- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #262579 przez mgielka22
heh u mnie to samo dzis byl wiatr no to tez z wrzaskiem po co ide bo wiatr jest a ja mowie ze jest opatulona ze widac tylko oczy i nosek w buzi smok ale nieee zimno i juz foch "zrobisz jak chcesz,ale..." ehhh tez mam dosc a najlpeij a bo ma mokro abo jest glodna NIE marudzi bo tak i gadaj glupi z kolowatym!!!
Temat został zablokowany.
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #262590 przez gosia2324
megi2501 napisał:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sa 4 tygodnie dodatkowe!Mgiełka to przysługuje nam 2 czy 4 tygodnie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez gosia2324.
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #262602 przez LILY
megi2501 napisał:
Już prawie koncze, jeszcze zamek mam doszyć, mam nadzieje ze poczta bedzie sprawnie pracowac
Kiedy będzie kreacja Wysyłam Ci już adres e-mailem
Już prawie koncze, jeszcze zamek mam doszyć, mam nadzieje ze poczta bedzie sprawnie pracowac
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #262608 przez beti
Magda, ale ładna Mamusia z Ciebie
Megi, u mnie też ciche dni
Mgiełka, mój synuś też w gościach jest zawsze przegrzeczny, a w domu diable wcielone
Boszzz...Wy tu o mamach i treściowych a ja już się boję Swiąt...będę u T 4 dni...
A tak poza tym to dzisiaj fatalny dzien, mój syn nie płakał TYLKO na rękach, a tak to wrzask non stop, mam nadzieję, że to 1 dniowy skok...kręgosłup poszedł na rentę już, a mi na psychę już siada i mam doła, łeb nasówa i w ogóle do d...nie ogarniam
Na dodatek od 3 dni też mam jazdy z Fifim przy cycu i od 2 dni przed snem dostaje jeszcze 60ml MM
Dzisiaj ubrałam choinkę z chórem płaczu w tle..ehhh
na dodatek non stop się z moim M kłócimy i mi się wyć chce...
Megi, u mnie też ciche dni
Mgiełka, mój synuś też w gościach jest zawsze przegrzeczny, a w domu diable wcielone
Boszzz...Wy tu o mamach i treściowych a ja już się boję Swiąt...będę u T 4 dni...
A tak poza tym to dzisiaj fatalny dzien, mój syn nie płakał TYLKO na rękach, a tak to wrzask non stop, mam nadzieję, że to 1 dniowy skok...kręgosłup poszedł na rentę już, a mi na psychę już siada i mam doła, łeb nasówa i w ogóle do d...nie ogarniam
Na dodatek od 3 dni też mam jazdy z Fifim przy cycu i od 2 dni przed snem dostaje jeszcze 60ml MM
Dzisiaj ubrałam choinkę z chórem płaczu w tle..ehhh
na dodatek non stop się z moim M kłócimy i mi się wyć chce...
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #262609 przez Mała
No i się wydał, Gosia i Monia siostry i to pewnie bliźniaczki, bo obie 83
Lily u dziecka taka temperatura to nie gorączka, organizm sobie walczy sam z infekcją i stąd podwyższona temperatura. Cieszę się, że Jasiowi lepiej
Megi no tak przykre.
Beti tulę. Jak cię to pocieszy to moja Ola od tygodniu, jak nie lepiej taka. Dzisiaj się ogarnęła i po kąpaniu zasnęła sama bez wycia w łóżeczku, a nie pamiętam kiedy ostatnio tak było.
Lily u dziecka taka temperatura to nie gorączka, organizm sobie walczy sam z infekcją i stąd podwyższona temperatura. Cieszę się, że Jasiowi lepiej
Megi no tak przykre.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Beti tulę. Jak cię to pocieszy to moja Ola od tygodniu, jak nie lepiej taka. Dzisiaj się ogarnęła i po kąpaniu zasnęła sama bez wycia w łóżeczku, a nie pamiętam kiedy ostatnio tak było.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez Mała.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #262612 przez gosia2324
LILY napisał:
Lily a moje sukienki ?
megi2501 napisał:
Kiedy będzie kreacja Wysyłam Ci już adres e-mailem
Lily a moje sukienki ?
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #262615 przez Mała
Agusia dla Emilki sto lat
Beti a ja jadę na 2 tyg. do mamy,
Beti może się uśmiechniesz aleseriale.pl/gid,9238,img,295341,page,8,fototemat.html
Beti a ja jadę na 2 tyg. do mamy,
Beti może się uśmiechniesz aleseriale.pl/gid,9238,img,295341,page,8,fototemat.html
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez Mała.
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 1 tydzień temu #262620 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Mala ja 84
Oj to chyba musze Wam opisac
Buziaki dla Emilci
Oj to chyba musze Wam opisac
Buziaki dla Emilci
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona