- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #264803 przez pati-m
Ja to się chyba kąpać wieczorem przestanę, bo co wracam z łazienki, to mam znów mnóstwo postów do nadrobienia 
Iwona - ciążowa laseczka z Ciebie była
I super kuchnia 
maja - jaka Ty chudzinka w ciąży byłaś! A mina rzeczywiście nietęga, no ale nie ma sie co dziwić
Fifulek dzielny pomocnik
A mamusi kto rogi przyprawił? 
A ja chyba najpóźniej z Was sie dowiedziałam o ciąży, bo 30 stycznia
Oczywiście strasznie się ucieszyłam, ale potem zaczęłam płakać że piłam w sylwestra i jeszcze na początku stycznia na urodzinach u koleżanki i że będę teraz miała chore dziecko i że to wszystko przeze mnie. Z duszą na ramieniu szłam do lekarza. A teraz leży taki mój zdrowy klocuszek i słodko sobie śpi, hihi 
Basia - nie uciekaj! Przepraszamy, czasem w wirze postów coś się przeoczy.
Trzymam kciuki za rehabilitację.

Iwona - ciążowa laseczka z Ciebie była

maja - jaka Ty chudzinka w ciąży byłaś! A mina rzeczywiście nietęga, no ale nie ma sie co dziwić

Fifulek dzielny pomocnik

A ja chyba najpóźniej z Was sie dowiedziałam o ciąży, bo 30 stycznia

Basia - nie uciekaj! Przepraszamy, czasem w wirze postów coś się przeoczy.

Temat został zablokowany.
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #264804 przez pati-m
Dziewczyny muuuuuuuuszę to wkleić! Zobaczcie co znalazłam na pewnym forum:
"koleżaka mojej mamy nazywa sie CIPA a pracuje w ciasnej, wiec odbiera telefon "Księgowość, Cisna Cipa słucham" facet jej ostatnio 6 razy ciepnął słuchawka zadzwonił do przelozonego i wydarł sie, a potem przepraszał"
Jak to mówi Gosia - wpadłam pod stół
"koleżaka mojej mamy nazywa sie CIPA a pracuje w ciasnej, wiec odbiera telefon "Księgowość, Cisna Cipa słucham" facet jej ostatnio 6 razy ciepnął słuchawka zadzwonił do przelozonego i wydarł sie, a potem przepraszał"
Jak to mówi Gosia - wpadłam pod stół

- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #264816 przez mgielka22
witam was laseczki znalazlam pomysl gdzie mozemy pisac bez przeszkod csala noc nad tym myslalam i w koncu wpadlam na genialny pomysl tam jesli ktos nei jest naszym znajomym to nie ma szans na zobaczenie naszych wpisow i postow
napisze wam na priv zeby nie bylo

- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #264820 przez megi2501
Oj, wczoraj mnie nie było a tu tyle naskrobałyście 
Zaraz idę odebrać wynik. Moja córeczka nie płakała pierwszy raz na pobraniu krwi. Chyba kwestia przyzwyczajenia
Beti ćwiczymy kilka razy dziennie, moja przestałą krzyżować nóżki. Chyba nie ma napięcia, bo już od kilku dni jest ok. A dopiero skończyła 3-miesiące, więc chyba w normie.
Emilka przy choince z tą minką wymiata
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mój wczoraj mnie zaskoczył
Jak położyłam małą wieczorem to on obdzwonił brata i mamę, że brat będzie później z uczelni i zabrał mnie do naszej ukochanej knajpy, a brat małej pilnował. Pierwszy raz zostawiłam małą. Powiem Wam, że strasznie się czułam. Cały czas o niej myślałam, zresztą mąż też, bo za godzinę byliśmy z powrotem

Zaraz idę odebrać wynik. Moja córeczka nie płakała pierwszy raz na pobraniu krwi. Chyba kwestia przyzwyczajenia

Beti ćwiczymy kilka razy dziennie, moja przestałą krzyżować nóżki. Chyba nie ma napięcia, bo już od kilku dni jest ok. A dopiero skończyła 3-miesiące, więc chyba w normie.
Emilka przy choince z tą minką wymiata

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mój wczoraj mnie zaskoczył

- maja1982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #264823 przez maja1982
Witam w ten zimowy poranek u nas dzisiaj -12C 
beti - superaśne te zdjęcia, a mamusia z sunusiem przepiękni
pati-m - Pani Cipa z Ciasnej hihihi, u nas w miejscowości jest Pan Fiut - zgrana by z nich para była
mgielka22 - gratuluje okresu
u mnie cisza jak narazie
marta - to i ja wypluwam
megi2501 - fajnie że udało wam sie wyskoczyć z domku tylko we dwoje
nawet na godzinkę 
Moje dziecię zasnęło ale jak zwykle przy cycku i jak ja mam go nauczyć żeby zasypiał sam
A w ogóle lolek to ma jakieś plamki czerwone po twarzy i jak płacze lub się złości to mu sie to nasila, wygląda to jak skaza białkowa (ponoć ja taka miałam jako dziecko) ale nie jestem do końca o tym przekonana bo juz praktycznie wyeliminowałam biało z diety. Będę musiała sie z nim wybrać do lekarza.
miłego dnia, zaglądnę wieczorkiem bo pewnie przez dzień lolek nie da mi za bardzo popisac

beti - superaśne te zdjęcia, a mamusia z sunusiem przepiękni

pati-m - Pani Cipa z Ciasnej hihihi, u nas w miejscowości jest Pan Fiut - zgrana by z nich para była

mgielka22 - gratuluje okresu

marta - to i ja wypluwam

megi2501 - fajnie że udało wam sie wyskoczyć z domku tylko we dwoje

Moje dziecię zasnęło ale jak zwykle przy cycku i jak ja mam go nauczyć żeby zasypiał sam

A w ogóle lolek to ma jakieś plamki czerwone po twarzy i jak płacze lub się złości to mu sie to nasila, wygląda to jak skaza białkowa (ponoć ja taka miałam jako dziecko) ale nie jestem do końca o tym przekonana bo juz praktycznie wyeliminowałam biało z diety. Będę musiała sie z nim wybrać do lekarza.
miłego dnia, zaglądnę wieczorkiem bo pewnie przez dzień lolek nie da mi za bardzo popisac

- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 3 miesiąc temu #264852 przez Mała
Witam.
Mój ospiak przez noc bardziej wysypany, ale tragedii póki co nie ma. Najważniejsze,że ładnie je i jest wesołą Olcią.
Mgiełka Ty nie bądź taka mądra, ja poczekam w kolejce na trzecie, aż wy z drugim dobijecie
Chyba bym na głowę dostała jakbym miała rok po roku

Słowiczku to zapraszamy z nami na staraczki
A tak poza tym silna babka z ciebie i będzie dobrze.
Marta ja z tym plamieniem cię nie straszę, ja tak miałam w oby dwu ciążach. A że karmisz to nie ma nic wspólnego z płodnością, ja jeszcze @ nie miałam ,a moja szwagierka 4 tyg. po porodzie. Ale by była niespodzianka

Maja -12
Mój ospiak przez noc bardziej wysypany, ale tragedii póki co nie ma. Najważniejsze,że ładnie je i jest wesołą Olcią.
Mgiełka Ty nie bądź taka mądra, ja poczekam w kolejce na trzecie, aż wy z drugim dobijecie

Słowiczku to zapraszamy z nami na staraczki

Marta ja z tym plamieniem cię nie straszę, ja tak miałam w oby dwu ciążach. A że karmisz to nie ma nic wspólnego z płodnością, ja jeszcze @ nie miałam ,a moja szwagierka 4 tyg. po porodzie. Ale by była niespodzianka

Maja -12

- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #264881 przez slowiczek
megi, to fajnie ze strony Twojego M
napisalabym ze przynajmniej sobie odpoczelas ale wiem ze tak nie bylo
ja dosyc czesto wychodze z domu i mala zostaje z tata, ale z nikim innym bym jej nie zostawila
daj znac jak tam bilirubinka 
Mala, super ze Olcia nie traci humoru
obie jestescie silne dziewczyny!
megi, to fajnie ze strony Twojego M

Mala, super ze Olcia nie traci humoru

- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 miesiąc temu #264929 przez Agusia83
Mgielka, zaraz postaram sie to zrobic...
Marta, wow...pluje i pukam w niemalowane
Mala, super, ze Olcia sie usmiecha i ma dobry humor...oby tak dalej a na pewno bedziecie sie leczyc tylko w domku
Wy dopiero teraz dostalyscie okres a ja juz 5.12
i teraz czekac bede na nastepny w styczniu...
Beti, jakie piekne fotki...faktycznie Fifik bardzo Ci pomagal, swietnie mu wyszla ta choinka
A skad te rogi u mamy na glowie? 
Megi, zazdroszcze Ci, ze gdzies wyszliscie sami...i to jeszcze do knajpki
super...ja tez chce...
Przed chwila mialam powtorke z wczorajsza...Staralam sie byc bardzo opanowana...ale w pewnym momencie polozylam Emisie na lozku i zapytalam o co placze, bo ja juz nie wiem co jej jest...a ona zaczela sie tak strasznie zanosic, robic czerwona jak burak i wyc mi do ucha...a ona ma naprawde silny glos...chyba po mamie
40 minut z nia walczylam, az w koncu padla w mych ramionach i zasnela...kurcze, moze to skok?Tyle, ze Emilka zaczela 14t..wiec nie wiem czy w tym okresie wystepuje taka zmiana nastroju??
Marta, wow...pluje i pukam w niemalowane

Mala, super, ze Olcia sie usmiecha i ma dobry humor...oby tak dalej a na pewno bedziecie sie leczyc tylko w domku

Wy dopiero teraz dostalyscie okres a ja juz 5.12

Beti, jakie piekne fotki...faktycznie Fifik bardzo Ci pomagal, swietnie mu wyszla ta choinka

Megi, zazdroszcze Ci, ze gdzies wyszliscie sami...i to jeszcze do knajpki

Przed chwila mialam powtorke z wczorajsza...Staralam sie byc bardzo opanowana...ale w pewnym momencie polozylam Emisie na lozku i zapytalam o co placze, bo ja juz nie wiem co jej jest...a ona zaczela sie tak strasznie zanosic, robic czerwona jak burak i wyc mi do ucha...a ona ma naprawde silny glos...chyba po mamie

Moderatorzy: ilona