- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #263573 przez LILY
gosia2324 napisał:
Ja za to nie polecam, te żele durex wydają mi się takie sztuczne i lepkie o wiele fajniejsze są żęle unimil silikonowe. Dobrze nawilżają a do tego jak masz je na dłoni to nie czujesz żęby to było śliskie i mokre tylko takie fajne w dotyku i jakby samo znikało
allegro.pl/unimil-infiniti-50ml-zel-na-b...onu-i1980716323.html
Ivonka - będzie dobrze, najważniejsze to się wspierać i troszczyć o siebie, ja bym dla mojego brata zrobiła wszytsko
Moze jestem mamutem, ale czy któraś to opoleca allegro.pl/zel-durex-play-slodka-truskaw...osc-i1997658001.html ????
Ja za to nie polecam, te żele durex wydają mi się takie sztuczne i lepkie o wiele fajniejsze są żęle unimil silikonowe. Dobrze nawilżają a do tego jak masz je na dłoni to nie czujesz żęby to było śliskie i mokre tylko takie fajne w dotyku i jakby samo znikało
allegro.pl/unimil-infiniti-50ml-zel-na-b...onu-i1980716323.html
Ivonka - będzie dobrze, najważniejsze to się wspierać i troszczyć o siebie, ja bym dla mojego brata zrobiła wszytsko
Temat został zablokowany.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #263577 przez slowiczek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #263579 przez gosia2324
slowiczek napisał:
SLowiczku kochany
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
SLowiczku kochany
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #263581 przez gosia2324
bewipo napisał:
Bewipo a gdzie on w takim razie spędzi swieta ????
Ja prezenty mam popakowane i choinka ubrana
Marta moja malutka też nie łapie zabawek, ani za dużo nic nie robi. Jedynie gada jak najęta, ale to też zależy jaki ma humorek
Bewipo a gdzie on w takim razie spędzi swieta ????
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 1 tydzień temu #263601 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Gosia my na tym zelu Nunke zmajstrowalismy
Slowiczku
Slowiczku
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #263643 przez mgielka22
Slowiczku <przytul>
Gosia a my mamy ten allegro.pl/durex-play-2w1-nawilzajacy-ze...424-i1943038817.html i jest genialny i wcale nie jest tlusty czy lepki swietnie sie wchlania i ni etrzeba sie wycierac
Gosia a my mamy ten allegro.pl/durex-play-2w1-nawilzajacy-ze...424-i1943038817.html i jest genialny i wcale nie jest tlusty czy lepki swietnie sie wchlania i ni etrzeba sie wycierac
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #263678 przez iwonaNAVI
mgielka my mielismy ten
allegro.pl/durex-play-2w1-sex-y-zel-do-m...141-i1949602297.html i faktycznie lepszy niz te male no i wiekszym opakowaniu
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #263693 przez pati-m
Jestem jestem
Wróciłam od fryzjera Jak zawsze masował, masował hihihi
No i po drodze wskoczyłam do sklepu po te firanki. Oczywiście nie obyło się bez wkurzenia, bo wszystkie które mi się podobały nie można było uciąć na odpowiedni wymiar Wkońcu wyszłam wkurzona i kupiłam w innym sklepie - w samochodziaki No i tym sposobem tatuś ucieszył się jak dziecko z tych firanek, bo on chyba za cel życiowy postanowił sobie wpoić synkowi, że ma się bawić autkami Ma chrześniaka, który samochodu w rękach nie miał bo nie lubi i tylko zwierzątkami się bawi, więc to pewnie dlatego
Sorki, że się rozpisałam.
slowiczek
Wróciłam od fryzjera Jak zawsze masował, masował hihihi
No i po drodze wskoczyłam do sklepu po te firanki. Oczywiście nie obyło się bez wkurzenia, bo wszystkie które mi się podobały nie można było uciąć na odpowiedni wymiar Wkońcu wyszłam wkurzona i kupiłam w innym sklepie - w samochodziaki No i tym sposobem tatuś ucieszył się jak dziecko z tych firanek, bo on chyba za cel życiowy postanowił sobie wpoić synkowi, że ma się bawić autkami Ma chrześniaka, który samochodu w rękach nie miał bo nie lubi i tylko zwierzątkami się bawi, więc to pewnie dlatego
Sorki, że się rozpisałam.
slowiczek
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #263708 przez LILY
iwonaNAVI napisał:
Ja też go miałam i ja jestem na nie ale to pewnie z powodu mojej fizjologii . Zawsze jestem jakby podrażnona po tych żelach. Najbardziej lubie te silikonowe i te z apteki np. intimel
Słowiczku Nie martw się Nasze dzieci są takie kochane, psują na humory a potem jej poprawiają. A jak się cudnie śmieją Jasiek dziś cały dzień wisi przy cycku i na rączkach, taki marudny nie może zasnąć na dłużej niż 5 min. Wczoraj miał tak samo.
mgielka my mielismy ten allegro.pl/durex-play-2w1-sex-y-zel-do-m...141-i1949602297.html i faktycznie lepszy niz te male no i wiekszym opakowaniu
Ja też go miałam i ja jestem na nie ale to pewnie z powodu mojej fizjologii . Zawsze jestem jakby podrażnona po tych żelach. Najbardziej lubie te silikonowe i te z apteki np. intimel
Słowiczku Nie martw się Nasze dzieci są takie kochane, psują na humory a potem jej poprawiają. A jak się cudnie śmieją Jasiek dziś cały dzień wisi przy cycku i na rączkach, taki marudny nie może zasnąć na dłużej niż 5 min. Wczoraj miał tak samo.
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona