BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 tygodni temu #249618 przez gosia2324
Aaaaaaaaaaaaaa stal sie cud zmiescilam sie w sukienke ktora mialam na sobie rok temu na Sylwestra :)
Mimo ze test zrobilam 9.01 to juz w Sylwestra mowilam mezowi ze bedziemy mieli Jagodke :woohoo:
Temat został zablokowany.
13 lata 4 tygodni temu #249623 przez slowiczek
jestem z Ciebie Gosiulku dumna :laugh:
13 lata 4 tygodni temu #249625 przez iwonaNAVI
Monia co do pielegniarek to moja byla 5 razy...
Gosia szacun :P
13 lata 4 tygodni temu #249627 przez pati-m
Co do pielęgniarek to u mnie była 2 razy i to ekspresowo - max. 10 min. siedziała. A za trzecim razem jak nas nie było to wetknęła nam kartkę w drzwi, że była i pozdrawia :) No i tyle ją widzieliśmy :) Poza tym nie wiem jak u was, ale u mnie to spojrzała tylko na Kacpra z daleka, mnie wogóle nie oglądała i wyszła.
13 lata 4 tygodni temu #249632 przez iwonaNAVI
Pati u mnie za kazdym razem zalapala sie na kawe i tym samym siedziala po kilka godz. Jej rekord to 4 godz i to jak mala miala miesiac nie chcialam byc niegrzeczna ale myslalam ze jej pieprzne;p
13 lata 4 tygodni temu #249633 przez beti
Cześć kochane :)
cały dzień coś, a to gdzieś pojechać, a to coś załatwić i dopiero teraz nadrabiam :)

Dominiś, Jaś, Kacperek i Oliwka, śliczności przekochane :) A Kacperek to niezły elegancik :D łobuziak Ci chyba rośnie, dogadaliby się z Fifikiem :P

Monia, moja żyrafka jest z pozytywką :) ale baaardzo podobna :) A ja bym się tej pielęgniarki zapytała, czy ona by chciała, żeby jej ktoś takie naloty robił :P

Chwaliłam się Wam, że od 8 grudnia będziemy na basen z Fifikiem chodzić?? :D
13 lata 4 tygodni temu #249634 przez Agusia83
Dziewczyny, myslalam, ze nigdy nie skoncze Was czytac...a nie bylo mnie raptem 2 dni :silly:
Uroczystosc Chrztu Swietego udala sie bardzo...po pierwsze pogoda byla przystepna...w miare cieplutko, po drugie w kosciele Emisia byla bardzo grzeczna, przespala cala msze...jedynie to dzwonki na podniesienie graly jej na nerwach, ale jak ludzie zaczynali spiewac, uspokajala sie :laugh: A po trzecie wszystkie potrawy byly zjadliwe...nie no, przesadzam...goscie gratulowali jedzonka i przede wszystkim pomocy mamy....bo gdyby nie ona, nie wiem jakbysmy dali rade...
Jeszcze nie mam fotek, jednak gdy tylko je dostane zaraz Wam kilka wkleje :laugh:
Dzis znow mycie naczyn, oddawanie stolu i stolkow sasiadce, ogolne ogarnianie mieszkanka i jezdzenie do babc i rozdawanie salatek i ciast :laugh:

Coz ja moge napisac o naszych dzieciaczkach? Wszystkie sliczne, kochane, jedyne w swoim rodzaju i pieknosciowe :laugh: :laugh: :laugh:
Nuna, sliczna minke zrobila...i chyba mama nie przynudzala :silly:
Dominik ma piekne oczka,
Natalka, takiej czuprynki pozazdroscilaby nie jedna kobieta :laugh:
Antos-witam nowego wrzesniowego maluszka :laugh: :laugh: przystojniak z Ciebie,
Filipek, duzy z Ciebie chlopiec...Widac, ze mlekczo mu sluzy...
Kacperek, kolejny przystojniacha :lol:
Majeczka, gratuluje tak szybkiego rozwoju...zabaweczki gora :woohoo:
Anitka, male jest piekne..Jestes drobniutka, ale za to sliczna i zdrowa z Ciebie dziewczynka

Jesli kogos pominelam, to bardzo przepraszam...ale mamy juz tak liczna grupe maluszkow, ze trudno ja ogarnac naraz:P :silly:
13 lata 4 tygodni temu #249635 przez slowiczek
beti, na jaki basen ? bo my z natalką też planujemy zacząć w grudniu :D
13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #249636 przez Agusia83
Gosia, chyle czola....tez chcialabym sie zmiescic w jedna ulubiona sukienke...ale jak narazie moja mleczarnia mi na to nie pozwoli...

W sobote odciagalam troche pokarmu by miec do kosciola...musialam zrobic to recznie bo laktator cos malo sciagnal i wiecie....czulam sie jakbym doila krowe...niezle...czasem mleko tryskalo wszedzie, tylko nie do butelki :silly:
13 lata 4 tygodni temu #249645 przez beti
Słowiczek, na Żoliborz, a Wy?
13 lata 4 tygodni temu #249650 przez monika1984lodz
Beti my tez planujemy basen :) moja mama jest ratowniczka wiec wstyd by bylo jak by Emi na basenie sie nie pojawila :p

Agus czekam niecierpliwie na zdjecia i ciesze sie , ze wszytsko sie udalo :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 tygodni temu #249662 przez iwonaNAVI
Agusia gratulujemy udanej imprezki :) cieszymy sie z Toba ze wszystko wypadlo swietnie :) a jak tylko bedziesz miala zdjecia to sie pochwal...juz nie mozemy sie doczekac ;p
13 lata 4 tygodni temu #249704 przez kasia79
Chyba dzisiaj jestem pierwsza :)
Moja Amelka raczej nie szybko zacznie ząbkować, Natalka i Kacper mieli po 8-9 miesięcy jak wyszedł pierwszy ząbek.

Agusia pierwsza impreza Emilki już za nią, wiem jakie to stresujące czy wszystko się uda.

Ciężko po dłuższej nieobecności wciągnąć sie w rozmowę.
Zazdroszczę tym które weszły w swoje ubrania z przed ciąży, ja wzięłam się za dietę i ćwiczenia bo już nie mogę na siebie patrzeć, tylko boję się że stracę pokarm jak nie będę jadła, na razie odrzuciłam pieczywo, ziemniaki i słodycze oczywiście.Pięknie wyglądacie, Beti ty wymiatasz :)
13 lata 4 tygodni temu #249708 przez magda79
Witam się jako druga :)
Agusia cieszymy się z Tobą, że imprezka się udała i gratulujemy dobrej organizacji :)
13 lata 4 tygodni temu #249711 przez magda79
Gosia to super!!!
My w zeszłym roku byliśmy w sylwestra na nartach. Do późna jeździliśmy, a potem do domku ze znajomymi na grzańca i nasiadówkę :) więc ja też bez problemu wejdę w swój sylwestrowy strój :laugh: :laugh:

a u nas dzisiaj przymroziło z rana -5
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka