BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 1 tydzień temu #262666 przez mgielka22
Przestancie o tej starosci bo ja przy was jak gowniara sie czuje :silly:
Amelka sliczniutka a jaka powazna :D
Beti :kiss: sie nie daj :D

Moj M ma czasem na mnei focha bo jak sie Wami zajme i czytam i czytam to jak on do mnei mowi cokowliek to musi milion razy powtarzac bo tak na was sie skupiam :P heh no co jestescie jak rodzina i tyyyle rzeczy mozna sie dowiedziec :D

Heheh wiecie co se pomyslalam sikala bym ze smiechu jakby nasze chlopy mieli swoje forum i na nas sie zalili :lol: :silly:
Temat został zablokowany.
13 lata 1 tydzień temu #262667 przez kasia79
gosia2324 napisał:

kasia79 napisał:

a te Hello Kitty to prezent na święta od starszej siostry :)

Wlasnie Kasia i jak siostra wiecej angażuje sie w opieke nad Amelka?

Wiesz co Gosiu, troszkę zaczęła ostatnio, jak zauważyłaa że Mała się jej po prostu boi, miałam jechać na zakupy a nie chciałam brać dziecka więc proszę Natalkę żeby się nią zajęła pół godziny, więc dałam jej dziecko na ręce a Amelcia się tak jej wystraszyła że nie mogłam jej uspokoić, więc dalam wykład Natalce że Amelka nawet jej nie zna.
Natalka o 15 przyjeżdza ze szkoły i do wieczora siedzi w pokoju, a o 19 mała już idzie spać i się nie widza.
Dużo by było pisać, cięko wychowywać gimnazjalistkę.......
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #262670 przez gosia2324
kasia79 napisał:

gosia2324 napisał:

kasia79 napisał:

a te Hello Kitty to prezent na święta od starszej siostry :)

Wlasnie Kasia i jak siostra wiecej angażuje sie w opieke nad Amelka?

Wiesz co Gosiu, troszkę zaczęła ostatnio, jak zauważyłaa że Mała się jej po prostu boi, miałam jechać na zakupy a nie chciałam brać dziecka więc proszę Natalkę żeby się nią zajęła pół godziny, więc dałam jej dziecko na ręce a Amelcia się tak jej wystraszyła że nie mogłam jej uspokoić, więc dalam wykład Natalce że Amelka nawet jej nie zna.
Natalka o 15 przyjeżdza ze szkoły i do wieczora siedzi w pokoju, a o 19 mała już idzie spać i się nie widza.
Dużo by było pisać, cięko wychowywać gimnazjalistkę.......

Natalka ma ten "glupi wiek" ni dziecko, ni dorosla ...
mam nadzieje ze jej szybko minie
13 lata 1 tydzień temu #262671 przez kasia79
moje dziecko też dzisiaj co chwila się budzi, siedzę z nią w sypialni, ona w łóżeczku a ja na kompie, a reszta rodziny na dole coś oglądają.
13 lata 1 tydzień temu #262672 przez Marta M
Gosiu jedziemy do rodzicow na swieta, ale maz ma jeszcze sluzbe z piatku na sobote, takze zajedziemy na sama wieczerze...ale ma urlop od 25 do 2 stycznia :)

Beti haha...gacie :) Gosia zrob tak, no zrob :):):)

Amelcia :kiss: A Magda wyglada na rocznik 97 nie 79 ;)

Kurcze moja Maja dalej glowke ma jak kamien, jak ja podciagam za raczki ma ja z tylu, a jak trzymam ja na rekach w pionie to ladnie trzyma....magi a Twoja trzyma glowke???
13 lata 1 tydzień temu #262674 przez kasia79
próbuję z nią jak najwięcej rozmawiać, bo kilka miesięcy temu wydawała mi się bardzo zamknięta ale już jest lepiej
13 lata 1 tydzień temu #262675 przez kasia79
dobrej nocy, ja już zmykam :*
13 lata 1 tydzień temu #262677 przez gosia2324
Marta :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Wiecie co, jak Jagoda zrobi siku to sie tak dziwnie otrzepuje :unsure:
Tak ja otrzasa,,,
13 lata 1 tydzień temu #262678 przez monika1984lodz
Gosiu- Nunka tez wczoraj przez sen plakala.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 1 tydzień temu #262679 przez mgielka22
Marta ja mam identycznie z Lilka, ale czytalam ostatnio ze dziecko w tym wieku nei powinno jezcze sztywno jej trzymac jak sie za raczki podciaga bo wtedy ma wzmozone napiecie a jak ma luzno to jest wszystko w porzadku, tez sie o to zmartwilam bo moja nawet na brzuszku lezac nei podnosi glowki bo nie chce a bedac w pionie to trzyma bardzo sztywno...
13 lata 1 tydzień temu #262685 przez Marta M
Ale mnie lekarze powiedzieli ze powinna ja podnosic a nie powinna jej opadac przy podciaganiu za raczki..
13 lata 1 tydzień temu #262686 przez LILY
mgielka22 napisał:

Marta ja mam identycznie z Lilka, ale czytalam ostatnio ze dziecko w tym wieku nei powinno jezcze sztywno jej trzymac jak sie za raczki podciaga bo wtedy ma wzmozone napiecie a jak ma luzno to jest wszystko w porzadku, tez sie o to zmartwilam bo moja nawet na brzuszku lezac nei podnosi glowki bo nie chce a bedac w pionie to trzyma bardzo sztywno...

z tego by wynikało ze Jasio ma wzmożone napięcie bo on przy podciaganiu za raczki trzyma mocno główkę i idzie do góry razem z rączkami

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
13 lata 1 tydzień temu #262687 przez Agusia83
I ja sie witam, choc dopiero wieczornie...

Nie bylo mnie a jednak pamietacie, ze Emisia konczy dzis 3 miesiace :laugh: dziekujemy bardzo za zyczonka...patrze wlasnie na zegarek i mam lezki w oczach, bo 8 minut temu Emilka sie urodzila :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 1 tydzień temu #262688 przez monika1984lodz
Nunka tez ciagnie glowke i cala az sie rwie do siedzenia.

LEce- dobrej nocki dziewczynki :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 1 tydzień temu #262695 przez LILY
Sto lat Emisiu :)

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery