- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #250014 przez basia89
moj fryz nowy trochę lipa zdjęcia, ale innych zrobić nie umiem. a nad blond się zastanawiam może warto zaryzykować tak na poprawę nastroju
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 tygodni temu przez basia89.
Temat został zablokowany.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #250024 przez Agusia83
Basia, bardzo ladnie wygladasz...a synus ma cudowny usmiech...doslownie mnie rozbroil i sama strzelilam wielkiego banana do monitora:P haha...sliczny Damianek...
Widze, ze wszystkie dzis na spacer wyruszylyscie...a my w domku siedzimy, bo jeszcze ogarniam domek po chrzcinach...wlasnie piore obrusy..mam nadzieje, ze wszystkie plamy zejda, bo to moje odswietne nakrycia stolu...Emisie przed chwilka uspilam...to moge posawic 2 danie...
Co do spania, to Emilka w dzien lubi pojsc w kimono mniej wiecej 4h i jej nie ma...oczywiscie na raty, nie naraz...
Widze, ze wszystkie dzis na spacer wyruszylyscie...a my w domku siedzimy, bo jeszcze ogarniam domek po chrzcinach...wlasnie piore obrusy..mam nadzieje, ze wszystkie plamy zejda, bo to moje odswietne nakrycia stolu...Emisie przed chwilka uspilam...to moge posawic 2 danie...
Co do spania, to Emilka w dzien lubi pojsc w kimono mniej wiecej 4h i jej nie ma...oczywiscie na raty, nie naraz...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 tygodni temu przez Agusia83.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 4 tygodni temu #250035 przez beti
Basia, gratuluję miesiąca
Dominiś i Emilka, słodziaki
Co do ubierania Fifi też nie lubi, ja mu zakładam cienki kombinezon i daję go do takiego grubego śpiworka do wózka z owczej wełny i jakoś się udaje
Monia, dobrze, że ze stawami wszystko cacy
Dominiś i Emilka, słodziaki
Co do ubierania Fifi też nie lubi, ja mu zakładam cienki kombinezon i daję go do takiego grubego śpiworka do wózka z owczej wełny i jakoś się udaje
Monia, dobrze, że ze stawami wszystko cacy
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 4 tygodni temu #250048 przez LILY
Hej dziewczyny
Cześć Basiu wcale o Tobie nie zapomniałyśmy już miałam kilka dni temu pytać gdzie się podziewasz Fryzura bardzo ładna i blond bym spróbowała na Twoim miejscu
W końcu kolor zawsze można zmienić a myślę że by Ci pasował A bobas cudny
Emisia słodka
My dzis spalismy razem od 10 do 13 więc długo a po spacerze Jas zazwyczaj spi jeszcze ze 3 h w domu w wózku
Ja jakims cudem wchodze w ubrania sprzed ciazy, ale pewnie sie wyrozciągały. A sylwestrowa sukienka była z dzianiny to się wcisnę
Iwona ja tez w ciąży byłam spokojna i dziecko spokojne
Cześć Basiu wcale o Tobie nie zapomniałyśmy już miałam kilka dni temu pytać gdzie się podziewasz Fryzura bardzo ładna i blond bym spróbowała na Twoim miejscu
W końcu kolor zawsze można zmienić a myślę że by Ci pasował A bobas cudny
Emisia słodka
My dzis spalismy razem od 10 do 13 więc długo a po spacerze Jas zazwyczaj spi jeszcze ze 3 h w domu w wózku
Ja jakims cudem wchodze w ubrania sprzed ciazy, ale pewnie sie wyrozciągały. A sylwestrowa sukienka była z dzianiny to się wcisnę
Iwona ja tez w ciąży byłam spokojna i dziecko spokojne
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 tygodni temu #250070 przez mgielka22
Basia wygladasz swietnie Agusia wlasnei pochwal sie w calej okazalosci
Lily ja tylko moge pomarzyc o ciuchach sprzed ciazy jeszcze mi brakuje dosc sporo ale staram sie jak moge, choc chec jedzenia o 21 jest masakryczny...
Emisia i Dominis cudny
Ja tez zaliczylam spacer
Aha kuzynka mi odpisala i baby ojrel u niej kosztuje 4,87$ x 3,3 = +- 15zł wiec jak ktoras bedzie chciala niech da znac tu jest link jak to wyglada www.amazon.com/Baby-Orajel-Reliever-Teet...id=1322567458&sr=8-2
jest na dzien i na noc
Wlasnie pichce zeberka w coli ciekawa jestem jak smakuja
Lily ja tylko moge pomarzyc o ciuchach sprzed ciazy jeszcze mi brakuje dosc sporo ale staram sie jak moge, choc chec jedzenia o 21 jest masakryczny...
Emisia i Dominis cudny
Ja tez zaliczylam spacer
Aha kuzynka mi odpisala i baby ojrel u niej kosztuje 4,87$ x 3,3 = +- 15zł wiec jak ktoras bedzie chciala niech da znac tu jest link jak to wyglada www.amazon.com/Baby-Orajel-Reliever-Teet...id=1322567458&sr=8-2
jest na dzien i na noc
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 4 tygodni temu #250082 przez LILY
mgielka22 napisał:
Ja ostatnio ciągle słysze o tych żeberkach w coli
Jak macie jakiś sprawdzony przepis to napiszcie a spróbuje zrobić.
Mgiełka wiem doskonale jak to jest jeść w środku nocy. Wczoraj na przykład jadłam sałatkę o 23
Basia wygladasz swietnie Agusia wlasnei pochwal sie w calej okazalosci
Emisia i Dominis cudny
Ja tez zaliczylam spacer
jest na dzien i na noc
Ja ostatnio ciągle słysze o tych żeberkach w coli
Jak macie jakiś sprawdzony przepis to napiszcie a spróbuje zrobić.
Mgiełka wiem doskonale jak to jest jeść w środku nocy. Wczoraj na przykład jadłam sałatkę o 23
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
13 lata 4 tygodni temu #250103 przez iwonaNAVI
Basia ladna fryzurka a synek switny:)
Agusia i Emilcia laski z Was
Mgielka daj znac jak wyszly te zeberka tez zastanawialam sie czy zrobic ale jeszcze nie zdazylam
Moja mala wlasnie padla na swojej nowej macie edukacyjnej tak ja wymeczyla a ile radochy ... dodam ze najwieksza to chyba ja mialam :P:P :D:D:D
Agusia i Emilcia laski z Was
Mgielka daj znac jak wyszly te zeberka tez zastanawialam sie czy zrobic ale jeszcze nie zdazylam
Moja mala wlasnie padla na swojej nowej macie edukacyjnej tak ja wymeczyla a ile radochy ... dodam ze najwieksza to chyba ja mialam :P:P :D:D:D
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona