BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #262894 przez kasia79
miałam zapytać, bolą was plecy? bo mnie strasznie kręgosłup boli, najgorzej w nocy, w dzień jak się rozchodzę to jest lepiej, może to po znieczuleniu ? przypomnę że miałam CC
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #262897 przez Mała
Witam.
Monia sto lat, sto lat, tort przepiękny. :laugh:

Kasia mam brata w gimnazjum, no niezły wyczyn się z nimi dogadać, pyskol jeden :dry: Amelka śliczna.

Marta, Magda to poćwiczcie z dzieciakami ciągnięcie główki, połóżcie najpierw na klinie i ciągnijcie za rączki, i tak codziennie kilka razy, aż w końcu załapią. Ja z Olą ćwiczę i się bawimy przy okazji i ona już świetnie wie jak robić poszczególne ćwiczenia. My nie mamy problemu z ciągnięciem głowy, bo ten mój diabeł z klina to kiedyś sam usiadł,ale się tak bawimy.

Agusia gratuluje nowych umiejętności. Widzisz Gosia nie tylko Jagódka ambitna dziewczyna, wybiera trudniejsze umiejętności :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu #262899 przez Mała
Kasia ja nie miałam cc, ale też mnie plecy bolą :silly: . A kobieto mało ty się nałazisz w domu i jeszcze Amelka na rękach, nie ma szans żeby nie bolał :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #262906 przez fanka
ja Dawidowi ubieram tylko jak wychodzimy na polko rajtuzy, w domu zawsze jedna warstwa bo on chłopak chłodnolubny i jak za bardzo ubrany to krzyki, a ogólnie dżinsy rzadko nosi, w domu to raczej dresy przeważnie, tak jest mu wygodniej.
Mnie też plecy bolą, a raczej napieprzają bo bolą to mało powiedziane, szczególnie w nocy właśnie!!!
13 lata 3 miesiąc temu #262909 przez monika1984lodz
Dawid :kiss: od cioteczki :)

W domu Nuncia ma jedna warstwe na sobie, a jak idziemy na dwor to albo jej zakladam kombinezonik zimowy- albo sam kurteczke - zalezy ile stopni jest- do tago jest w spiworku.Wiec i tk jej cieplo :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #262915 przez Mała
Dawid śliczny.

Ja też jedną warstwę, rajstopki, spodnie albo śpiochy(najwygodniej jej).

A u mnie pada ŚNIEG :lol: , szkoda tylko że nie jest temp. na minusie.
13 lata 3 miesiąc temu #262934 przez Agusia83
Jaki piekny chlopczyk :laugh:

ja nie moge...moje dzieko oglada "Ezpress polarny" z zaciekawieniem :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #262952 przez bewipo
Monia :kiss: :kiss: :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mnie plecy o dziwo nie bolą, pomimo iż noszę Anitkę pół dnia.
Mała a jakie ty ćwiczenia robisz z Olą?? Może też coś popróbuję.
13 lata 3 miesiąc temu #262965 przez Pyśkaaaa
Monia zdrówka kobieto :*
Dawidek słodziak :)
my dzis byliśmy u teściów na obiadku także tez dziś dzien bez gotowania :D
co do ubierania maluszków to w domu ma jedna warstwę na dworej rajtuzki :)
co do marudzenia to Franek też dał dzis czadu.... kręgosłup mi odpadnie...
13 lata 3 miesiąc temu #262967 przez mgielka22
A moja o dziwo dzis gadatliwa bardzo :D wlasnie wrocilismy od tesciow moich i powiem wam ze Mala dzis pierwszy raz glosno sie zasmiala :D jestem z niej mega dumna ze tak szybko sie rozwija ale piachy wpitala jak nie wiem :P
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #262976 przez gosia2324

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #262981 przez Mała
Jagoda zimowo do schrupania. Ja też na dwór zakładam tylko kombinezon, bo i tak jeszcze jest zasunięta pokrowcem od gondoli i jeszcze wózka i przychodzi do domu cieplutka :silly: :laugh:

Bewipo ja robię z nią, oczywiście na ile mi pozwoli, nic na siłę :laugh: :
- rowerek nóżkami
- taka duża taka mała rączkami-dwie rączki do góry, potem na dół, albo na przemian jak jedna na dole to druga w górę
- leży na pleckach, rączki wyciągnięte, taka litera t i jedna rączka dotyka podłoża a druga się zbliża do tej co leży i w tą stronę co idzie rączka idzie też głowa. Tak jakby chciała się przewrócić na bok, a Ola to się wręcz do obracania na brzuch ciągnie i jej na to pozwalam
- ciągnięcie za rączki żeby głowę ładnie trzymała, jak mają maluchy z tym problem to najpierw proponuję z klina

Mam nadzieję, że z tego mojego masła coś zrozumiałyście. :blink:
13 lata 3 miesiąc temu #262986 przez mgielka22
Mala jasne ze tak :) ja z moja tancze na przewijaku wiec jest baaardzo podobnie :) moja siejeszcze nei obraca tak bardzo umie dopiero z boku na plecy :)

A Jagodka jest przeslodka co sie na nia popatrze to mi Lilke przypomina :P podobne jak dwie krople normalnie :P
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #262988 przez Mała
To się cieszę. :lol:

Beti jest na bieżąco z ćwiczeniami dla maluchów, bo ja to mam dobrą pamięć ale krótką. :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #262990 przez gosia2324
mgielka22 napisał:

Mala jasne ze tak :) ja z moja tancze na przewijaku wiec jest baaardzo podobnie :) moja siejeszcze nei obraca tak bardzo umie dopiero z boku na plecy :)

A Jagodka jest przeslodka co sie na nia popatrze to mi Lilke przypomina :P podobne jak dwie krople normalnie :P

Forumowe blizniaczki :)
Ciocia zdjecie poprosi dla porównania :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia