BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 tygodni temu #250534 przez kasia79
Agusia pięknie wyglądaliście na chrzcinach !!!

Basia jak masz ochotę być blondi to nawet się nie zastanawiaj, choćby na poprawę humoru zrób to dla siebie, ale i bez tego świetnie wyglądasz :kiss: .

Ale ta teściowa mnie wkurza, zawsze przyjdzie obudzi mi dziecko i pójdzie, głucha jest i przez to głośno mówi :angry: .

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
13 lata 3 tygodni temu #250539 przez kasia79
A co do brzuszków to jakoś się boję po cesarce, że mi coś pęknie
13 lata 3 tygodni temu #250581 przez pati-m
Witam :)
Marta - Majeczka cudowna! Wklejaj jak najwięcej zdjęć! :)

Agusia - zdjęcia z chrzecin rewelacja :)

megi - uśmiechnięta laleczka w kapelusiku wymiata :)

A moje dziecko dziś mnie zaskoczyło. Zjadł o 22 i zasnął, pobudka o 1, więc idę z butlą a on bunt odstawia i nie chce. No to mu na siłę do buzi nie wpychałam, utuliłam i znów zasnął. Obudził się o 6 i znów nie chciał jeść :ohmy: Pogadał z 15min., pośmiał się i znów zasnął. I dopiero jak obudził się znów o 9 to zjadł 120ml. No w szoku jestem! Pierwzzy raz mu się tak zdarzyło. Jak nie jest głodny, to przecież mu na siłę nie wleję do buzi. Po jedzonku pobawił się z tatą i przed chwilą usnął bo mąż wyszedł do pracy :) Jak obliczyłam to Kacper nie jadł od 22.30 do 9 :ohmy: Jak dla mnie to strasznie długo, ale zobaczę czy dzisiaj się to powtórzy.

A co do ćwiczeń, to ja codziennie ćwiczę na rowerku - WZROKIEM :lol: :silly: I codziennie sobie powtarzam, że dziś wsiądę i pojeżdżę troszkę :)
13 lata 3 tygodni temu #250606 przez bewipo
Witam dziewczyny.

Monia nie martw się, ja też cały dzień sama w domku... Na głowe można dostać, to fakt.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 tygodni temu #250607 przez monika1984lodz
Dzien dobry dziewczynki.

Dziekuje Wam za te wszystkie cieple slowa :) Kochane Jestescie :kiss:

Marta Majeczka bosstwo :) :kiss:
Agus swietnie wygladasz :)zalapalam sie jeszcze na zdjecie :)a Emilka cudo kochane :) buziak dla Was :kiss:

Pati no to Kacperek juz jak dorosly :) hihi

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 tygodni temu #250608 przez monika1984lodz
Bewipo bo te chlopy to o kant tylka normalnie eh

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 tygodni temu #250621 przez pati-m

13 lata 3 tygodni temu #250639 przez iwonaNAVI
Marta Sliczna Maja - najlepsze te zdjecia na brzuszku Majeczka robi wted takie duze oczka i taka slodka mine:)
Agusia sliczna mamusia z Ciebie a Emilka slodka :)
Megi sliczna Ninka :)
13 lata 3 tygodni temu #250641 przez iwonaNAVI
A tak w ogole to sie witam dopiero teraz bo wczoraj wszyscy szlismy spac o 24 (Oliwia chyba nawet troche pozniej :P) no i spalismy dzis do 10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZOK :P:P
a dzisiaj jedziemy na male zakupki no i na 14 na szczepienie...
13 lata 3 tygodni temu #250666 przez magda79
Pati tak tak masz rację :lol:

Iwona to udanych zakupów, no i szczepienia bez łez :blink:
13 lata 3 tygodni temu #250679 przez kasia79
pisze jedna reka wiec sorki ze bez polskich zakow.

z naszymi chlopami to jest tsk, jak przychodza do domu i maja wszystko podane na tacy to mysla ze nam tak prosto to wszystko wychodzi, a prawda jest taka ze jak dzieci spia to my jak motorki zapylamy zeby ze wszystkim zdazyc zanim maz woci, ja ostatnio mialam zapalenie nerki i nie moglam sie z lozka podniesc, wiec S zajmował sie dzickiem i domem, wieczorem mial juz dosc i prosil zebym szybko wyzdrowiala. oststnio mialam cos do zalatwienia w miescie i nie bylo mnie 2 godziny, S został z mała, po powrocie ytam jak było, a on na to ze super amelka była grzeczna ze przy takim dzicku to wszystko mozna zrobic, a na pytanie co zrobił odpowiedział NIC
13 lata 3 tygodni temu #250693 przez pati-m
kasia - hihihi, w zupełności się z Tobą zgadzam :)
13 lata 3 tygodni temu #250702 przez magda79
Kasia hihi ja też....
chociaż ja nie mogę narzekać bo D od samego początku zajmował się dużo Majką i to tylko On ją kąpał np., a teraz też dużo pomaga przy Dominiku, a jest jeszcze Majeczka i poświęca jej też dużo czasu bo Ona uwielbia się z nim bawić :)
Po urodzeniu Dominisia miał ponad 5 tyg wolnego, najpierw opieka ze szpitala, a później urlop i jeszcze jakieś 3 dni wolnego do wybrania za pracę przez weekend.
ale to co pisze Kasia to racja i już :silly:
13 lata 3 tygodni temu #250707 przez magda79
a i muszę się pochwalić, że zrobiłam dzisiaj 30 brzuszków :P
13 lata 3 tygodni temu #250711 przez magda79

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia