BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 tygodni temu #251081 przez LILY
mgielka22 napisał:

No Kasia przeslicznie:D nie ma to jak zaczac dbac o siebie po porodzie tez od razu fryzjera zaliczylam jak tylko do domu wrocilam :D
No chlopcy to ladnie waza :D Lily a Ty ktorego urodzilas bo zapomnialam???

Lilianna dzis jest strasznie marudna i ryczy i tylko raczki i raczki a mi kregoslup siada dobrze ze dziadek troche ponosi ale qrcze tak mi ja przywyczai do tego jak nie wiem ehh szkoda gadac... ale inaczej jedzoszka nie chce sie uspokoic

Mgiełka dwa dni wcześniej niż Ty, 24.09

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
Temat został zablokowany.
13 lata 3 tygodni temu #251089 przez Agusia83
A ja licytuje teraz sukieneczke dla Emilci...niepotrzebnie przebilam oferte kogos bo juz mnie przebili...ale czekam na koniec aukcji, wowczas bede dzialac...
zobaczcie same:
allegro.pl/polarowa-sukienka-5-10-15-r-68-i1955177638.html

i jeszcze jedna
allegro.pl/czerwona-sukienka-z-zamszu-r-68-i1955178914.html
13 lata 3 tygodni temu #251091 przez monika1984lodz
Beti a ja sie zastanawial gdzies Ty , a tu orosze wir sprzatania.

Kasia swietna fryzurka i obie dziewczynki wygladacie swietnie :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 tygodni temu #251100 przez pati-m
Agusia - sukienuchy świetne :) widzę, że Ty też lubisz takie "polowania" na okazje :)
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #251107 przez Agusia83
Pati, bardzo...licytuje tez spiworek...bo Emisia juz sie odkopuje i wole ja wkladac do spiworka i przykrywac kolderka...wowczas mam pewnosc, ze nie zmarznie:) :laugh: pokaze Wam spiworek...

allegro.pl/cieplutki-spiworek-dla-dziewc...0cm-i1958912074.html

obecnie Emisia spi w niebieskiem z kotkami...bo jak wiecie, na poczatku mowili, ze bedzie chlopcem :silly:

a 2 sukienki, ktore posiada sa z polarku, w stanie idealnym a z ciuszka :silly:
13 lata 3 tygodni temu #251111 przez pati-m
Licytuj kochana, bo warto - śpiworek śliczny :) Ja też mam sporo rzeczy dla Kacpra z takich polowań :) Aktualnie szukam jakiegoś fajnego zestawiku na swięta :)
13 lata 3 tygodni temu #251116 przez beti
gosia2324 napisał:

Beti odbierz poczte :P

Juuuuuuż :D

nie wiem czemu, ale mi się nie wyświetla jak do mnie wiadomości przychodzą :( :angry:
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #251117 przez LILY
Agusia83 napisał:

Pati, bardzo...licytuje tez spiworek...bo Emisia juz sie odkopuje i wole ja wkladac do spiworka i przykrywac kolderka...wowczas mam pewnosc, ze nie zmarznie:) :laugh: pokaze Wam spiworek...

allegro.pl/cieplutki-spiworek-dla-dziewc...0cm-i1958912074.html

obecnie Emisia spi w niebieskiem z kotkami...bo jak wiecie, na poczatku mowili, ze bedzie chlopcem :silly:

a 2 sukienki, ktore posiada sa z polarku, w stanie idealnym a z ciuszka :silly:

Ja też na ubrania poluje i mam je za max 10zł za kombinezon a reszta z prezentów. Dziś kupiłam za 40 zł 10 rzeczy w idealnym stanie w tym kurteczke jeansową z Gapa.

A śpiworki polecam ja mam 4 i Jasio w nich śpi bo też się bardzo odkopuje :)

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
13 lata 3 tygodni temu #251120 przez iwonaNAVI
Jezeli chodzi o okazje ja mam pol sklepu wykupione a ostatnio nawet dostalam rabat dla stalych klientow :D
u nas jest taki fajny ciuch gdzie maja same prawie nowe i naprawde tak powybierane rzeczy same najladniejsze i nic nie zniszczone, az grzech nie kupic :D
13 lata 3 tygodni temu #251129 przez Agusia83
Iwonka, ja tez lubie na ciuszkach cos kupic...tez mam jednego fajnego, ale czasem dowala taka kwote, ze szczerze lepiej dodac kilka zl i kupic cos nowego...wszystko zalezy od sprzedawczyni...
13 lata 3 tygodni temu #251132 przez monika1984lodz
ja mam komis dzieciowy pod blokiem i tez jestem tam stalym bywalcem :) ale i tak moja mam jest mistrzynia w ciuszkach i co do nas przychodzi to z torba pelna ciuszkow.Ostatnio musialam ja przystopowiac bo juz nie mam gdzie tego wszystkiego trzymac a potrafi przynies ciuski, ktore Nuna najwczesniej za dwa lata zalozy hehhe a nie potrafie jej oduczyc kupowania rzeczy typowo dla chlopcow eh i dziwi sie , ze nie chce niebieskich pajacykow z ciezarowka albo koparka- pomijajac fakt, ze ja za niebieskim nie przepadam.

ale sie rozpisala, przepraaszam :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 tygodni temu #251136 przez Agusia83
haha...Monia, widze, ze nasze mamy moglyby sobie rece podac...dzieki niej Emisia ma zapenione ciuchy na kilka lat :silly: jednak odkad dowiedziala sie (jeszcze jak bylam w ciazy), ze bedzie dziewczynka kupuje wszystko w rozu :silly: raz wziela niebieski sweterek...ale jest cudny i sama bym go wziela..a kosztowal az 2zeciczki :silly:

A do tego corcia ma juz wozek dla lalek z lalka i jakims nosidelkiem...stoleczek do papania jak juz bedzie siedziec i chodzik :silly: ot i cala moja mama :laugh:
13 lata 3 tygodni temu #251141 przez pati-m
Bo babcie już takie szalone są :) Choć ja się muszę przyznać, że wcale nie jestem lepsza, bo jak wychodzę do sklepu kupić coś dla siebie, to i tak zawsze wracam też z czymś dla Kacpra :)
13 lata 3 tygodni temu #251151 przez Agusia83
Nie wierze...okazuje sie, ze licytuje z moja przyjaciolka ta rozowa sukienke i sie nawzajem przebijamy....ale jaja :silly: na tyle sukienek, trafilysmy akurat na ta...hahah
13 lata 3 tygodni temu #251152 przez pati-m
Agusia - no widzisz jaki ten świat mały :)

Zobaczice tą czapeczkę allegro.pl/next-polarkowa-czapeczka-bied...-24-i1955675637.html Gosia ma podobną dla Jagódki :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia