BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 tygodni temu #264658 przez Mała
Beti Ola złapała w przedszkolu,jak chodzimy Kamilowi podać leki. Zauważyłam krostki bardzo czerwone, a na wierzchu taka jakby ropka czy woda.
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu #264661 przez Mała
mgielka22 napisał:

Gosia ja zaciazylam 8 stycznia i wiedzialam ze zaciazylam bo jakos to czulam a dowiedzialam sie dokladnie jakies 10 dni pozniej bo czulam ze takl bedzie a wczesniej czytalam tutaj jak rozwija sie malenstwo tydzien po tygodniu przesylali mi kurs o ciazy na meila i zdecydowalam zapisc sie na forum zeby z nudow nei umrzec :P

Wiecie co powinni tu zrobić ze osoby które nie napisały w danym wątku minimum 10 postów nie powinny widzieć wiadomości dla niezarejesttrowanych uzytkownikow bo tak naprawde kazdy glupi sie tu moze zarejestrowac i czytac wszystko nie wypowiadajac sie a jednak sadze ze wiekszosc z nas nie chce tego!

bardzo dobry pomysł
13 lata 2 tygodni temu #264663 przez magda79
aha no i wybieraliśmy się ze znajomymi na wakacje razem i wtedy do końca tyg mieliśmy już coś zaklepać i wpłacić zaliczkę, więc musiałam być pewna co i jak :laugh:

no i mówie tej bardzo dobrej koleżance rano w pracy, że my póki co nie rezerwujemy, borobiłam test, a ona prawie się nie poryczała ze szczęścia a ja ze strachu i tak była ze mną od samego początku :)

basia a jakie ćwiczenia robicie?
13 lata 2 tygodni temu #264664 przez maja1982
Ja zrobiłam test w sylwestra:)wcześniej niż powinnam ale nie mogłam wytrzymać:)i ujrzałam dwie upragnione kreski tak więc w sylwestra na imprezie grzecznie piłam soczek :)
13 lata 2 tygodni temu #264665 przez gosia2324
mgielka22 napisał:

Gosia ja zaciazylam 8 stycznia i wiedzialam ze zaciazylam bo jakos to czulam a dowiedzialam sie dokladnie jakies 10 dni pozniej bo czulam ze takl bedzie a wczesniej czytalam tutaj jak rozwija sie malenstwo tydzien po tygodniu przesylali mi kurs o ciazy na meila i zdecydowalam zapisc sie na forum zeby z nudow nei umrzec :P

Wiecie co powinni tu zrobić ze osoby które nie napisały w danym wątku minimum 10 postów nie powinny widzieć wiadomości dla niezarejesttrowanych uzytkownikow bo tak naprawde kazdy glupi sie tu moze zarejestrowac i czytac wszystko nie wypowiadajac sie a jednak sadze ze wiekszosc z nas nie chce tego!

masz racje !!!! albo powinnysy sie przeniesc w jakies prywatne miejsce :silly:
13 lata 2 tygodni temu #264668 przez magda79
Mała napisał:

mgielka22 napisał:

bardzo dobry pomysł

popieram
13 lata 2 tygodni temu #264669 przez gosia2324
maja1982 napisał:

Ja zrobiłam test w sylwestra:)wcześniej niż powinnam ale nie mogłam wytrzymać:)i ujrzałam dwie upragnione kreski tak więc w sylwestra na imprezie grzecznie piłam soczek :)

JAw Sylwestra jeszcze nie bylam pewna, ale tez pilam soczek i mowilam mezowi ze urodzi sie Jagódka :silly: :woohoo: :S
13 lata 2 tygodni temu #264673 przez Mała
A my Olę zmajstrowaliśmy w Sylwestra albo noc przed :silly:
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #264677 przez gosia2324
Mała napisał:

a My dzien przed wigilia :P
13 lata 2 tygodni temu #264679 przez maja1982
gosia2324 No ja też nie byłam pewna bo kreska taka bladziuchna była, ale jakoś czułam że sie udało :) jeju a tu już taki mały szkrabek z nami jest - to niesamowite!!
13 lata 2 tygodni temu #264681 przez Mała
Ja jak tak leżałam na tej kanapie całą ciążę to tak mi się dłużyło, a teraz stwierdzam, że tak szybko to zleciało.
13 lata 2 tygodni temu #264682 przez magda79
a Wigilię spędzacie w domku czy u rodziców, ciotek...itd.

My w tym roku idziemy do mojej starszej siostry (mieszka obok z rodzicami)- w zeszłym była u nas i tak na zmianę. Dzielimy się kto co ma przygotować i tak już od kilku lat. Będzie jej T, nasi rodzice i młodsza siostra =12 osób. Jak jest u nas to jeszcze przyjeżdzają moi teściowie.
13 lata 2 tygodni temu #264684 przez magda79
gosia2324 napisał:

Mała napisał:

a My dzien przed wigilia :P

a my w nowy rok :blink:
13 lata 2 tygodni temu #264685 przez basia89

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 2 tygodni temu #264686 przez Mała
My mieliśmy jechać do rodziców na wigilię do mojej mamy, a potem na drugą do teściów. A jak to teraz będzie to nie mam pojęcia.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia