- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 3 tygodni temu #250424 przez Mała
Witam.
U nas chyba jakieś przeziębienie się zadomowiło. Ola kicha, Kamil kaszle, a mnie gardło zaczyna boleć i łamie mnie w kościach, ale nie damy się!!
Megi na chrzest gromnica i szatka. My trzymaliśmy na rękach.
Marta zdjęcia z żabą super
U nas chyba jakieś przeziębienie się zadomowiło. Ola kicha, Kamil kaszle, a mnie gardło zaczyna boleć i łamie mnie w kościach, ale nie damy się!!
Megi na chrzest gromnica i szatka. My trzymaliśmy na rękach.
Marta zdjęcia z żabą super
Temat został zablokowany.
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 tygodni temu #250428 przez Agusia83
Witam we srode
Marta, ale sliczna sesje zrobilas corusi faktycznie, tez bym nie wiedziala jakie zdjecie umiescic...slicznosci z Majeczki...a jak pieknie podnosi glowke...moja Emilka na wprost trzyma piatkowo, ale na brzuszku, to straszny leniuszek...
Megi, trzeba kupic swieczke i szatke....lecz to przewaznie robia rodzice chrzestni...Natomiast Wy musicie pojsc zamowic chrzest i dostarczyc parafii zaswiadczenia od chrzestnych, ze moga wykonywac ten obowiazek...
Zaraz wstawie Wam kilka fotek z chrztu
Marta, ale sliczna sesje zrobilas corusi faktycznie, tez bym nie wiedziala jakie zdjecie umiescic...slicznosci z Majeczki...a jak pieknie podnosi glowke...moja Emilka na wprost trzyma piatkowo, ale na brzuszku, to straszny leniuszek...
Megi, trzeba kupic swieczke i szatke....lecz to przewaznie robia rodzice chrzestni...Natomiast Wy musicie pojsc zamowic chrzest i dostarczyc parafii zaswiadczenia od chrzestnych, ze moga wykonywac ten obowiazek...
Zaraz wstawie Wam kilka fotek z chrztu
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #250458 przez Agusia83
Magda, dzieciaczki sa kochane To chyba musicie Majeczce spelnic marzenie o siostrzyczce
Mala, tule i mam nadzieje, ze jednak Cie nie rozlozy...kuruj sie...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mala, tule i mam nadzieje, ze jednak Cie nie rozlozy...kuruj sie...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 tygodni temu przez Agusia83.
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #250486 przez basia89
hej
jakie śliczne zdjęcia, aż zazdroszcze córeczek mam nadzieje że kiedyś będę mieć córkę ale to kiedyś. a wy na zdjęciach piękne zadbane mamusie. i widze że tylko ja beznadziejnie wyglądam. heh.
Monia
nie wiem co już mam zrobić z tym małym. te dziąsła go chyba męczą. masakra jakaś. któraś z was jakiś żel proponowała??? jest to aktualne??
mała lecz się od samego początku a na gardło polecam tamtum verde, trochę drogie ale mi pomogło.
jakie śliczne zdjęcia, aż zazdroszcze córeczek mam nadzieje że kiedyś będę mieć córkę ale to kiedyś. a wy na zdjęciach piękne zadbane mamusie. i widze że tylko ja beznadziejnie wyglądam. heh.
Monia
nie wiem co już mam zrobić z tym małym. te dziąsła go chyba męczą. masakra jakaś. któraś z was jakiś żel proponowała??? jest to aktualne??
mała lecz się od samego początku a na gardło polecam tamtum verde, trochę drogie ale mi pomogło.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #250527 przez magda79
Basia 1kg to nic
Ja też przytyłam 20 kg i mam teraz 23 mniej
aha i ogromną chęć robienia brzuszków narazie tylko wirtualnie ale dzisiaj mam zamiar zdrobić 3 serie po 10 na początek
Megi śliczna córa, a dzień zapowiada się tak piękny jak to zdjęcie
Ja też przytyłam 20 kg i mam teraz 23 mniej
aha i ogromną chęć robienia brzuszków narazie tylko wirtualnie ale dzisiaj mam zamiar zdrobić 3 serie po 10 na początek
Megi śliczna córa, a dzień zapowiada się tak piękny jak to zdjęcie
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona