BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #263515 przez Mała
Iwona
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Monia moim włosom by nie zaszkodziło codzienne mycie,ale ja bym tego psychicznie nie zniosła, bo nienawidzę myć włosów :ohmy:

A ja dzisiaj stoję przy desce do prasowania i się zastanawiam,skąd my mamy tyle prania i po co komu tyle ubrań, a mój kręgosłup jak beti pisze poszedł nie na rentę, ale na emeryturę. Dobrze, że Olcia dzisiaj grzeczna to chociaż coś podgoniłam :lol:
Temat został zablokowany.
13 lata 1 tydzień temu #263518 przez iwonaNAVI
Monia niestety tak. Tak mi go zal to naprawde jest straszne ;(
a z nowosci Oliwia okolo tydzien 1 dziennie dostaje troche kaszki :) niama ja i bardzo jej smakuje :) no i jej ulewanie powoli przechodzi :)
13 lata 1 tydzień temu #263521 przez monika1984lodz
Mala no co Ty??? jakas trauma z dziecnstwa czy jak??

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 1 tydzień temu #263522 przez mgielka22
Ivonka to tylko byc dobrej mysli to najwazniejsze pamietaj ze masz nas ze kazda moze ma czasem jakis pomysl na polepszenei sytuacji jak Monika nasza :P

Monia nie przejmuj sie T i M bo przegieli na maxa jak tak mozna :/ ja bym wpier.... mojemu za takie zachowanie o T juz nie wspomne...

Dominis uroczy :kiss:

A moja dzis konczy 12 tyg :P kupilam jej tez kaszke i zprobuje na wieczor podac tylko nie wiem czy lyzeczka czy z butli...??

Na wzmocnienie proponuje keratyne u fryzjera powiem Wam ze robilam sobie w ciazy i mam tak mocne ze mi w ogole nei wypadaja a wczesniej to garsciami je zbieralam. Ok 3 miesiace ma sie mega odzywione wlosy cebulki doglebnie owszem troszke trzeba zaplacic ale warto policzyc ile srodkow normalnei trzeba stosowac. Sprobujcie napewno zobaczycie roznice. Ja akurat mam kuzynke fryzjerke jedna z najlepszych we Wro takze mam trochu latwiej :P
13 lata 1 tydzień temu #263525 przez monika1984lodz
mam inwazje srok na balkonie aaaaaaaa

Iwonka no niestety to ciezka choroba, ale leki pomagaja.Trzymam kciuki bardzo mocno.I wspolczuje z calego serducha.

Mgielka bo w piorka obrosne :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 1 tydzień temu #263530 przez iwonaNAVI
13 lata 1 tydzień temu #263540 przez mgielka22
Ivonka <przytul> bedzie dobrze fakt ciezka choroba ale dacie sobie rade wazne zeby go mocno wspierac!!!

Wlasnie przy codziennym myciu wlosy szybciej i czesciej beda wypadac :P
13 lata 1 tydzień temu #263543 przez gosia2324
pati-m napisał:

Agusia - ja ostatnio odkryłam nowego i chodzę do takiego chłopaka. O matko, co ten facet robi z rękami, hihihi :P :lol: Zawsze wychodzę od niego zadowolona, a jak robi masaż głowy przy użyciu balsamu to aż się sama lapa śmieje i prawie mu usupiam na tym fotelu :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #263546 przez megi2501
Dzięki dziewczynki za życzonka i pamięć. Zaskoczyłyście nas:kiss: Później zdjęcie wstawię z okazji 3-msc Julki

Moje dziecko gada, łapie przedmioty, sama sobie już grzechocze, ale nie chce podnosić główki, jak ją się ciągnie za rączki. A był czas, że chciała bardzo siadać, ale jej już przeszedł zapal :dry:

Pati ja też mam fryzjera faceta i to sami przeżywam na fotelu co TY, jest nieziemsko :silly:
13 lata 1 tydzień temu #263550 przez magda79
Ivonka życzę Wam dużo sił i trzymamy tez oczywiście kciuki za Was :)
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #263553 przez gosia2324
Monika to GRATULUJE rocznicy :kiss:
U mnie wigilia jest magiczna bo dowiedzialam sie ze w brzuszku jest Kuba i zmajstrowala sie Jagódka :silly:

Dominis :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Boski śliniak, az zal sie ślinić :blink:
Ivonka trzymajcie sie ....
13 lata 1 tydzień temu #263554 przez iwonaNAVI
Dziekuje :kiss:
13 lata 1 tydzień temu #263557 przez iwonaNAVI
Gosia u nas 25 grudzien data zafasolkowania :D a data narodzin 3 wrzesien ( z tego co pamietam Jagódka dzien wczesniej takze zostala zmajstrowana dzien wczesniej niz moja i dzien wczesniej sie urodzila suma sumarum tyle samo siedzialy w brzusiu :P
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #263558 przez gosia2324
Moze jestem mamutem, ale czy któraś to opoleca allegro.pl/zel-durex-play-slodka-truskaw...osc-i1997658001.html ???? :blush: :dry: :S
13 lata 1 tydzień temu #263565 przez iwonaNAVI
Probowalismy ale inny i naprawde godne polecenia ;) moze nie jak swiezutkie owocki ale bardzo przypomina :P oczywiscie o ile ktos sie pozytywnie nastawi ;D
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia