- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gosia - twoja teściowa jest jak Pomysłowy Dobromir - zawsze znajdzie rozwiązanie
Co do fotki Kacpra w garniturku to wkleję, ale dopiero w świeta kochane ciocie, bo mój mały facet też się strasznie ślini i po tej przymiarce do zdjęcia ubranka pewnie nadawałyby się do prania Ale obiecuję, że fotka będzie
Co do mojej wigilijnej kreacji, to nadal się zastanawiam Jak się już ogarnę ze sprzątaniem, to porobię kilka fotek i może mi coś doradzicie
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ciezki dzien za nami Franek marudek dziś straszny
PatiGRATULUJE KOCHANA :*
Monia zaprosiłam Cie na facebooku
Gosia padłam z Tesciowy Twej hahaha
Franulek też ślini się niemiłosiernie
chyba tyle co chciałam napisać
a zapomniałabym Marta niesamowicie się ciesze że lepiej z Twoja królewną a zdjęcia rewelacja :* zyczę wytrwałości w rehabilitacji
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Marta, cieszę się i chyba Cię myślami ściągnęłam, bo od 2 dni nosiłam się z myślą wysłania do Ciebie sms ale nie chciałam się narzucać i Wam przeszkadzac... A Majeczka śliczna uśmiechnięta dziewuszka rośnie
Pati, gratuluję
Monia, Emisia najładniej tańczy widać, że z Fifim trenują
Gosia, uszyj z tych resztek wielkie gacie i jej sprezentuj
ehhh....mi też włosy wypadają jak szalone
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mój głodomorek obudził się dzisiaj o 4.16 wciągnął 120ml i na szczęście pół godziny później już znów spał aż do teraz
oj ciężki dzień przede mną - sprzątanie i zakupy, a jak widzę te tłumy w sklepach to już czuję się zmęczona
Miłego dnia
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Monia - no na Ciebie zawsze można liczyć, że zawsze jakiegos fajnego linka podeślesz A Wasz taniec rewelacja Dołączam się do leżących pod stołem
gosia - twoja teściowa jest jak Pomysłowy Dobromir - zawsze znajdzie rozwiązanie
Co do fotki Kacpra w garniturku to wkleję, ale dopiero w świeta kochane ciocie, bo mój mały facet też się strasznie ślini i po tej przymiarce do zdjęcia ubranka pewnie nadawałyby się do prania Ale obiecuję, że fotka będzie
Co do mojej wigilijnej kreacji, to nadal się zastanawiam Jak się już ogarnę ze sprzątaniem, to porobię kilka fotek i może mi coś doradzicie
Pati Kocham Cie Pomysłowy Dobromir
A wogole to witam
Noc ok, do poniedzialku siedze z dzieciakami sama, maz w pracy .
Zimno dzis wiec czeka nas siedzenie w domu ,Ale damy rade
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziś noc spokojna, jak mała zasnęła przed 20 to obudziła się o 4.30 - szkoda tylko, że po jedzonku nie chciała spać, tylko naszła ją ochota na rozmowy Godzinę pogadała, w końcu zasnęła i wstała w dobrym humorku przed 8
A teraz już drzemka, a ja szybko się wykąpałam, piję kawkę i poszukuję na allegro prezentu dla noworodka - kuzynowi urodził się synek dwa tygodnie temu, będziemy na święta u nich, więc trzeba coś dać od Mikołaja
Monia - świetnie tańczycie , uśmiałam się - skąd ty takie rzeczy wynajdujesz
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
Mialam pomyc dzisiaj okna , ale za oknam taka pogoda, ze to i tak sensu nie ma- umyje od srodka.
W domciu tez tyle sprzatania, ze nie wiem od czego zaczac eh.. czekam na M zeby sie Milcia zajol a ja wtedy zakasuje rekawy i do roboty.
Milego dnia kochane
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Witam jako trezcia
Dziś noc spokojna, jak mała zasnęła przed 20 to obudziła się o 4.30 - szkoda tylko, że po jedzonku nie chciała spać, tylko naszła ją ochota na rozmowy Godzinę pogadała, w końcu zasnęła i wstała w dobrym humorku przed 8
A teraz już drzemka, a ja szybko się wykąpałam, piję kawkę i poszukuję na allegro prezentu dla noworodka - kuzynowi urodził się synek dwa tygodnie temu, będziemy na święta u nich, więc trzeba coś dać od Mikołaja
Monia - świetnie tańczycie , uśmiałam się - skąd ty takie rzeczy wynajdujesz
Ja bylam trzecia
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
co z tymi chłopami?? ja na mojego też mam focha, na szczęście ma inwentaryzację w pracy i dziś i jutro po 12 godz siedzi w pracy więc trochę ochłonę!!!
Gosia- ale się uśmiałam z tej Twojej teściowej, ależ to kreatywna i przedsiębiorcza kobieta!!!
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja wczoraj bylam na zakupach jak glupia z kalkulatorem zeby mi bony starczyly i powiem ze jeszcze stowka zostala ehh masakra jakas pogoda do D... cisnienei wariuje :/
Gosia tesciowa moze chce cos nowego opatentowac i oszczedzac
Pyska mi nie napisalas do ktorego masz macierzynski
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja z mojego jestem zadowolona. Wstał wpół do 7, odwiozl mojego tate do pracy a teraz robi nam nasze piętro Tak sie cieszy tym urzadzaniem jak dziecko
Dziewczyny co moge dać Jasiowi na gorączkę? Ma 37.1. Lekarza mam dopiero w poniedziałek chyba ze goraczka bedzie wysoka