- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bardzo dobry pomysłGosia ja zaciazylam 8 stycznia i wiedzialam ze zaciazylam bo jakos to czulam a dowiedzialam sie dokladnie jakies 10 dni pozniej bo czulam ze takl bedzie a wczesniej czytalam tutaj jak rozwija sie malenstwo tydzien po tygodniu przesylali mi kurs o ciazy na meila i zdecydowalam zapisc sie na forum zeby z nudow nei umrzec
Wiecie co powinni tu zrobić ze osoby które nie napisały w danym wątku minimum 10 postów nie powinny widzieć wiadomości dla niezarejesttrowanych uzytkownikow bo tak naprawde kazdy glupi sie tu moze zarejestrowac i czytac wszystko nie wypowiadajac sie a jednak sadze ze wiekszosc z nas nie chce tego!
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
no i mówie tej bardzo dobrej koleżance rano w pracy, że my póki co nie rezerwujemy, borobiłam test, a ona prawie się nie poryczała ze szczęścia a ja ze strachu i tak była ze mną od samego początku
basia a jakie ćwiczenia robicie?
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Gosia ja zaciazylam 8 stycznia i wiedzialam ze zaciazylam bo jakos to czulam a dowiedzialam sie dokladnie jakies 10 dni pozniej bo czulam ze takl bedzie a wczesniej czytalam tutaj jak rozwija sie malenstwo tydzien po tygodniu przesylali mi kurs o ciazy na meila i zdecydowalam zapisc sie na forum zeby z nudow nei umrzec
Wiecie co powinni tu zrobić ze osoby które nie napisały w danym wątku minimum 10 postów nie powinny widzieć wiadomości dla niezarejesttrowanych uzytkownikow bo tak naprawde kazdy glupi sie tu moze zarejestrowac i czytac wszystko nie wypowiadajac sie a jednak sadze ze wiekszosc z nas nie chce tego!
masz racje !!!! albo powinnysy sie przeniesc w jakies prywatne miejsce
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mgielka22 napisał:
bardzo dobry pomysłGosia ja zaciazylam 8 stycznia i wiedzialam ze zaciazylam bo jakos to czulam a dowiedzialam sie dokladnie jakies 10 dni pozniej bo czulam ze takl bedzie a wczesniej czytalam tutaj jak rozwija sie malenstwo tydzien po tygodniu przesylali mi kurs o ciazy na meila i zdecydowalam zapisc sie na forum zeby z nudow nei umrzec
popieram
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
JAw Sylwestra jeszcze nie bylam pewna, ale tez pilam soczek i mowilam mezowi ze urodzi sie JagódkaJa zrobiłam test w sylwestra:)wcześniej niż powinnam ale nie mogłam wytrzymać:)i ujrzałam dwie upragnione kreski tak więc w sylwestra na imprezie grzecznie piłam soczek
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My w tym roku idziemy do mojej starszej siostry (mieszka obok z rodzicami)- w zeszłym była u nas i tak na zmianę. Dzielimy się kto co ma przygotować i tak już od kilku lat. Będzie jej T, nasi rodzice i młodsza siostra =12 osób. Jak jest u nas to jeszcze przyjeżdzają moi teściowie.
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa