BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 1 tydzień temu #258065 przez slowiczek
hej kobietki B)

my już dzisiaj po spacerku, zimno i wieje ale co tam, my z Natalką się nie poddajemy :P

Monia, Natalka przy podciąganiu dosyć nieźle trzyma główkę, na brzuchu też ładnie podnosi ale z pozycji leżącej nie

Gosia w ciąży :lol: :lol: :lol: ! Będzie chłopak czy dziewczynka :D ? bo ja obstawiam drugiego syna :P

Lily, ślicznie wyglądasz :kiss:
Temat został zablokowany.
13 lata 1 tydzień temu #258068 przez fanka
Lily super wyglądasz, a Jasio luzaczek -cwaniaczek, cudowny jest :-)
Gosia- może wiesz grudzień w przyszłym roku? ;-)
Monika- mój Dawid tez strasznie chce siadać, główkę na brzuszku marnie podnosi ale siadać to on pierwszy, normalnie się wyrywa, i na boczek się przewraca z w tę i z powrotem więc trzeba go już porządnie pilnować!
13 lata 1 tydzień temu #258070 przez megi2501
Kochane witam się :)

Gosiu wybrałaś kieckę tą samą, jak ja. A jaki kolorek byś chciała :unsure:

Lily Ty zgrabna dup... Dziś wieczorkiem jeszcze raz obejrze sukieneczki i Ci napiszę wymiary i co bym chciała. A zdążysz to 24 grudnia :unsure:

Beti odczytałaś wiadomość :unsure:

My po spacerze, obijamy się, a mąż obiadek gotuje :)
13 lata 1 tydzień temu #258072 przez LILY
Tak, jak będę mieć wszystkie wymiary to w przyszłym tygodniu będą gotowe :)

No ja tam mówiłam tylko że mi brzuch odstaje, mam taką fajną zasłonkę ze skóry nad brzuchem :P
I nie wiem gdzie u mnie to 59 kg się chowa, chyba w kościach a przed ciążą ważyłam 53 to chyba byłam strasznie chuda :D

Jasio też już troszkę unosi główkę z leżenia jak już bardzo mu się leżeć nie chce.
Ale na boczki nie umie się przewracać.

Mój brat mówi że Jasio pobożny bo rączki na amen składa :silly:

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
13 lata 1 tydzień temu #258074 przez kasia79
wróciłam ze spacerku, ale grrrrrr jak zimno i nie przyjemnie
13 lata 1 tydzień temu #258075 przez monika1984lodz
My to juz ze 4 dni nie bylysmy na spacerze :( bo caly czas pada.Wczoraj to nawet sloneczk0 na chwile wyszlo , wiec sie ubralysmy i zeszlysmy po wozek i co otwieram drzwi od klatki i zaczelo padac.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 1 tydzień temu #258077 przez kasia79
wszystkie narzekają że grube a jak wstawiają zdjęcia to same anorektyczki.......:)
13 lata 1 tydzień temu #258078 przez fanka
kasia- dokładnie, same laski , a narzekają!!!

A tu zdjęcie mojego prezesa!!! ;-)
Załączniki:
13 lata 1 tydzień temu #258079 przez kasia79
Fanka od razu widać że facet, pilot w ręku i zadowolony ;)
13 lata 1 tydzień temu #258082 przez pati-m
buziak dla prezesa :kiss: :lol:
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #258092 przez mgielka22
Lily no moj zieciu przystojniacha jak nic :D Ty chudzielcu :P

Ja chce ta sukienke :D Tylko niebieska :D bo mam juz 2 czerwone :D

Ona sie tak rozklada przy tancu prawda???
Zreszta masz bardzo duzo sukienek szcegolnei tych krotkich rozlozystych a ta ktora Ty wstawilas ta niebiesciutka pare postow wczesniej tez baaardzo mi si epodoba :) Ile bys chciala za ta sukienke co teraz wstawilam???

Hahaha Gosia w ciazy ale by byly jaja :D Wiesz Gosia w sylwestra trez moze sie wszystko zdarzyc :P

A u mnie lipna pogoda wiec nawet nei wyszlam...

Monia po ilu dostalas okres bo ja mialam pierwszy 10XI i narazie do tej pory cisza...;/ i nie wiem co zrobic :( a zawsze regularny byl..
Załączniki:
13 lata 1 tydzień temu #258094 przez Pyśkaaaa
padłam z mierzenia cycuchów :D i z Gosi w ciąży :P
Gosia dosypała co teściowa?
my byliśmy na spacerku i na zakupach i jak wchodzilismy do sklepu to Franek sie budził i marudził typowy facet :P

a mi cos poczta nie chula i nie mogę ogarnąć sukienek :(
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #258098 przez gosia2324
fanka napisał:

Lily super wyglądasz, a Jasio luzaczek -cwaniaczek, cudowny jest :-)
Gosia- może wiesz grudzień w przyszłym roku? ;-)
Monika- mój Dawid tez strasznie chce siadać, główkę na brzuszku marnie podnosi ale siadać to on pierwszy, normalnie się wyrywa, i na boczek się przewraca z w tę i z powrotem więc trzeba go już porządnie pilnować!

W przyszlym roku to na Wasze brzuszki czekam u mnie to w 2015 :silly:
Przezylam gbiad u tesciowej :P
Ja wybralam 2 sukienki szafirowa i czarna
13 lata 1 tydzień temu #258101 przez ewelinaa
Witam i ja po tygodniu nieobecności B)

Serdecznie dziękujemy za poniedziałkowe życzonka z okazji 3 miesiąca :kiss: :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Lily - piękne sukienki, chyba też na coś się skuszę, już Ci wysłałam wiadomość z moim mailem ;) Najbardziej podobała mi się ta niebieska, tak rozszerzana od pasa - śliczności :lol:

Tydzień tak szybko zleciał, mała dała nam popalić - wszystko przez te szelki :angry: boli ją brzuszek, no i w ciągu dnia więcej jest bez tych szelek niż w nich, na noc zawsze zakładamy. Nie wiem, czy dobrze robię, ale nie mogłam patrzeć jak płacze całymi dniami. W tygodniu idę umówię ją do innego ortopedy - może coś się poprawiło przez te 3 tygodnie, albo jakaś rehabilitacja, bo ona się w nich zamęczy, a my razem z nią :(

A we wtorek mieliśmy w domu mikołajkowy "sajgon" - była szwagierka z mężem i dwójką dzieci (6,5 i 2 latka), brat z żoną i rocznym synkiem, chrzestny Kingi z żoną i druga szwagierka-singielka :lol:
Jak wyszli to myślałam, że głowa mi pęknie. A Kinga tylko się ciszyła - tyle cioć do noszenia :silly:
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #258109 przez mgielka22
No Gosia cudnie wygladalas :D haha ja wam pokaze jak mys wygladalismy na sylwestra :D to byl sylwek z moim M bratem i bratowa :D
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia