BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #263744 przez megi2501
Pati rewelacja :) Czekam na efekt końcówek.

Gosiu co zrobiłaś, że sama zasypia :unsure:
Kupiłam konika na kup teraz za 40 zł

Moja nie chciała drzemki o 17.00, więc ją przetrzymaliśmy i padła po kąpieli bez jedzenia. Ciekawe za ile wstanie...

Jula 3 miesiące z prezentem w za dużej kiecce:)
Załączniki:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #263745 przez monika1984lodz
Julka mala gwiazdeczka :) :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #263749 przez iwonaNAVI
Mgielka gratulacje wytrwalosc poplaca ;)
Pati sliczna mamunia z Ciebie :)
a Julka to taka radosna pewnie dostala piekny prezent :D
13 lata 3 miesiąc temu #263751 przez gosia2324
megi2501 napisał:

Pati rewelacja :) Czekam na efekt końcówek.

Gosiu co zrobiłaś, że sama zasypia :unsure:

Klade ja na boku ze smokiem,pielcha na glowie i z konikiem :)
I czekam az naprewde chce jej sie spac, wczesniej bujalam ja na rekach o 10-15 min za wczesnie, zloscilam sie bo nie zasypiala o ona plakala bo chcialo jej sie jeszcze spac.

teraz zasypia w kilka minut po polozenie do łóżeczka.
Czlowiek uczy sie na wlasnych bledach. Kube bujalam na poduszce do ponad roku :S
masakra!!! ciezki byl jak nie wiem co, mi kregoslup z bolu pekal,
a czlowiek byl glupi i bujal byle tylko nie plakal.
Zasypic w lozeczku nauczylam go po roku(niestety)
dzieci sa cwansze niz myslimy i wykorzystuja nas jak sie da :)

13 lata 3 miesiąc temu #263757 przez gosia2324
13 lata 3 miesiąc temu #263777 przez iwonaNAVI

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #263786 przez iwonaNAVI

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #263787 przez bewipo

13 lata 3 miesiąc temu #263790 przez bewipo
monika1984lodz napisał:

Pati dawaj zdjecie :)

Wiecie co jak tak czytam to dochodze do wniosku, ze wszystkie mamy tego samego chlopa, tesciow i rodzicow hehehe

Mgielka brawo :)

hehe, dobre :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #263792 przez iwonaNAVI

Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #263793 przez magda79
Gosiu no nie było problemu - uczyłam ją na butelkę dopiero 2 tyg przed pójściem do pracy i załapała...Majka w ogóla bardzo grzecznym była noworodkiem i niemowlakiem...ani razu nie była usypiana na rękach ani w wózku w domu, nie płakała w ogóle - zero kolek czy problemów z bąkami,kładłam ją do łóżeczka, dostała smoka, załączyłam jej radio i wychodziłam. odwiedzający nas znajomi byli zawsze w szoku, że dziecko takie malutkie samo idzie spać :laugh: a mamusia dumna...a co :P
a Dominik jest już inny - wymaga więcej - trochę na rękach-chociaż ostatnio coraz mniej - trochę sam w łóżeczku - ale to mu najmniej odpowiada za to uwielbia nasze łóżko, wózek i samochód :laugh: leżaczek i huśtawka może być :P

iwona silna dziewczyna z córeczki :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #263795 przez Mała
Pati włoski super.

Mgiełka gratuluję zrzucenia tych kg.

Kamil zasypiał sam i Ola akurat teraz też (bo jeszcze tydzień temu była z tym masakra). Jak już się trą oczy, ziewa, albo słyszę ełeł to smoczek, pieluszka i do łóżeczka, nie raz jeszcze chwilkę po marudzi albo poryczy, a nie raz zasypia grzecznie. Z moim najmłodszym bratem trzeba się było położyć i mu śpiewać albo opowiadać pierdoły, czasem to my zasypialiśmy a on się bawił, a zawsze brakowało śliny od tego gadania :silly: :blink:
Gosia to bujanie to musiało nieźle dać do wiwatu twoim plecom :blink:

Magda moje pierwsze dziecko też było mniej problemowe :laugh: , chociaż teraz też nie jest źle nie mogę narzekać, bo jakbym miała za dziecię mojego (jak nazwać dziecko szwagra?) to dopiero bym urzyła :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #263801 przez bewipo
Pati super wyglądasz :)
Iwona córeczka kochaniutka :)
Moja usypia przy cycu albo na rękach i jestem na siebie zła, że ją tak rozpieściłam. Ale teraz muszę powoli nauczyć ją zasypiania w łóżeczku.
13 lata 3 miesiąc temu #263817 przez Pyśkaaaa
Witam i ja:)
dzieciaczki słodziaczki:* a nasz synowa ach ach :*
Słowiczku :kiss:
Agusia dziewczyny maja rację :) jesteś najlepsza mamusia na swiecie
Iwonka trzymam za brata kciukale :kiss:
Franek sam zasypia wogóle byłam dziś u lekarza z nim i słuchajcie dostałam preparat na ciemieniuche bo młody już ja miał na czole a walka z nią nie pomagała :( a i dostał wysypki i pani doktor zmieniała nam mleko na bebilon pepti czy któraś go używa? chyba Ty Monia? Jak Nuna po nim? a ja mam przejśc na ścisła diete z nabiałóem (mogę tylko masełko) zero rzeczy tłustych :( smażonych na głebokim oleju, wołowiny, jakaś masakra już waże mniej niż przed ciążą a co bedzie potem :unsure:

sory za wywod ale musiałam
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #263818 przez Mała
Z Sierpniówek, ale musiałam wam napisać.
Młode malżeństwo kupiło sobie do nowego mieszkania nowy żyrandol zrobili sobie po drinku uczcili zakup sexem i mąż po wszystkim założył majtki i postanowił powieścić ów żyrandol,
Stanął na taoret ( w tych slipkach) i cos ta majstruje
Nagle żona patrzy tak na niego z dołu i widzi ze mu jedno jajko "wyskoczyło" z majtek i nie mogła sie powstrzymać i ....dała mu tam pstryczka.
Wtedy mąż się przestraszył zachwiał się złapał zyrandol i spadł żyrandol sie potlókł połamał....
Żona z przerażeniem patrzy na męża i już chce przepraszać a na to mąż:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży