- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 tygodni temu #249748 przez megi2501
I ja się witam
Aga czekamy na zdjęcia. Super, że wszystko się udało i że masz już za sobą tą ważną imprezkę. My dopiero jesteśmy przed...
My w zeszłym roku bawiliśmy się w lata 60-te ze znajomymi, więc pewnie w ciuchy hipisowskie weszła by każda z Was
Gosiu gratuluję powrotu to sylwetki z przed ciąży
My zaraz idziemy na spacerek. Codziennie od 11-13 spacerujemy. Miłego dnia
Aga czekamy na zdjęcia. Super, że wszystko się udało i że masz już za sobą tą ważną imprezkę. My dopiero jesteśmy przed...
My w zeszłym roku bawiliśmy się w lata 60-te ze znajomymi, więc pewnie w ciuchy hipisowskie weszła by każda z Was
Gosiu gratuluję powrotu to sylwetki z przed ciąży
My zaraz idziemy na spacerek. Codziennie od 11-13 spacerujemy. Miłego dnia
Temat został zablokowany.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 4 tygodni temu #249805 przez Mała
Witam.
Noc standardowa, tylko moje szczęście postanowiło dzisiaj o 5:30 przedyskutować z mamą niezwykle ważne tematy , nie muszę chyba dodawać, że mama o tej godzinie nie była zbyt rozmowna
Gosia super, a nie mówiłam, że ty laska jesteś.
magda79 napisał:
Iwonka a ty to małej jakieś makówki do nocnego mleka dodajesz, że tak ładnie śpi
Agusia super, że imprezka udana, ale tego sprzątania dzisiaj to ci nie zazdroszczę.
Marta widzisz tak się zamartwiasz o Maję, to dziewczyna musiała ci pokazać, że wszystko jak najbardziej z nią w porządku.
Noc standardowa, tylko moje szczęście postanowiło dzisiaj o 5:30 przedyskutować z mamą niezwykle ważne tematy , nie muszę chyba dodawać, że mama o tej godzinie nie była zbyt rozmowna
Gosia super, a nie mówiłam, że ty laska jesteś.
magda79 napisał:
Magda dobreGosia to super!!!
My w zeszłym roku byliśmy w sylwestra na nartach. Do późna jeździliśmy, a potem do domku ze znajomymi na grzańca i nasiadówkę więc ja też bez problemu wejdę w swój sylwestrowy strój
a u nas dzisiaj przymroziło z rana -5
Iwonka a ty to małej jakieś makówki do nocnego mleka dodajesz, że tak ładnie śpi
Agusia super, że imprezka udana, ale tego sprzątania dzisiaj to ci nie zazdroszczę.
Marta widzisz tak się zamartwiasz o Maję, to dziewczyna musiała ci pokazać, że wszystko jak najbardziej z nią w porządku.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 tygodni temu #249809 przez iwonaNAVI
Mala szczerze to ona ma to spanie chyba za mna...ja to jestem taki spioch ze szok no i jak bylam w ciazy szczegolnie na poczatku i na koncu to prawie ciagle spalam
i podobno jest tak ze jak ciaza spokojna takie potem dziecko...niby w to nie wierzylam ale cos w tym jest
i podobno jest tak ze jak ciaza spokojna takie potem dziecko...niby w to nie wierzylam ale cos w tym jest
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 4 tygodni temu #249826 przez Mała
Iwonka super, chociaż ja nie mogę narzekać, bo Olcia je i zaraz zasypia. Dobrze, że nie wie o tym, że jaka ciąża takie dziecko ma zachowanie, bo przez tą moją bezsenność i ciągłe martwienie czy donoszę (a raczej doleżę) tą ciążę, to moje dziecko powinno być szaleńcem i nie spać w ogóle.
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 tygodni temu #249834 przez megi2501
Mysza się nie odzywa od 2-msc. Napisała sms-a, jednej z nas(nie pamiętam komu), że nie ma czasu na forum przy swoim maluszku...
Ja też jestem już szczęśliwa, bo moja budziła się wcześniej w nocy dwa razy. A teraz, jak zaśnie po 19.00 to budzi się o 1.00-2.00 i śpi do 6.00.Później biorę ją do nas do łóżka i się przytula do cyca i śpimy do 8.00
Ile wasze dzieci śpią w dzień
Ja też jestem już szczęśliwa, bo moja budziła się wcześniej w nocy dwa razy. A teraz, jak zaśnie po 19.00 to budzi się o 1.00-2.00 i śpi do 6.00.Później biorę ją do nas do łóżka i się przytula do cyca i śpimy do 8.00
Ile wasze dzieci śpią w dzień
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 4 tygodni temu #249836 przez beti
Cześć szczupłe i seksowne laski
Kasia, po pierwsze zaraz się zawstydzę
Mój Fifi spał dziś od 19:30 do 3 )) w tym tempie może za 3 lata uda nam się noc przespać
My zaraz na spacerek śmigamy
Boże...to ja juz wiem, czemu Filip tak mało śpi, bo ja w ciąży spać nie mogłam, a w dzień to już w ogóle, no i żywotny chyba też po mnie pamiętacie jak garaż malowałam 1,5 tygodnia przed porodem, albo meble skręcałam na 2 dni przed?? O kurcze...to jak to będzie po mnie to on szalony będzie
Kasia, ja napisałam sms do Myszy jakieś 1,5 miesiąca temu, odpisała, że nie ma czasu na forum, ale że może kiedyś zajrzy...no i nas olała doszczętnie :/
Kasia, po pierwsze zaraz się zawstydzę
Mój Fifi spał dziś od 19:30 do 3 )) w tym tempie może za 3 lata uda nam się noc przespać
My zaraz na spacerek śmigamy
Boże...to ja juz wiem, czemu Filip tak mało śpi, bo ja w ciąży spać nie mogłam, a w dzień to już w ogóle, no i żywotny chyba też po mnie pamiętacie jak garaż malowałam 1,5 tygodnia przed porodem, albo meble skręcałam na 2 dni przed?? O kurcze...to jak to będzie po mnie to on szalony będzie
Kasia, ja napisałam sms do Myszy jakieś 1,5 miesiąca temu, odpisała, że nie ma czasu na forum, ale że może kiedyś zajrzy...no i nas olała doszczętnie :/
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 tygodni temu #249838 przez iwonaNAVI
No to widac ze ten przesad jednak sie nie sprawdza bynjamniej w waszych przypadkach.
Kasia niestety nie karmie piersia i pewnie dlatego mala tez dluzej spi...chociaz od samego poczatku praktycznie nawet jak piersia karmilam robila dluge przerwy od 4 do 6 godz...
poczatkowo sie martwilam i ja budzilam nawet ale dali mi rade ze nie mam tego robic ze dziecko wie kiedy jest glodne i samo sie bedzie budzic a ja mam sie cieszyc i spac razem z nia:)
no i tak zaczelam robic...mala dobrze przybiera budzi sie i je kiedy chce no a ja przestalam sie ciagle martwic ze za malo je i za duze przerwy
Kasia niestety nie karmie piersia i pewnie dlatego mala tez dluzej spi...chociaz od samego poczatku praktycznie nawet jak piersia karmilam robila dluge przerwy od 4 do 6 godz...
poczatkowo sie martwilam i ja budzilam nawet ale dali mi rade ze nie mam tego robic ze dziecko wie kiedy jest glodne i samo sie bedzie budzic a ja mam sie cieszyc i spac razem z nia:)
no i tak zaczelam robic...mala dobrze przybiera budzi sie i je kiedy chce no a ja przestalam sie ciagle martwic ze za malo je i za duze przerwy
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 tygodni temu #249852 przez bewipo
Witam.
Fajnie, ze wasze dzieciaczki tyle spią. Moja już miała tak, że się budziła 2 razy w nocy, a teraz znowu ze 4-5 razy. W dzień śpi bardzo mało.
Idziemy zaraz na spacerek, bo ładne słoneczko u nas.
Ciekawa jestem jak tam wasze maluszki zareagują na basen, bo też się zaczęłam rozglądać. Tylko u mnie daleko by trzeba jechać...
Fajnie, ze wasze dzieciaczki tyle spią. Moja już miała tak, że się budziła 2 razy w nocy, a teraz znowu ze 4-5 razy. W dzień śpi bardzo mało.
Idziemy zaraz na spacerek, bo ładne słoneczko u nas.
Ciekawa jestem jak tam wasze maluszki zareagują na basen, bo też się zaczęłam rozglądać. Tylko u mnie daleko by trzeba jechać...
Moderatorzy: ilona