- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #263325 przez fanka
aaa Domiś śliczny chłopczyk z Ciebie- a ten śliniak to mój M by Ci chętnie zabrał i to wcale nie dla Dawida 
Agusia- doskonale Cię rozumiem, ja często mam kogoś w domu i trochę pomoże przy małym ale jak jestem cały dzień sama to też na wieczór mam dość także wcale Ci się nie dziwię, że jesteś zmęczona. A porządkami i tego typu rzeczami tez przestałam się przejmować, robię ile mogę, nic na siłę!!

Agusia- doskonale Cię rozumiem, ja często mam kogoś w domu i trochę pomoże przy małym ale jak jestem cały dzień sama to też na wieczór mam dość także wcale Ci się nie dziwię, że jesteś zmęczona. A porządkami i tego typu rzeczami tez przestałam się przejmować, robię ile mogę, nic na siłę!!
Temat został zablokowany.
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #263330 przez Mała
Agusia wierzę,że ci ciężko
. Ja też mam czasem dość. Ostatnio do męża mówię, jak ja bym chciała wyjść na 3 godziny z domu bez dzieci, tylko z tobą. No niestety nierealne, bo mała tylko na cycu, a babcie 350 km od nas. A dom to nie muzeum
, ja wyznaję zasadę pościelone łóżko,poodkurzane i pozmywane gary,a reszta jak zdążę to i owszem. A Emilka jutro będzie mieć lepszy humor. Tak to już z maluchami jest raz lepiej a raz masakra
.
Dziećmi się nie przejmujcie,każde idzie swoim tokiem rozwojowym i nadgonią,a nawet niektóre przegonią rówieśników. Po prostu się z nimi bawcie ćwicząc to nie zaszkodzi najwyżej pomoże
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sto lat dla Dominika i Julki

Dziećmi się nie przejmujcie,każde idzie swoim tokiem rozwojowym i nadgonią,a nawet niektóre przegonią rówieśników. Po prostu się z nimi bawcie ćwicząc to nie zaszkodzi najwyżej pomoże

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sto lat dla Dominika i Julki

Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Mała.
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #263339 przez beti
Cześć laseczki, ja do fryzjera w piątek, ale się nie stresuję bo moja fryzjerka cuda potrafi zdziałać i zawsze ma na mnie pomysł a ja zawsze wychodzę od niej Happy

Monia, Twój M proszony jest o zgłoszenie się do mnie po solidny wpier...ol
i Agusi i teściowa też i mojej imienniczki M też.... kuźwa czy oni na mózgi poupadali??? 
Katy, cieszę się, że już lepiej
Agusia, przeczytaj sobie mój wywód sprzed 2 dni...ja wczoraj też już miałam ochotę Filipa zostawić jak płakał...plecy mi siadały, on przewinięty, najedzony i nic go nie bolało a on non stop ryk..ehhhh
Pati...hmmm....a wyobraźnia Ci nie podpowiada co ten fryzjer jeszcze tymi rękami potrafi??

Monia, Twój M proszony jest o zgłoszenie się do mnie po solidny wpier...ol

Katy, cieszę się, że już lepiej

Agusia, przeczytaj sobie mój wywód sprzed 2 dni...ja wczoraj też już miałam ochotę Filipa zostawić jak płakał...plecy mi siadały, on przewinięty, najedzony i nic go nie bolało a on non stop ryk..ehhhh
Pati...hmmm....a wyobraźnia Ci nie podpowiada co ten fryzjer jeszcze tymi rękami potrafi??

- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #263380 przez magda79
pati-m napisał:
he he akurat cioci poci - pamiątka z wakacji
Buziaki dla Dominisia
![]()
![]()
FC Barcelona to pewnie tatusiowy pomysł
Monia - no nawet nie podejrzewałam mojej T o takie zdolności w rozwiązywaniu problemów.
he he akurat cioci poci - pamiątka z wakacji

Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez magda79.
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 miesiąc temu #263422 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Julcia buziaczek 
Beti wysle eMa wysle, moze dotrze do niego- jak narazie nie gadam z nim.
Wogole dzisiaj mamy rocznice zmajstrowania Nunki
My juz po spacerku
Laski w rosmanie promocja na chusteczki nivea
19,50 kosztuje czteropak 
MAla wyznaje ta sama zasade co do mieszkania
Ja tam nie lubie do fryzjerow chodzic i nawet jak w salonie pracowalam to musialy mnie sila na fotel sadzac hehe i smialy sie, ze ja sie boje nozyczek jak dentysty. teraz i tak do marca nic z wlosami nie robie , zeby sie jakos uczesac na ten slub.

Beti wysle eMa wysle, moze dotrze do niego- jak narazie nie gadam z nim.
Wogole dzisiaj mamy rocznice zmajstrowania Nunki

My juz po spacerku
Laski w rosmanie promocja na chusteczki nivea

MAla wyznaje ta sama zasade co do mieszkania

Ja tam nie lubie do fryzjerow chodzic i nawet jak w salonie pracowalam to musialy mnie sila na fotel sadzac hehe i smialy sie, ze ja sie boje nozyczek jak dentysty. teraz i tak do marca nic z wlosami nie robie , zeby sie jakos uczesac na ten slub.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #263425 przez iwonaNAVI
Witam sie po dlugiej nieobecnosci. Troche mnie nie bylo ale tu tak wrzalo ze nikt nawet nie zauwazyl 
Wszystkie dzieciaczki cudowne i Jagodka, Kubus i Emilka i Dominis i jak kogos pominelam to przepraszam
Martus tak sie ciesze ze u Was lepiej
caly czas trzymamy kciuki za Ciebie i Majeczke i modlimy sie za Was 
A przygotowania juz sie koncza : okna umyte,firanki powieszone, choineczki ubrane ,ciasteczka upieczone zostaje jeszcze zrobienie salatki i ciasta,popakowanie prezentow no i sprzatanie przed samymi swietami:)
Monia spoznione ale szczere zyczonka urodzinowe

Wszystkie dzieciaczki cudowne i Jagodka, Kubus i Emilka i Dominis i jak kogos pominelam to przepraszam
Martus tak sie ciesze ze u Was lepiej

A przygotowania juz sie koncza : okna umyte,firanki powieszone, choineczki ubrane ,ciasteczka upieczone zostaje jeszcze zrobienie salatki i ciasta,popakowanie prezentow no i sprzatanie przed samymi swietami:)
Monia spoznione ale szczere zyczonka urodzinowe

- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 3 miesiąc temu #263445 przez Mała
Monia ja też nie lubię fryzjerów, bo się boję co tam mi naodgrywają na głowie. Zawsze mówię, żeby tak zrobili, żeby moje włosy po samym myciu już były ułożone, bo ja nie umiem i nie lubię ich pindrować. No ewentualnie mogę wyprostować, ale też nie za często,bo jak ja muszę myć głowę co 2 dzień to już całkiem by mi wszystkie wylazły. 
No i dzieć mój wstał i tyle z wami pobyłam

No i dzieć mój wstał i tyle z wami pobyłam

- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #263489 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ivonka dziekuje 
a teraz opowiadaj szybciutko co tam sie dzieje
My tu jestesmy jak dobry psycholog i calkiem wygodna kozetka 
Mala jak ja bym glowe co drugi dzien myla to wygladalabym jak posmarowana smalcem ...

a teraz opowiadaj szybciutko co tam sie dzieje

Mala jak ja bym glowe co drugi dzien myla to wygladalabym jak posmarowana smalcem ...

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #263503 przez magda79
a mi po ciąży póki co przestały się przetłuszczać włosy...zawsze musiałam myć codziennie rano przed pracą żeby jakoś wyglądać, bo na drugi dzień już mnie denerwowały, a teraz 3 dni wytrzymam jak narazie i nie strasze
...ale to może jeszcze hormony 
właśnie Ivonka pisz jak chcesz oczywiście - nie ma to jak się wygadać to od razu człowiekowi lżej

właśnie Ivonka pisz jak chcesz oczywiście - nie ma to jak się wygadać to od razu człowiekowi lżej

- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #263514 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Kurde

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona