- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 tygodni temu #249627 przez pati-m
Co do pielęgniarek to u mnie była 2 razy i to ekspresowo - max. 10 min. siedziała. A za trzecim razem jak nas nie było to wetknęła nam kartkę w drzwi, że była i pozdrawia No i tyle ją widzieliśmy Poza tym nie wiem jak u was, ale u mnie to spojrzała tylko na Kacpra z daleka, mnie wogóle nie oglądała i wyszła.
Temat został zablokowany.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 4 tygodni temu #249633 przez beti
Cześć kochane
cały dzień coś, a to gdzieś pojechać, a to coś załatwić i dopiero teraz nadrabiam
Dominiś, Jaś, Kacperek i Oliwka, śliczności przekochane A Kacperek to niezły elegancik łobuziak Ci chyba rośnie, dogadaliby się z Fifikiem
Monia, moja żyrafka jest z pozytywką ale baaardzo podobna A ja bym się tej pielęgniarki zapytała, czy ona by chciała, żeby jej ktoś takie naloty robił
Chwaliłam się Wam, że od 8 grudnia będziemy na basen z Fifikiem chodzić??
cały dzień coś, a to gdzieś pojechać, a to coś załatwić i dopiero teraz nadrabiam
Dominiś, Jaś, Kacperek i Oliwka, śliczności przekochane A Kacperek to niezły elegancik łobuziak Ci chyba rośnie, dogadaliby się z Fifikiem
Monia, moja żyrafka jest z pozytywką ale baaardzo podobna A ja bym się tej pielęgniarki zapytała, czy ona by chciała, żeby jej ktoś takie naloty robił
Chwaliłam się Wam, że od 8 grudnia będziemy na basen z Fifikiem chodzić??
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 4 tygodni temu #249634 przez Agusia83
Dziewczyny, myslalam, ze nigdy nie skoncze Was czytac...a nie bylo mnie raptem 2 dni
Uroczystosc Chrztu Swietego udala sie bardzo...po pierwsze pogoda byla przystepna...w miare cieplutko, po drugie w kosciele Emisia byla bardzo grzeczna, przespala cala msze...jedynie to dzwonki na podniesienie graly jej na nerwach, ale jak ludzie zaczynali spiewac, uspokajala sie A po trzecie wszystkie potrawy byly zjadliwe...nie no, przesadzam...goscie gratulowali jedzonka i przede wszystkim pomocy mamy....bo gdyby nie ona, nie wiem jakbysmy dali rade...
Jeszcze nie mam fotek, jednak gdy tylko je dostane zaraz Wam kilka wkleje
Dzis znow mycie naczyn, oddawanie stolu i stolkow sasiadce, ogolne ogarnianie mieszkanka i jezdzenie do babc i rozdawanie salatek i ciast
Coz ja moge napisac o naszych dzieciaczkach? Wszystkie sliczne, kochane, jedyne w swoim rodzaju i pieknosciowe
Nuna, sliczna minke zrobila...i chyba mama nie przynudzala
Dominik ma piekne oczka,
Natalka, takiej czuprynki pozazdroscilaby nie jedna kobieta
Antos-witam nowego wrzesniowego maluszka przystojniak z Ciebie,
Filipek, duzy z Ciebie chlopiec...Widac, ze mlekczo mu sluzy...
Kacperek, kolejny przystojniacha
Majeczka, gratuluje tak szybkiego rozwoju...zabaweczki gora
Anitka, male jest piekne..Jestes drobniutka, ale za to sliczna i zdrowa z Ciebie dziewczynka
Jesli kogos pominelam, to bardzo przepraszam...ale mamy juz tak liczna grupe maluszkow, ze trudno ja ogarnac naraz:P
Uroczystosc Chrztu Swietego udala sie bardzo...po pierwsze pogoda byla przystepna...w miare cieplutko, po drugie w kosciele Emisia byla bardzo grzeczna, przespala cala msze...jedynie to dzwonki na podniesienie graly jej na nerwach, ale jak ludzie zaczynali spiewac, uspokajala sie A po trzecie wszystkie potrawy byly zjadliwe...nie no, przesadzam...goscie gratulowali jedzonka i przede wszystkim pomocy mamy....bo gdyby nie ona, nie wiem jakbysmy dali rade...
Jeszcze nie mam fotek, jednak gdy tylko je dostane zaraz Wam kilka wkleje
Dzis znow mycie naczyn, oddawanie stolu i stolkow sasiadce, ogolne ogarnianie mieszkanka i jezdzenie do babc i rozdawanie salatek i ciast
Coz ja moge napisac o naszych dzieciaczkach? Wszystkie sliczne, kochane, jedyne w swoim rodzaju i pieknosciowe
Nuna, sliczna minke zrobila...i chyba mama nie przynudzala
Dominik ma piekne oczka,
Natalka, takiej czuprynki pozazdroscilaby nie jedna kobieta
Antos-witam nowego wrzesniowego maluszka przystojniak z Ciebie,
Filipek, duzy z Ciebie chlopiec...Widac, ze mlekczo mu sluzy...
Kacperek, kolejny przystojniacha
Majeczka, gratuluje tak szybkiego rozwoju...zabaweczki gora
Anitka, male jest piekne..Jestes drobniutka, ale za to sliczna i zdrowa z Ciebie dziewczynka
Jesli kogos pominelam, to bardzo przepraszam...ale mamy juz tak liczna grupe maluszkow, ze trudno ja ogarnac naraz:P
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #249636 przez Agusia83
Gosia, chyle czola....tez chcialabym sie zmiescic w jedna ulubiona sukienke...ale jak narazie moja mleczarnia mi na to nie pozwoli...
W sobote odciagalam troche pokarmu by miec do kosciola...musialam zrobic to recznie bo laktator cos malo sciagnal i wiecie....czulam sie jakbym doila krowe...niezle...czasem mleko tryskalo wszedzie, tylko nie do butelki
W sobote odciagalam troche pokarmu by miec do kosciola...musialam zrobic to recznie bo laktator cos malo sciagnal i wiecie....czulam sie jakbym doila krowe...niezle...czasem mleko tryskalo wszedzie, tylko nie do butelki
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 tygodni temu przez Agusia83.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 4 tygodni temu #249650 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Beti my tez planujemy basen moja mama jest ratowniczka wiec wstyd by bylo jak by Emi na basenie sie nie pojawila
Agus czekam niecierpliwie na zdjecia i ciesze sie , ze wszytsko sie udalo
Agus czekam niecierpliwie na zdjecia i ciesze sie , ze wszytsko sie udalo
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 4 tygodni temu #249704 przez kasia79
Chyba dzisiaj jestem pierwsza
Moja Amelka raczej nie szybko zacznie ząbkować, Natalka i Kacper mieli po 8-9 miesięcy jak wyszedł pierwszy ząbek.
Agusia pierwsza impreza Emilki już za nią, wiem jakie to stresujące czy wszystko się uda.
Ciężko po dłuższej nieobecności wciągnąć sie w rozmowę.
Zazdroszczę tym które weszły w swoje ubrania z przed ciąży, ja wzięłam się za dietę i ćwiczenia bo już nie mogę na siebie patrzeć, tylko boję się że stracę pokarm jak nie będę jadła, na razie odrzuciłam pieczywo, ziemniaki i słodycze oczywiście.Pięknie wyglądacie, Beti ty wymiatasz
Moja Amelka raczej nie szybko zacznie ząbkować, Natalka i Kacper mieli po 8-9 miesięcy jak wyszedł pierwszy ząbek.
Agusia pierwsza impreza Emilki już za nią, wiem jakie to stresujące czy wszystko się uda.
Ciężko po dłuższej nieobecności wciągnąć sie w rozmowę.
Zazdroszczę tym które weszły w swoje ubrania z przed ciąży, ja wzięłam się za dietę i ćwiczenia bo już nie mogę na siebie patrzeć, tylko boję się że stracę pokarm jak nie będę jadła, na razie odrzuciłam pieczywo, ziemniaki i słodycze oczywiście.Pięknie wyglądacie, Beti ty wymiatasz
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 tygodni temu #249711 przez magda79
Gosia to super!!!
My w zeszłym roku byliśmy w sylwestra na nartach. Do późna jeździliśmy, a potem do domku ze znajomymi na grzańca i nasiadówkę więc ja też bez problemu wejdę w swój sylwestrowy strój
a u nas dzisiaj przymroziło z rana -5
My w zeszłym roku byliśmy w sylwestra na nartach. Do późna jeździliśmy, a potem do domku ze znajomymi na grzańca i nasiadówkę więc ja też bez problemu wejdę w swój sylwestrowy strój
a u nas dzisiaj przymroziło z rana -5
Moderatorzy: ilona