- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #251658 przez basia89
hej dziewczyny
mój mały ostatnio tzn od paru dni daje mi popalić, wciąż pcha łapki do buzi. nie chce spać a jak już to zasypia tylko na rękach i jak go bujam. albo go w nosidełko wkładam i bujam. ale ile można. heh. a faceci się jeszcze pytają co my robimy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
no i mi właśnie zasnoł w nosidełku, a co do ubranek to super że istnieją ciucholandy bo mój mały prawie wszystkie ubranka ma z tamtąd bo mnie po ludzku nie stać,no a przecież tam ubranka są śliczne a wystarczy je porządnie wyprać. no a przy Damianku to muszę mieć przynajmniej 3-4 zmianny codziennie bo mu się często ulewa. co mnie też martwi no ale to niby samo minie ciekawe kiedy
super uśmieszki odrazu się humor poprawia
mój mały ostatnio tzn od paru dni daje mi popalić, wciąż pcha łapki do buzi. nie chce spać a jak już to zasypia tylko na rękach i jak go bujam. albo go w nosidełko wkładam i bujam. ale ile można. heh. a faceci się jeszcze pytają co my robimy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
no i mi właśnie zasnoł w nosidełku, a co do ubranek to super że istnieją ciucholandy bo mój mały prawie wszystkie ubranka ma z tamtąd bo mnie po ludzku nie stać,no a przecież tam ubranka są śliczne a wystarczy je porządnie wyprać. no a przy Damianku to muszę mieć przynajmniej 3-4 zmianny codziennie bo mu się często ulewa. co mnie też martwi no ale to niby samo minie ciekawe kiedy
super uśmieszki odrazu się humor poprawia
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 tygodni temu przez basia89.
Temat został zablokowany.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #251671 przez fanka
"zespół niedopchnięcia"- masakra!!! muszę to dziś mojemu M powtórzyć
dziewczyny jak Wy sobie radzicie z obowiązkami domowymi?? bo ja normalnie jestem taka nieogarnieta, że masakra. Ciągle coś jest do zrobienia i ciągle z czymś nie nadążam i mi się zbiera z dnia na dzień,pościel zmieniam już od poniedziałku i ciągle nie zmieniona, ale właśnie się za to biorę, prasowanie czeka aż w końcu kiedyś je wykonam itd, normalnie ciągle coś zostaje "na jutro" eh..
dziewczyny jak Wy sobie radzicie z obowiązkami domowymi?? bo ja normalnie jestem taka nieogarnieta, że masakra. Ciągle coś jest do zrobienia i ciągle z czymś nie nadążam i mi się zbiera z dnia na dzień,pościel zmieniam już od poniedziałku i ciągle nie zmieniona, ale właśnie się za to biorę, prasowanie czeka aż w końcu kiedyś je wykonam itd, normalnie ciągle coś zostaje "na jutro" eh..
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #251675 przez magda79
Witam Was Dziewczynki
Wszystkie zdjęcia cudowne, fajne te bujaczki, leżaczki nic tylko mieć dużo kasy i szaleć
Pati a mnie też coś bieże..oby nie. Mam dzisiaj ogólnie słabszy dzień, niby wszystko w miarę porobione ale zimno mi, łamie mnie w kościach i na katar się zanosi
Wszystkie zdjęcia cudowne, fajne te bujaczki, leżaczki nic tylko mieć dużo kasy i szaleć
Pati a mnie też coś bieże..oby nie. Mam dzisiaj ogólnie słabszy dzień, niby wszystko w miarę porobione ale zimno mi, łamie mnie w kościach i na katar się zanosi
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #251687 przez magda79
a jeżeli chodzi o prace domowe to staram się na bieżąco mieć wszystko porobione.....nie znoszę zaległości
korzystam z czasu jak Dominik śpi albo jak leży w łóżeczku czy leżaczku...chyba, ze D jest w domu to dzielimy się obowiązkami i jest szybciej
teraz jeszcze spoko ale jak wrócę do pracy to będzie gorzej
a ma to nastąpić 16go kwietnia...chyba, że dobiorę jeszcze trochę urlopu z 2012, chociaż na wakacje też się przyda jak Majka będzie w domu...zobaczymy
korzystam z czasu jak Dominik śpi albo jak leży w łóżeczku czy leżaczku...chyba, ze D jest w domu to dzielimy się obowiązkami i jest szybciej
teraz jeszcze spoko ale jak wrócę do pracy to będzie gorzej
a ma to nastąpić 16go kwietnia...chyba, że dobiorę jeszcze trochę urlopu z 2012, chociaż na wakacje też się przyda jak Majka będzie w domu...zobaczymy
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #251690 przez basia89
ale on nawet ma je podkurczone jak go podnosze. heh kurcze takie małe dzieci to same zmartwienia normalnie. mam nadzieję że to nic takiego.
a wiecie ostatnio znalazłam link do tej galerii co nam kiedyś mysza podała i janek już duży chłopak fajne mają te zdjęcia ja tak jakoś nie mam czasu pstrykać zdjęc. razporaz jak mnie weźmie to chwytam za aparat
a wiecie ostatnio znalazłam link do tej galerii co nam kiedyś mysza podała i janek już duży chłopak fajne mają te zdjęcia ja tak jakoś nie mam czasu pstrykać zdjęc. razporaz jak mnie weźmie to chwytam za aparat
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej