BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 1 tydzień temu #262284 przez magda79
dobrej nocki...ja też zmykam :)
Temat został zablokowany.
13 lata 1 tydzień temu #262290 przez Agusia83
Ja tez pedze, jeszcze odciagne mleko , prysznic i lulu :laugh: dobranoc!
13 lata 1 tydzień temu #262291 przez pati-m
Monia - no na Ciebie zawsze można liczyć, że zawsze jakiegos fajnego linka podeślesz :) A Wasz taniec rewelacja :lol: Dołączam się do leżących pod stołem :side:

gosia - twoja teściowa jest jak Pomysłowy Dobromir - zawsze znajdzie rozwiązanie :lol:

Co do fotki Kacpra w garniturku to wkleję, ale dopiero w świeta kochane ciocie, bo mój mały facet też się strasznie ślini i po tej przymiarce do zdjęcia ubranka pewnie nadawałyby się do prania :) Ale obiecuję, że fotka będzie :)
Co do mojej wigilijnej kreacji, to nadal się zastanawiam :) Jak się już ogarnę ze sprzątaniem, to porobię kilka fotek i może mi coś doradzicie :)
13 lata 1 tydzień temu #262294 przez Pyśkaaaa
witam :)
ciezki dzien za nami Franek marudek dziś straszny :P
PatiGRATULUJE KOCHANA :*
Monia zaprosiłam Cie na facebooku :)
Gosia padłam z Tesciowy Twej hahaha
Franulek też ślini się niemiłosiernie :P

chyba tyle co chciałam napisać
a zapomniałabym Marta niesamowicie się ciesze że lepiej z Twoja królewną a zdjęcia rewelacja :* zyczę wytrwałości w rehabilitacji
13 lata 1 tydzień temu #262304 przez beti
I ja się witam po ciężkim dniu...najpierw rehabilitacja, a Fifi strasznie na niej płakał :( potem spacer, sprzątanie i ogarnianie marudka...ale wieczorem byłam w kinie na Listy do M. bardzo pozytywnie nastrajający film :)

Marta, cieszę się i chyba Cię myślami ściągnęłam, bo od 2 dni nosiłam się z myślą wysłania do Ciebie sms ale nie chciałam się narzucać i Wam przeszkadzac... A Majeczka śliczna uśmiechnięta dziewuszka rośnie :kiss:

Pati, gratuluję :D

Monia, Emisia najładniej tańczy :P widać, że z Fifim trenują :) :P

Gosia, uszyj z tych resztek wielkie gacie i jej sprezentuj :P

ehhh....mi też włosy wypadają jak szalone :(
13 lata 1 tydzień temu #262326 przez pati-m
Witam się pierwsza :)
mój głodomorek obudził się dzisiaj o 4.16 wciągnął 120ml i na szczęście pół godziny później już znów spał aż do teraz :)
oj ciężki dzień przede mną - sprzątanie i zakupy, a jak widzę te tłumy w sklepach to już czuję się zmęczona :)

Miłego dnia :kiss:
13 lata 1 tydzień temu #262346 przez bewipo
Witam druga :)
Pati dobrze, że mi przypomniałaś, że w sklepach dzisiaj tłumy... Mam focha na mojego to może samego go wyślę :D Niech ma za swoje :D
13 lata 1 tydzień temu #262348 przez gosia2324
pati-m napisał:

Monia - no na Ciebie zawsze można liczyć, że zawsze jakiegos fajnego linka podeślesz :) A Wasz taniec rewelacja :lol: Dołączam się do leżących pod stołem :side:

gosia - twoja teściowa jest jak Pomysłowy Dobromir - zawsze znajdzie rozwiązanie :lol:

Co do fotki Kacpra w garniturku to wkleję, ale dopiero w świeta kochane ciocie, bo mój mały facet też się strasznie ślini i po tej przymiarce do zdjęcia ubranka pewnie nadawałyby się do prania :) Ale obiecuję, że fotka będzie :)
Co do mojej wigilijnej kreacji, to nadal się zastanawiam :) Jak się już ogarnę ze sprzątaniem, to porobię kilka fotek i może mi coś doradzicie :)

Pati Kocham Cie Pomysłowy Dobromir :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss:

A wogole to witam :)
Noc ok, do poniedzialku siedze z dzieciakami sama, maz w pracy .
Zimno dzis wiec czeka nas siedzenie w domu :dry: ,Ale damy rade :blink:
13 lata 1 tydzień temu #262351 przez ewelinaa
Witam jako trezcia :)

Dziś noc spokojna, jak mała zasnęła przed 20 to obudziła się o 4.30 - szkoda tylko, że po jedzonku nie chciała spać, tylko naszła ją ochota na rozmowy B) Godzinę pogadała, w końcu zasnęła i wstała w dobrym humorku przed 8 :)
A teraz już drzemka, a ja szybko się wykąpałam, piję kawkę i poszukuję na allegro prezentu dla noworodka - kuzynowi urodził się synek dwa tygodnie temu, będziemy na święta u nich, więc trzeba coś dać od Mikołaja :)

Monia - świetnie tańczycie :silly: :lol: , uśmiałam się - skąd ty takie rzeczy wynajdujesz :P
13 lata 1 tydzień temu #262352 przez monika1984lodz
Dzien dobry

Mialam pomyc dzisiaj okna , ale za oknam taka pogoda, ze to i tak sensu nie ma- umyje od srodka.
W domciu tez tyle sprzatania, ze nie wiem od czego zaczac eh.. czekam na M zeby sie Milcia zajol a ja wtedy zakasuje rekawy i do roboty.

Milego dnia kochane

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 1 tydzień temu #262353 przez gosia2324
ewelinaa napisał:

Witam jako trezcia :)

Dziś noc spokojna, jak mała zasnęła przed 20 to obudziła się o 4.30 - szkoda tylko, że po jedzonku nie chciała spać, tylko naszła ją ochota na rozmowy B) Godzinę pogadała, w końcu zasnęła i wstała w dobrym humorku przed 8 :)
A teraz już drzemka, a ja szybko się wykąpałam, piję kawkę i poszukuję na allegro prezentu dla noworodka - kuzynowi urodził się synek dwa tygodnie temu, będziemy na święta u nich, więc trzeba coś dać od Mikołaja :)

Monia - świetnie tańczycie :silly: :lol: , uśmiałam się - skąd ty takie rzeczy wynajdujesz :P

Ja bylam trzecia :P :silly: :lol:
13 lata 1 tydzień temu #262359 przez beti
Cześć kochane...padam...Filip od 6 nie śpi a budził mnie dziś 4 razu... :dry:

Bewipo, a czym Cię M wkurzył?? Ja na mojego też mam focha tylko ja bym go najchętniej na księżyc dziś wysłała :P :angry:
13 lata 1 tydzień temu #262362 przez fanka
witam sie i ja!!!
co z tymi chłopami?? ja na mojego też mam focha, na szczęście ma inwentaryzację w pracy i dziś i jutro po 12 godz siedzi w pracy więc trochę ochłonę!!!
Gosia- ale się uśmiałam z tej Twojej teściowej, ależ to kreatywna i przedsiębiorcza kobieta!!!
13 lata 1 tydzień temu #262374 przez mgielka22
I ja sie witam a moj M wrocil o 7 rano do domu :ohmy: :ohmy: :ohmy: bo pomagal ojcu przy rozkladaniu sprzetu na impreze w hali a na 10 do pracy szedl i po poracy znow jedzie pomoc zlozyc i zas pozno bedzie wiec cala noc bylam sama naszczescie mala tylko 2x sie budzial takze nie bylo zle :)

Ja wczoraj bylam na zakupach jak glupia z kalkulatorem zeby mi bony starczyly i powiem ze jeszcze stowka zostala :D ehh masakra jakas pogoda do D... cisnienei wariuje :/

Gosia tesciowa moze chce cos nowego opatentowac i oszczedzac :P

Pyska mi nie napisalas do ktorego masz macierzynski :P
13 lata 1 tydzień temu #262378 przez LILY
Hej dziewczyny :)

Ja z mojego jestem zadowolona. Wstał wpół do 7, odwiozl mojego tate do pracy a teraz robi nam nasze piętro :) Tak sie cieszy tym urzadzaniem jak dziecko :)

Dziewczyny co moge dać Jasiowi na gorączkę? Ma 37.1.
Lekarza mam dopiero w poniedziałek chyba ze goraczka bedzie wysoka

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży