BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 tygodni temu #249988 przez iwonaNAVI
A co do weny to ja zrobilam obiadek umylam balkonowe okno i wstawilam pranie :P jak robic to na fulaa:P
a jak odpoczywac to na 2 fule ;P
Temat został zablokowany.
13 lata 4 tygodni temu #249989 przez magda79
Kasia to fajnie ;) chociaż i tak jestem starsza bo jak nasze maluchy też wrześniowe dziecię ze mnie :laugh:
13 lata 4 tygodni temu #249993 przez magda79
Monia to super, że wszystko w porządku :kiss:

A my też po spacerku i dalej tak jak wasze szkraby Domiś śpi w wózku już 2 godz:) czoraj spał 4 :kiss:
13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #250014 przez basia89
moj fryz nowy :) trochę lipa zdjęcia, ale innych zrobić nie umiem. a nad blond się zastanawiam :) może warto zaryzykować :) tak na poprawę nastroju :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #250024 przez Agusia83
Basia, bardzo ladnie wygladasz...a synus ma cudowny usmiech...doslownie mnie rozbroil i sama strzelilam wielkiego banana do monitora:P :silly: haha...sliczny Damianek...

Widze, ze wszystkie dzis na spacer wyruszylyscie...a my w domku siedzimy, bo jeszcze ogarniam domek po chrzcinach...wlasnie piore obrusy..mam nadzieje, ze wszystkie plamy zejda, bo to moje odswietne nakrycia stolu...Emisie przed chwilka uspilam...to moge posawic 2 danie...

Co do spania, to Emilka w dzien lubi pojsc w kimono :silly: mniej wiecej 4h i jej nie ma...oczywiscie na raty, nie naraz...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
13 lata 4 tygodni temu #250035 przez beti
Basia, gratuluję miesiąca :D
Dominiś i Emilka, słodziaki :)

Co do ubierania Fifi też nie lubi, ja mu zakładam cienki kombinezon i daję go do takiego grubego śpiworka do wózka z owczej wełny i jakoś się udaje :P

Monia, dobrze, że ze stawami wszystko cacy :)
13 lata 4 tygodni temu #250036 przez beti
Aha...Basia, fryzurka fajna, a co do blondu...pamiętaj on uzależnia :P

Agusia, a pokazałabyś nam się w pełnej krasie... :D
13 lata 4 tygodni temu #250048 przez LILY
Hej dziewczyny :)

Cześć Basiu wcale o Tobie nie zapomniałyśmy już miałam kilka dni temu pytać gdzie się podziewasz :) Fryzura bardzo ładna i blond bym spróbowała na Twoim miejscu :)
W końcu kolor zawsze można zmienić a myślę że by Ci pasował :) A bobas cudny :)

Emisia słodka :)

My dzis spalismy razem od 10 do 13 więc długo a po spacerze Jas zazwyczaj spi jeszcze ze 3 h w domu w wózku :)

Ja jakims cudem wchodze w ubrania sprzed ciazy, ale pewnie sie wyrozciągały. A sylwestrowa sukienka była z dzianiny to się wcisnę :D

Iwona ja tez w ciąży byłam spokojna i dziecko spokojne :)

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
13 lata 4 tygodni temu #250051 przez LILY
A co do basenu my też się wybieramy ale gdzie? Nie mam kogo zapytać bo nikt ze znajomych nie chodziła z takim malcem na basen :(

A JAsio lubi pływać na brzuszku w wannie i chciałabym żeby się nauczył porządnie bo ja do dziś nie umiem

13 lata 4 tygodni temu #250058 przez magda79
Basia śliczna fryzurka...nic tak nie poprawia humoru jak dobry fryzjer i makijaż :blink:
no chyba, że słodki czissss naszych szkrabów :kiss: :kiss:
13 lata 4 tygodni temu #250061 przez magda79
Agusia...Beti ma rację pokazuj nam się w pełnej krasie :)
13 lata 4 tygodni temu #250070 przez mgielka22
Basia wygladasz swietnie Agusia wlasnei pochwal sie w calej okazalosci :D

Lily ja tylko moge pomarzyc o ciuchach sprzed ciazy jeszcze mi brakuje dosc sporo ale staram sie jak moge, choc chec jedzenia o 21 jest masakryczny...

Emisia i Dominis cudny :D

Ja tez zaliczylam spacer :P

Aha kuzynka mi odpisala i baby ojrel u niej kosztuje 4,87$ x 3,3 = +- 15zł wiec jak ktoras bedzie chciala niech da znac ;) tu jest link jak to wyglada www.amazon.com/Baby-Orajel-Reliever-Teet...id=1322567458&sr=8-2

jest na dzien i na noc ;)

Wlasnie pichce zeberka w coli ciekawa jestem jak smakuja :P
13 lata 4 tygodni temu #250082 przez LILY
mgielka22 napisał:

Basia wygladasz swietnie Agusia wlasnei pochwal sie w calej okazalosci :D

Lily ja tylko moge pomarzyc o ciuchach sprzed ciazy jeszcze mi brakuje dosc sporo ale staram sie jak moge, choc chec jedzenia o 21 jest masakryczny...

Emisia i Dominis cudny :D

Ja tez zaliczylam spacer :P

Aha kuzynka mi odpisala i baby ojrel u niej kosztuje 4,87$ x 3,3 = +- 15zł wiec jak ktoras bedzie chciala niech da znac ;) tu jest link jak to wyglada www.amazon.com/Baby-Orajel-Reliever-Teet...id=1322567458&sr=8-2

jest na dzien i na noc ;)

Wlasnie pichce zeberka w coli ciekawa jestem jak smakuja :P

Ja ostatnio ciągle słysze o tych żeberkach w coli :)
Jak macie jakiś sprawdzony przepis to napiszcie a spróbuje zrobić.

Mgiełka wiem doskonale jak to jest jeść w środku nocy. Wczoraj na przykład jadłam sałatkę o 23 :ohmy:

13 lata 4 tygodni temu #250103 przez iwonaNAVI
Basia ladna fryzurka a synek switny:)
Agusia i Emilcia laski z Was :)
Mgielka daj znac jak wyszly te zeberka tez zastanawialam sie czy zrobic ale jeszcze nie zdazylam :P
Moja mala wlasnie padla na swojej nowej macie edukacyjnej :D tak ja wymeczyla :D a ile radochy ... dodam ze najwieksza to chyba ja mialam :P:P:P :D:D:D:D
13 lata 4 tygodni temu #250113 przez magda79
no właśnie wrzućcie przepis na te żeberka w coli, pyty pyty
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży