, Kinia I Julka jak księżniczki
Magda i Pati grzejcie się grzejcie i zdrowiejcie
A pochwale sie jeszcze moim polowaniem 20 ubranek za niecałe 100zł kupiłam dziś
Mi sie Jas wlasnie obudzil a apal od 12 zadowolona mamusia miala czas na zakupy i na polowanie
Sierpniówki super to wymyśliły
Mgiełka Ty i Lilianka jestescie podbne i fajnie w koncu Cie zobaczyć bo jeszcze nie bylo mi dane
Ola boska, Emilka jak zwykle super pozuje, Kinia I Julka jak księżniczki
Magda i Pati grzejcie się grzejcie i zdrowiejcie
A pochwale sie jeszcze moim polowaniem 20 ubranek za niecałe 100zł kupiłam dziś
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #251771 przez ewelinaa
Lily - świetne zakupy ja ciuchów nie odwiedzam, bo nigdy nie umiem tam nic znaleźć Czasami coś upoluję na allegro, ale wolę w sklepach kupować - szczególnie jak są wyprzedaże. Dziś muszę skoczyć po mleko, więc o Smyka na pewno zahaczę
No i zapomniałam jeszcze się pochwalić, że Kinga przespała cała noc Jak zasnęła po 19 po kąpieli i jedzonku to obudziła się dopiero o 5.30 W szoku byłam, ale jak to fajnie przespać całą noc Po mleczku i pogadance z mamą o 7 znowu zasnęła i spała do 9.30
Oby to się częściej zdarzało
No i zapomniałam jeszcze się pochwalić, że Kinga przespała cała noc Jak zasnęła po 19 po kąpieli i jedzonku to obudziła się dopiero o 5.30 W szoku byłam, ale jak to fajnie przespać całą noc Po mleczku i pogadance z mamą o 7 znowu zasnęła i spała do 9.30
Oby to się częściej zdarzało
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 3 tygodni temu #251773 przez Mała
Ewelina mój Kamil też miał szmery, ale tak może być u dzieci. Po 2 latach byliśmy na kontroli i już nie ma nic, bo to były szmery rozwojowe. Ale lepiej sprawdzić.
Lily polarek wymiata.
Basia ja myślę, że jak go podnosisz to on ma odruch moro. Ola też tak czasem ma.
A co do sprzątania i w ogóle prac domowych to ja, jak z motorkiem w tyłku robię wszystko, jak Ola śpi. Chyba, że jest mąż to siedzi z dzieciakami, albo do czegoś go nagonię. Też nie lubię mieć zaległości.
Janek Myszy, super bobas, żadnej hipotrofii po nim nie widać. Mysza jednak stosuje te wielorazowe pieluchy, może dlatego nie ma dla nas czasu. O tych majtkach w lodówce też mi się przypomniało.
A ja się wam zapomniałam pochwalić, że wczoraj zrobiłam 10 brzuszków i zdechłam , a pamiętam takie czasy, że na jedną serię 40 robiłam. Oj trzeba się wziąć za siebie
Lily polarek wymiata.
Basia ja myślę, że jak go podnosisz to on ma odruch moro. Ola też tak czasem ma.
A co do sprzątania i w ogóle prac domowych to ja, jak z motorkiem w tyłku robię wszystko, jak Ola śpi. Chyba, że jest mąż to siedzi z dzieciakami, albo do czegoś go nagonię. Też nie lubię mieć zaległości.
Janek Myszy, super bobas, żadnej hipotrofii po nim nie widać. Mysza jednak stosuje te wielorazowe pieluchy, może dlatego nie ma dla nas czasu. O tych majtkach w lodówce też mi się przypomniało.
A ja się wam zapomniałam pochwalić, że wczoraj zrobiłam 10 brzuszków i zdechłam , a pamiętam takie czasy, że na jedną serię 40 robiłam. Oj trzeba się wziąć za siebie
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #251778 przez LILY
Ja ciuchów też nigdy nie lubilam dopóki nie odkrłam tego jednego Tylko amerykańskie i od projektantów ubrania i mnóstwo dla dzieci a stan jakby były nowe Tylko gap, old navy, carters, childrens place itp. A sobie tam juz znalazłam bluzki vera wang, helmut lang, donna karan
A siostra nawet kupiła ubranko jak do chrztu diora dla dziewczynki
Fajne że Myszy Janek tak ładnie rośnie
A co do obowiazków domowych to ja wychodze z założenia ze nie zyje po to zeby sprzatac
a ogolnie to dzielimy sie z bratem robota, on np odkurza a ja prasuje itp. A czasem nam tata gotuje
A siostra nawet kupiła ubranko jak do chrztu diora dla dziewczynki
Fajne że Myszy Janek tak ładnie rośnie
A co do obowiazków domowych to ja wychodze z założenia ze nie zyje po to zeby sprzatac
a ogolnie to dzielimy sie z bratem robota, on np odkurza a ja prasuje itp. A czasem nam tata gotuje
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 tygodni temu przez LILY.
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona