BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 1 dzień temu #265018 przez mgielka22
A u mnie normalnie snieg sypie!!! Masakra i tez sie tylka z domu nie chce ruszyc, w koncu okres sie pojawil i brzuch boli w ogole z nerwow schuidlam kolejny kg :D na dobre to wyszlo a jednak PMS niepostrzezenie mnie zaatakowal wczoraj :P
Temat został zablokowany.
13 lata 1 dzień temu #265020 przez mgielka22
slowiczek napisał:

ja nie ogarniam tego google + ehh.......

Pati niech Ci wytlumaczy ona ogarnela :D
13 lata 1 dzień temu #265024 przez slowiczek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 1 dzień temu #265028 przez maja1982
monika1984lodz, agusia - to chyba jakiś kiepski dzień jest dzisiaj, bo mój też się darł w niebogłosy, już też czasami nie wiem co mam zrobić żeby mu pomóc :(

mam nadzieję że wszystkie stąd nie znikniecie :( forum to forum każdy może wejść i poczytać!i nie wydaje mi się żeby ktoś miał się logować tylko po to żeby czytać ukryte teksty!to bezsensu!!po co??ale to tylko moje zdanie!!
13 lata 1 dzień temu #265029 przez mgielka22
Slowiczku a placilas za to cos??? bo ja mam androida ;)

Maja ale my stad nie znikamy :) tylko kiedy chcemy ponarzekac na tesciowe i mezow to bedziemy pisac gdzie indziej ;P
13 lata 1 dzień temu #265032 przez slowiczek
to jest bezpłatna aplikacja :D poszukaj sobie w andoid markecie period tracker
13 lata 1 dzień temu #265033 przez monika1984lodz
nie ma co przesadzac ja tam nie zkaladam konta na google nie widze potrzeby

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 1 dzień temu #265034 przez maja1982
mgielka22 - to dobrze bo już myślałam że planujecie zbiorową ewakuację :)
mała - aha zapomniałam napisać super że Olusia w dobrym humorze, mam nadzieję że spędzicie jednak te święta razem
13 lata 1 dzień temu #265037 przez mgielka22
Slowiczku juz szukam :D ciekawe czy sie sprawdzi :P a gdzie Gosia cos sie nei odzywa:p
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #265040 przez Agusia83
Ja wymiekam...Emilka zdarzyla mi posprzatac w szafie, poukladac ciuchy meza...wyrzucic podkoszulki,w ktorych juz dawno nie chodzi, ale trzyma je jakby to byly skarby...no i po pol godzince znow ryk...i to taki przerazliwy...na szczescie udalo mi sie ja uspic...wiem, ze nic jej nie dolega, bo potrafi plakac, za chwile ja rozsmieszam i sie smieje w nieboglosy, po to tylko by sobie przypomniec, ze plakala :angry: :angry: :angry:

Maja, moja takie zle dni ma od wczoraj...idzie oszalec...dobrze, ze babcia za chwile przyjedzie...

zadzwonila dzis do mnie tesciowa i zaprosila nas na wigilie... :laugh:
13 lata 1 dzień temu #265043 przez pati-m
Gosia pisała, że będzie dziś po 19 jak dzieci pójdą spać :)
Ja tak z doskoku będę do was zaglądać, bo mój Kacper też dziś marudny jakiś :)
I biegam po mieszkaniu - trochę do was piszę, trochę do kuchni obiad gotować no i pocieszam tego mojego szkraba :)
13 lata 1 dzień temu #265045 przez mgielka22
Widze ze dzis taki dzien marudzenia u mojej to samo dokladnie!!! cisnienie wariuje :( ja juz podaje malej kaszki jabluszko a dzis dam marchewke :D i zjada ladnie i nic jej nie jest :) no i dluzej spi :D
13 lata 1 dzień temu #265050 przez pati-m
Kacper je wieczorem kaszkę mleczno-ryżową do picia i też mu nic nie jest i ładnie przesypia całą noc :)
Próbował też marchewkę, ale minę miał niesamowitą - chyba mu nie smakowało :P Ale nie poddaję się i zrobimy kolejne podejście :)
13 lata 1 dzień temu #265051 przez mgielka22
Hahaah a u mnie dzis we wro czytalam ze zwloki wypadly z karawanu w srodku miasta a tlumaczyli ze worek w worku :P
tvp.info/informacje/polska/co-wypadlo-z-...um-wroclawia/5975855
13 lata 1 dzień temu #265054 przez maja1982
agusia - karolek też miał przed chwilką pobudkę z wielkim krzykiem ale zjadł i śpi dalej :) i tak jak piszesz jak go rozśmieszam, gadam do niego to fajnie uśmiecha się ale jak go kładę to taki ryk że uszy puchną!! a najlepiej jakbym go nosiła cały czas przodem żeby widział wszystko dokładnie :)a mi już czasami ręce odpadają!!Lolek marudzi tak chyba od 4 dni, jak śpi to naprawdę nie chce mi sie nic robić tylko zbieram siły na jego pobudkę:)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia