- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #250534 przez kasia79
Agusia pięknie wyglądaliście na chrzcinach !!!
Basia jak masz ochotę być blondi to nawet się nie zastanawiaj, choćby na poprawę humoru zrób to dla siebie, ale i bez tego świetnie wyglądasz .
Ale ta teściowa mnie wkurza, zawsze przyjdzie obudzi mi dziecko i pójdzie, głucha jest i przez to głośno mówi .
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Basia jak masz ochotę być blondi to nawet się nie zastanawiaj, choćby na poprawę humoru zrób to dla siebie, ale i bez tego świetnie wyglądasz .
Ale ta teściowa mnie wkurza, zawsze przyjdzie obudzi mi dziecko i pójdzie, głucha jest i przez to głośno mówi .
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #250581 przez pati-m
Witam
Marta - Majeczka cudowna! Wklejaj jak najwięcej zdjęć!
Agusia - zdjęcia z chrzecin rewelacja
megi - uśmiechnięta laleczka w kapelusiku wymiata
A moje dziecko dziś mnie zaskoczyło. Zjadł o 22 i zasnął, pobudka o 1, więc idę z butlą a on bunt odstawia i nie chce. No to mu na siłę do buzi nie wpychałam, utuliłam i znów zasnął. Obudził się o 6 i znów nie chciał jeść Pogadał z 15min., pośmiał się i znów zasnął. I dopiero jak obudził się znów o 9 to zjadł 120ml. No w szoku jestem! Pierwzzy raz mu się tak zdarzyło. Jak nie jest głodny, to przecież mu na siłę nie wleję do buzi. Po jedzonku pobawił się z tatą i przed chwilą usnął bo mąż wyszedł do pracy Jak obliczyłam to Kacper nie jadł od 22.30 do 9 Jak dla mnie to strasznie długo, ale zobaczę czy dzisiaj się to powtórzy.
A co do ćwiczeń, to ja codziennie ćwiczę na rowerku - WZROKIEM I codziennie sobie powtarzam, że dziś wsiądę i pojeżdżę troszkę
Marta - Majeczka cudowna! Wklejaj jak najwięcej zdjęć!
Agusia - zdjęcia z chrzecin rewelacja
megi - uśmiechnięta laleczka w kapelusiku wymiata
A moje dziecko dziś mnie zaskoczyło. Zjadł o 22 i zasnął, pobudka o 1, więc idę z butlą a on bunt odstawia i nie chce. No to mu na siłę do buzi nie wpychałam, utuliłam i znów zasnął. Obudził się o 6 i znów nie chciał jeść Pogadał z 15min., pośmiał się i znów zasnął. I dopiero jak obudził się znów o 9 to zjadł 120ml. No w szoku jestem! Pierwzzy raz mu się tak zdarzyło. Jak nie jest głodny, to przecież mu na siłę nie wleję do buzi. Po jedzonku pobawił się z tatą i przed chwilą usnął bo mąż wyszedł do pracy Jak obliczyłam to Kacper nie jadł od 22.30 do 9 Jak dla mnie to strasznie długo, ale zobaczę czy dzisiaj się to powtórzy.
A co do ćwiczeń, to ja codziennie ćwiczę na rowerku - WZROKIEM I codziennie sobie powtarzam, że dziś wsiądę i pojeżdżę troszkę
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 tygodni temu #250607 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dzien dobry dziewczynki.
Dziekuje Wam za te wszystkie cieple slowa Kochane Jestescie
Marta Majeczka bosstwo
Agus swietnie wygladasz :)zalapalam sie jeszcze na zdjecie :)a Emilka cudo kochane buziak dla Was
Pati no to Kacperek juz jak dorosly hihi
Dziekuje Wam za te wszystkie cieple slowa Kochane Jestescie
Marta Majeczka bosstwo
Agus swietnie wygladasz :)zalapalam sie jeszcze na zdjecie :)a Emilka cudo kochane buziak dla Was
Pati no to Kacperek juz jak dorosly hihi
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 tygodni temu #250608 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Bewipo bo te chlopy to o kant tylka normalnie eh
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #250641 przez iwonaNAVI
A tak w ogole to sie witam dopiero teraz bo wczoraj wszyscy szlismy spac o 24 (Oliwia chyba nawet troche pozniej ) no i spalismy dzis do 10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZOK :P
a dzisiaj jedziemy na male zakupki no i na 14 na szczepienie...
a dzisiaj jedziemy na male zakupki no i na 14 na szczepienie...
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #250679 przez kasia79
pisze jedna reka wiec sorki ze bez polskich zakow.
z naszymi chlopami to jest tsk, jak przychodza do domu i maja wszystko podane na tacy to mysla ze nam tak prosto to wszystko wychodzi, a prawda jest taka ze jak dzieci spia to my jak motorki zapylamy zeby ze wszystkim zdazyc zanim maz woci, ja ostatnio mialam zapalenie nerki i nie moglam sie z lozka podniesc, wiec S zajmował sie dzickiem i domem, wieczorem mial juz dosc i prosil zebym szybko wyzdrowiala. oststnio mialam cos do zalatwienia w miescie i nie bylo mnie 2 godziny, S został z mała, po powrocie ytam jak było, a on na to ze super amelka była grzeczna ze przy takim dzicku to wszystko mozna zrobic, a na pytanie co zrobił odpowiedział NIC
z naszymi chlopami to jest tsk, jak przychodza do domu i maja wszystko podane na tacy to mysla ze nam tak prosto to wszystko wychodzi, a prawda jest taka ze jak dzieci spia to my jak motorki zapylamy zeby ze wszystkim zdazyc zanim maz woci, ja ostatnio mialam zapalenie nerki i nie moglam sie z lozka podniesc, wiec S zajmował sie dzickiem i domem, wieczorem mial juz dosc i prosil zebym szybko wyzdrowiala. oststnio mialam cos do zalatwienia w miescie i nie bylo mnie 2 godziny, S został z mała, po powrocie ytam jak było, a on na to ze super amelka była grzeczna ze przy takim dzicku to wszystko mozna zrobic, a na pytanie co zrobił odpowiedział NIC
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #250702 przez magda79
Kasia hihi ja też....
chociaż ja nie mogę narzekać bo D od samego początku zajmował się dużo Majką i to tylko On ją kąpał np., a teraz też dużo pomaga przy Dominiku, a jest jeszcze Majeczka i poświęca jej też dużo czasu bo Ona uwielbia się z nim bawić
Po urodzeniu Dominisia miał ponad 5 tyg wolnego, najpierw opieka ze szpitala, a później urlop i jeszcze jakieś 3 dni wolnego do wybrania za pracę przez weekend.
ale to co pisze Kasia to racja i już
chociaż ja nie mogę narzekać bo D od samego początku zajmował się dużo Majką i to tylko On ją kąpał np., a teraz też dużo pomaga przy Dominiku, a jest jeszcze Majeczka i poświęca jej też dużo czasu bo Ona uwielbia się z nim bawić
Po urodzeniu Dominisia miał ponad 5 tyg wolnego, najpierw opieka ze szpitala, a później urlop i jeszcze jakieś 3 dni wolnego do wybrania za pracę przez weekend.
ale to co pisze Kasia to racja i już
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej