- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 tygodni temu #249854 przez mgielka22
Dzien dobry wszystkim
A u mnie padl rekord normalnie mala spala od 22:30 do 5 rano szalenstwo potem o 7 zmiana pieluchy i o 9 pobodka takze nawet nawet pospalismy oby tak dalej ale bez marudzenia.
U mnie w dzien malo spi w sumie przez caly dzien moge zliczyc max 2h... a jak idziemy na spacer to jak zasypia to zaraz peryskop sie wysuwa i sprawdza czy dalej jest wieziona i bujana
Musze dzis jakies ciasto zrobic bo moja szwagierka sie do mnie wprosila ;/ srednio mi to na reke ale coz ;/
A u mnie padl rekord normalnie mala spala od 22:30 do 5 rano szalenstwo potem o 7 zmiana pieluchy i o 9 pobodka takze nawet nawet pospalismy oby tak dalej ale bez marudzenia.
U mnie w dzien malo spi w sumie przez caly dzien moge zliczyc max 2h... a jak idziemy na spacer to jak zasypia to zaraz peryskop sie wysuwa i sprawdza czy dalej jest wieziona i bujana
Musze dzis jakies ciasto zrobic bo moja szwagierka sie do mnie wprosila ;/ srednio mi to na reke ale coz ;/
Temat został zablokowany.
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #249857 przez basia89
hej dziewczyny
dawno mnie nie było, ale chyba nikt nawet nie zauważył czytam was regularnie ale jakoś nie mam weny żeby pisać. u mnie nic się nie dzieje ciągle jedno i to samo. wczoraj po raz pierwszy od kilku miesięcy zawitałam do fryzjera, no i wyszłam w krótkich włosach ten mój chce żebym się jeszcze przefarbowała na blond wariat jeden
witam nowe mamusie
no i dzisiaj jest miesiąc jak jestem mężatką
hmm mój mały ciągle pcha łapki do buzi, ślini się i w ogóle jakiś taki rozdrażniony jest. nie wiecie co to może być??
wszystkie mamusie śliczne wiecie trzeba zrobić tabelkę aktualnych imion naszych maluchów bo ja się gubię a jeszcze się nie chwaliłam ale mój mały ma narzeczona hehe mamusia mu oczywiście wybrała
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dawno mnie nie było, ale chyba nikt nawet nie zauważył czytam was regularnie ale jakoś nie mam weny żeby pisać. u mnie nic się nie dzieje ciągle jedno i to samo. wczoraj po raz pierwszy od kilku miesięcy zawitałam do fryzjera, no i wyszłam w krótkich włosach ten mój chce żebym się jeszcze przefarbowała na blond wariat jeden
witam nowe mamusie
no i dzisiaj jest miesiąc jak jestem mężatką
hmm mój mały ciągle pcha łapki do buzi, ślini się i w ogóle jakiś taki rozdrażniony jest. nie wiecie co to może być??
wszystkie mamusie śliczne wiecie trzeba zrobić tabelkę aktualnych imion naszych maluchów bo ja się gubię a jeszcze się nie chwaliłam ale mój mały ma narzeczona hehe mamusia mu oczywiście wybrała
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 tygodni temu przez basia89.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 tygodni temu #249871 przez magda79
Obiadek gotowy, dom ogarnięty i zaraz wychodzimy bo u nas też pięknie
A co do spania w dzień to Dominik ma różnie ale chyba dosyć dużo śpi...czasem tylko po godzinie to dopołudnia i z rana tak lubi dosypiać, a później od południa potrafi ciągnąć 3-4godz w kawałku.
oczywiście jest też dzień, że po południu śpi krócej....
Basia pochwal się fryzurką zaraz!!! wstawiaj fotki
A co do spania w dzień to Dominik ma różnie ale chyba dosyć dużo śpi...czasem tylko po godzinie to dopołudnia i z rana tak lubi dosypiać, a później od południa potrafi ciągnąć 3-4godz w kawałku.
oczywiście jest też dzień, że po południu śpi krócej....
Basia pochwal się fryzurką zaraz!!! wstawiaj fotki
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 4 tygodni temu #249893 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Witam
Basia usmiech zabokczy
my juz po usg wszystko w porzadku stawy biodrowe zdrowe
Basia usmiech zabokczy
my juz po usg wszystko w porzadku stawy biodrowe zdrowe
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 4 tygodni temu #249951 przez fanka
cześć dziewczynki, u nas noce od kilkunastu dni wyglądają tak samo, po 20 kąpiel, później kolacyjna znaczy cyc i między 21- 22 zasypia, zależy jak mu się uda. I pierwsza pobudka koło 2, a później 6 rano jedzonko więc nie jest źle, ja jestem zadowolona z takiego układu
Gratuluje Wam mamy- lachony!! ja o sylwetce sprzed ciąży ciągle tylko mogę marzyć
Basia- śliczny Damianek, uśmiech rozbrajający, a co do blondu na włosach, mój M też mnie kiedyś namówił żebym się zafarbowała tak i tak mi już zostało od 8 lat i nie wyobrażam sobie inaczej
byłam dziś z rana w biedronce po pieluchy (kupujemy dada z biedronki i jestem bardzo zadowolona, jakoś naprawdę fajna , a cena tym bardziej)i wstąpiłam do pepco, i kupiłam małemu body , fajne bawełniane różne rozmiary były po 5.99. Kupiłam mu 2 szt bo mi kasy brakło ale muszę jeszcze skoczyć może jutro i kupić takich większych rozmiarów kilka bo cena fajna, a jak po nowym roku mają być podwyżki to trzeba korzystać!!
aha wiecie co - ja chyba z tym moim dzieckiem nie wyjdę na spacer aż na wiosnę- on po tatusiu ma nienawiść do wszelkich grubych ubrań, jak ubiorę mu czapkę i kurtkę , owinę kocykiem to jest ryk, i już 2 raz wróciliśmy ze spaceru po 5 minutach bo się tak drze, jak wchodzę do domu, ściągnę czapkę i kurtkę to jak ręką odjął. Juz nie wiem sama co z nim robić,a jak kiedyś ubrałam go w kombinezon to dopiero była histeria!!!Muszę znaleźć jakiś na niego sposób bo przecież nie będę dziecka cała zimę w domu trzymać
aha jeszcze jedno, zamontowałam Dawidowi w łóżeczku pianinko to z fisher prica co nóżkami się kopie i ono gra, i jest normalnie szał, pierwsza zabawka która zrobiła na nim takie wrażenie, ja już pół godziny siedzę przy kompie , a on w łóżeczku kopie i się cieszy
Gratuluje Wam mamy- lachony!! ja o sylwetce sprzed ciąży ciągle tylko mogę marzyć
Basia- śliczny Damianek, uśmiech rozbrajający, a co do blondu na włosach, mój M też mnie kiedyś namówił żebym się zafarbowała tak i tak mi już zostało od 8 lat i nie wyobrażam sobie inaczej
byłam dziś z rana w biedronce po pieluchy (kupujemy dada z biedronki i jestem bardzo zadowolona, jakoś naprawdę fajna , a cena tym bardziej)i wstąpiłam do pepco, i kupiłam małemu body , fajne bawełniane różne rozmiary były po 5.99. Kupiłam mu 2 szt bo mi kasy brakło ale muszę jeszcze skoczyć może jutro i kupić takich większych rozmiarów kilka bo cena fajna, a jak po nowym roku mają być podwyżki to trzeba korzystać!!
aha wiecie co - ja chyba z tym moim dzieckiem nie wyjdę na spacer aż na wiosnę- on po tatusiu ma nienawiść do wszelkich grubych ubrań, jak ubiorę mu czapkę i kurtkę , owinę kocykiem to jest ryk, i już 2 raz wróciliśmy ze spaceru po 5 minutach bo się tak drze, jak wchodzę do domu, ściągnę czapkę i kurtkę to jak ręką odjął. Juz nie wiem sama co z nim robić,a jak kiedyś ubrałam go w kombinezon to dopiero była histeria!!!Muszę znaleźć jakiś na niego sposób bo przecież nie będę dziecka cała zimę w domu trzymać
aha jeszcze jedno, zamontowałam Dawidowi w łóżeczku pianinko to z fisher prica co nóżkami się kopie i ono gra, i jest normalnie szał, pierwsza zabawka która zrobiła na nim takie wrażenie, ja już pół godziny siedzę przy kompie , a on w łóżeczku kopie i się cieszy
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 tygodni temu #249962 przez bewipo
My po spacerku. Moja mała robi takie numery, że w połowie spaceru ryk, więc muszę ją z wózka wyciągać i w jednej rece dziecko w drugiej wózek
Co do zakupów to ostatnio w hm byliśmy i takie śliczne ciuszki, że bym mogła pół sklepu wykupić...
Basia Damianek uroczy Co do blondu może warto wypróbować
Co do zakupów to ostatnio w hm byliśmy i takie śliczne ciuszki, że bym mogła pół sklepu wykupić...
Basia Damianek uroczy Co do blondu może warto wypróbować
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 4 tygodni temu #249973 przez kasia79
My też już po spacerku, muszę isć pranie nastawić ale coś nie mam weny dzisiaj do obowiązków domowych, jak wczoraj mi przywieźli komputer to nie mogę się oderwać, pół allegro wkupiłam.
Gosiu będę codziennie
Magda - tak ja jestem z 1979 z grudnia
Gosiu będę codziennie
Magda - tak ja jestem z 1979 z grudnia
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona