- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #262407 przez beti
Bewipo, ale syropki to chyba od skończonego 3 miesiąca są..??
Mój cały czas to samo...od tygodnia odkurza podłogi na 60 m2...i jeszcze durne dyskusje przy tym
Nooo...a kiedy Ty masz czas na pogawedki z koleżankami i "papieroska"?? ja wczoraj też małego musiałam do kibla na leżaczku zabrać...ehhh...
Mój cały czas to samo...od tygodnia odkurza podłogi na 60 m2...i jeszcze durne dyskusje przy tym
Nooo...a kiedy Ty masz czas na pogawedki z koleżankami i "papieroska"?? ja wczoraj też małego musiałam do kibla na leżaczku zabrać...ehhh...
Temat został zablokowany.
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #262411 przez LILY
beti napisał:
O Matko Polko!!
Bewipo, ale syropki to chyba od skończonego 3 miesiąca są..??
O Matko Polko!!
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #262442 przez Pyśkaaaa
Witam
co do lekow przeciw goraczkowych to jak dziecko nie ma skonczonego 3 miesiaca to daje sie co do wagi(mi tez to powiedziała pani w aptece)
Migiełka nie wiem do kiedy mam macierzynski.... bo ja mam umowe do 19 grudnia a potem zus mi wypłaca a poza tym cipa w szpitalu napisała mi ze urodziłam 23 a nie 26 a ze byłam po cc to nie miałam ochoty isc tam i sie sprzeczac jak ogarnełam....
co do lekow przeciw goraczkowych to jak dziecko nie ma skonczonego 3 miesiaca to daje sie co do wagi(mi tez to powiedziała pani w aptece)
Migiełka nie wiem do kiedy mam macierzynski.... bo ja mam umowe do 19 grudnia a potem zus mi wypłaca a poza tym cipa w szpitalu napisała mi ze urodziłam 23 a nie 26 a ze byłam po cc to nie miałam ochoty isc tam i sie sprzeczac jak ogarnełam....
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #262445 przez pati-m
bewipo napisał:
Mi tak samo powiedzieli w aptece.
A co do macierzyńskiego, to ja już zgłupiałam, bo kurczę moja księgowa wciąż powtarza, że należy mi się 2tyg. tego dodatkowego a nie 4. Muszę to jeszcze doczytać bo nie chce żeby mi przepadły 2tyg.
Beti chyba tak, od skończonego 3 m-ca. Ale babka w aptece powiedziała, że można, tylko dawkę dać odpowiednią do wagi.
Mi tak samo powiedzieli w aptece.
A co do macierzyńskiego, to ja już zgłupiałam, bo kurczę moja księgowa wciąż powtarza, że należy mi się 2tyg. tego dodatkowego a nie 4. Muszę to jeszcze doczytać bo nie chce żeby mi przepadły 2tyg.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #262446 przez mgielka22
aha rozumiem...ale wiesz zeby ci w zusie nei robili problemow bo musisz dac akt urodzenia dziecka i wyjdzie ze sie nie zgadza... ja oficjalnie mam do 12 lutego + 4 tyg po ktore musze sie zglosic...ale mowie cos od 26 wrzesnia mi sie nie zgadza nie wiem jak oni to licza... ktora przed nami rodzila to moze powie czy cos... to wtedy odejmei sie te dni...???
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona