BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 tygodni temu #251657 przez megi2501
Dzięki Kochane :kiss: :kiss: :kiss: Co ja bym bez Was zrobiła...

Pati coś ten Twój mąż słabo Cię grzeje :angry: Lepiej niech się poprawi :P
Temat został zablokowany.
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #251658 przez basia89
hej dziewczyny :)
mój mały ostatnio tzn od paru dni daje mi popalić, wciąż pcha łapki do buzi. nie chce spać a jak już to zasypia tylko na rękach i jak go bujam. albo go w nosidełko wkładam i bujam. ale ile można. heh. a faceci się jeszcze pytają co my robimy :angry: :angry:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

no i mi właśnie zasnoł w nosidełku, a co do ubranek to super że istnieją ciucholandy bo mój mały prawie wszystkie ubranka ma z tamtąd bo mnie po ludzku nie stać,no a przecież tam ubranka są śliczne a wystarczy je porządnie wyprać. no a przy Damianku to muszę mieć przynajmniej 3-4 zmianny codziennie bo mu się często ulewa. co mnie też martwi no ale to niby samo minie :angry: ciekawe kiedy :unsure:

super uśmieszki :kiss: odrazu się humor poprawia :lol:
13 lata 3 tygodni temu #251662 przez pati-m
megi2501 napisał:

Dzięki Kochane :kiss: :kiss: :kiss: Co ja bym bez Was zrobiła...

Pati coś ten Twój mąż słabo Cię grzeje :angry: Lepiej niech się poprawi :P

Przekażę mu tą cenną uwagę jak wróci z pracy :silly:
13 lata 3 tygodni temu #251665 przez Mała
Sierpniówki to są mega, jedna napisała "chyba jestem wyposzczona i mam ozn-ostry zespol niedopchniecia" :silly: :lol: :lol: aż się popłakałam ze śmiechu.
13 lata 3 tygodni temu #251671 przez fanka
"zespół niedopchnięcia"- masakra!!! muszę to dziś mojemu M powtórzyć ;-)
dziewczyny jak Wy sobie radzicie z obowiązkami domowymi?? bo ja normalnie jestem taka nieogarnieta, że masakra. Ciągle coś jest do zrobienia i ciągle z czymś nie nadążam i mi się zbiera z dnia na dzień,pościel zmieniam już od poniedziałku i ciągle nie zmieniona, ale właśnie się za to biorę, prasowanie czeka aż w końcu kiedyś je wykonam itd, normalnie ciągle coś zostaje "na jutro" eh..
13 lata 3 tygodni temu #251675 przez magda79
Witam Was Dziewczynki :)
Wszystkie zdjęcia cudowne, fajne te bujaczki, leżaczki nic tylko mieć dużo kasy i szaleć :ohmy:
Pati a mnie też coś bieże..oby nie. Mam dzisiaj ogólnie słabszy dzień, niby wszystko w miarę porobione ale zimno mi, łamie mnie w kościach i na katar się zanosi :(
13 lata 3 tygodni temu #251678 przez magda79
a u nas od rana szaro buro i mi sie ta pogoda chyba też udzieliła :angry:

za pół godz jedziemy z Majką do dentysty a później muszę skoczyć do rossmana bo kilka rzeczy się pokończyło.
13 lata 3 tygodni temu #251680 przez magda79
o z n - hehe dobre :lol:
13 lata 3 tygodni temu #251684 przez basia89
fanka ja mam identycznie, od poniedziałku zbierałam się żeby poprasować i wczoraj w końcu się wziełam. heh. proszę odpiszcie na to moje pytanie. bo ja już wariuje i szukam u małego niepokojących objawów. heh. masakra jakaś.
13 lata 3 tygodni temu #251687 przez magda79
a jeżeli chodzi o prace domowe to staram się na bieżąco mieć wszystko porobione.....nie znoszę zaległości :angry:
korzystam z czasu jak Dominik śpi albo jak leży w łóżeczku czy leżaczku...chyba, ze D jest w domu to dzielimy się obowiązkami i jest szybciej :)

teraz jeszcze spoko ale jak wrócę do pracy to będzie gorzej :P
a ma to nastąpić 16go kwietnia...chyba, że dobiorę jeszcze trochę urlopu z 2012, chociaż na wakacje też się przyda jak Majka będzie w domu...zobaczymy
13 lata 3 tygodni temu #251688 przez magda79
Megi Monia ma racje wycałuj i już :kiss:
Basia skoro rusza normalnie to może do odbijania tak po prostu lubi,a nie widzę tu nic złego :kiss:
13 lata 3 tygodni temu #251689 przez slowiczek
też cierpię na ozn :dry: :dry: :dry:
13 lata 3 tygodni temu #251690 przez basia89
ale on nawet ma je podkurczone jak go podnosze. heh kurcze takie małe dzieci to same zmartwienia normalnie. mam nadzieję że to nic takiego.

a wiecie ostatnio znalazłam link do tej galerii co nam kiedyś mysza podała i janek już duży chłopak :) fajne mają te zdjęcia :) ja tak jakoś nie mam czasu pstrykać zdjęc. razporaz jak mnie weźmie to chwytam za aparat ;)
13 lata 3 tygodni temu #251692 przez slowiczek
daj basia ten link bo nie chce mi się szukać :)
13 lata 3 tygodni temu #251696 przez fanka
Basia podaj ten link do galerii Myszy jak gdzieś masz bo nie chce mi się szukać ;-) a chętnie bym zobaczyła Janka
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia