- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #263247 przez Agusia83
No to i ja sie dzis witam.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Katy, bardzo sie ciesze, ze skora Samiego sie polepsza za niedlugo zapalenie skory pojdzie do lamusa...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Magda, Dominis wyglada cudne w tej koszulce...ale rosnie Wam kibic...od kolyski
przeraszam za dl posta...musialam sie wyzalic
Katy, bardzo sie ciesze, ze skora Samiego sie polepsza za niedlugo zapalenie skory pojdzie do lamusa...
Magda, Dominis wyglada cudne w tej koszulce...ale rosnie Wam kibic...od kolyski
przeraszam za dl posta...musialam sie wyzalic
Temat został zablokowany.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 1 tydzień temu #263260 przez pati-m
Co do wypadających włosów, to ja też gubiłam na pęczki ale polecam szampon Dermena - można go kupić w aptece. Stosuję 3 tydzień i widzę różnicę. A jeśli to nie pomoże, to kup sobie specjalistyczną maskę na włosy Wax treatment - one są do różnych rodzajów włosów, ciemne, blond, no i też wypadających.
Co do wypadających włosów, to ja też gubiłam na pęczki ale polecam szampon Dermena - można go kupić w aptece. Stosuję 3 tydzień i widzę różnicę. A jeśli to nie pomoże, to kup sobie specjalistyczną maskę na włosy Wax treatment - one są do różnych rodzajów włosów, ciemne, blond, no i też wypadających.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #263269 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Agus tule
dziewczyny wpiszcie sobi w google : let it snow
dziewczyny wpiszcie sobi w google : let it snow
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #263279 przez pati-m
Agusia83 napisał:
Pati, dzieki za pomysl na wlosy...
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #263285 przez pati-m
Każda ma i od tego jest nasze forum żeby się wyżalić - taka mini terapia grupowa
Jeszcze pół godziny i lecę do fryzjera Wiem, że to głupie ale zawsze się stresuję przed wizytą bo tak do końca to nigdy nie wiem z czym wyjdę na czuprynie
Jeszcze pół godziny i lecę do fryzjera Wiem, że to głupie ale zawsze się stresuję przed wizytą bo tak do końca to nigdy nie wiem z czym wyjdę na czuprynie
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #263288 przez bewipo
Ja prezenty mam popakowane i choinka ubrana
Marta moja malutka też nie łapie zabawek, ani za dużo nic nie robi. Jedynie gada jak najęta, ale to też zależy jaki ma humorek
Ja prezenty mam popakowane i choinka ubrana
Marta moja malutka też nie łapie zabawek, ani za dużo nic nie robi. Jedynie gada jak najęta, ale to też zależy jaki ma humorek
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #263289 przez Agusia83
haha...ja mam tak samo...ostatnio bylam przed chrzcinami...czyli niedawno a jednak czuje sie juz obrzydliwie...jakos nie moge tych wlosow ulozyc i to mnie wkurza...ale fryzjera uwielbiam....cudowne uczucie jak ktos robi cos z wlosami:)
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #263291 przez bewipo
pati-m napisał:
Ja też mam zawsze stresa przed fryzjerem
Każda ma i od tego jest nasze forum żeby się wyżalić - taka mini terapia grupowa
Ja też mam zawsze stresa przed fryzjerem
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #263292 przez pati-m
Agusia - ja ostatnio odkryłam nowego i chodzę do takiego chłopaka. O matko, co ten facet robi z rękami, hihihi Zawsze wychodzę od niego zadowolona, a jak robi masaż głowy przy użyciu balsamu to aż się sama lapa śmieje i prawie mu usupiam na tym fotelu
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #263322 przez fanka
a wiecie co Wam napiszę- ja z moim M też ostatnio miałam ciągle jakieś sprzeczki, wczoraj było trochę lepiej i wieczorem "poszło" lekkie przytulanko i dziś jak ręką odjął, nie ten chłop, pomaga, pyta się co zrobić, mówi, że wolne weźmie 2 dni przed świętami żeby mi pomóc albo, że małym się zajmie a ja coś będę mogła zrobić spokojnie, od rana z małym szaleje itd, ot jak mało facetom trzeba do szczęścia, to może jest rozwiązanie co im na mózg siada
Moderatorzy: ilona