BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 tygodni temu #264481 przez pati-m
Acha! No i zapomniałam napisać, że Emi to kolejna gwiazda obok Jagódki, która niby to po domowemu ubrana, a wystrojona że hoho :woohoo:
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu #264482 przez monika1984lodz
PAti wiesz, ze mam to samo.NAwet moj M ktory swiat nigdy nie llubil, mowil , ze sie cieszy i, ze teraz swieta polubi- bo ma swoja rodzinke :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 tygodni temu #264486 przez pati-m
Ja myślałam, że tylko mamusie jak się spotkają to wciąż rozmawiają o dzieciach, a ostatnio mój mąż spotkał się z kolegą, który ma miesiąc starszą córeczkę od Kacpra i zaczęli nawijać o dzieciach i porównywać które co umie :) Potem przyszedł zadowolony i chwalił się, że Kacper umie to, a Madzia jeszcze nie, że Kacper gaduła, a Madzia cichutka. Dumy jak paw pod domu chodził :lol: On zupełnie zwariował na punkcie swojego synusia. Kiedyś żeby go wyciągnąć na zakupy, to chyba końmi, a teraz wystarczy że wspomnę że to dla Kacperka np. po mleko, albo jakiś ciuszek, to już się zbiera :)
13 lata 2 tygodni temu #264490 przez monika1984lodz
PAti hehhe moj M ma to samo :P ostatnio trampki kupil Nunce a wytlumaczyl sie tekstem, ze nie potrafil sie oprzec :P w pracy ma kilku kolegow z malyi dziecmi i tez o dzieciakach nawijaja :P ostatnio porownywali ktore ile pieluch zuzywa :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 tygodni temu #264491 przez pati-m
No widzisz Monia, czyli tak samo zakochany w córeczce :) To jest takie słodkie jak dorosły facet traci głowę dla takiego maleństwa :)
13 lata 2 tygodni temu #264500 przez maja1982
ała - współczuje bardzo, taki okruszek i już musi takie choróbsko przechodzić :(

słowiczek - Natalka śliczniusia, a jaka rezolutna dziewczynka:)mój synuń jest średnio zainteresowany matą (swoją drogą to matę mamy kiepską, nawet jakby chciał to nie dosięgnie zabawki bo wiszą z 40cm nad nim:)

monika1984lodz - córunia śliczniutka na tle pięknej choineczki, a apropo szczepienia to cóż można powiedzieć po prostu NFZ :(

agusia - Emilka cukiereczek

bewpio - my mamy karuzelkę tiny love - taka pstrokata ale Karolkowi sie bardzo podoba:)

pati-m - apropo mężów to mój tez się synusiem chwali, dumny z postępów synusia ze ho ho i tak jak piszesz zwariował na jego punkcie. I pomyśleć że jeszcze trzy miesiące temu nie wziął by takiego maluszka na ręce:)bo sie bał i zawsze mówił: "co ja mam z takim małym dzieckiem robić??" a teraz papla po karolkowemu:)nosi, tuli, rozśmiesza:)

Ja też sie cieszę na te święta ogromnie - nasze pierwsze z karolkiem:)
Powiem wam dziewczyny że podziwiam was że jesteście w stanie tak wiele zrobić w domu ( a szczególnie te które mają dwójkę dzieci) bo u nas czasami takie dni że się małego nie da na chwilkę zostawić bo zaraz ryk - ale wierze że będzie lepiej.

Trochę mi zajmie czasu zanim zacznę sprawnie odpisywać na wasze posty:)bo jest tego tyle że nie mogę się połapać:)wy to zaprawione w bojach już jesteście:0
13 lata 2 tygodni temu #264501 przez fanka
Emilka- przyćmiłaś tą choinkę ;-)
Franulek- ale uśmiech zawadiacki, boski jesteś!
mój M też fajne ma podejście do Młodego, siedzi z nim, gada, ciągle całuje i jak wychodzi do pracy to sto razy się z nim żegna, a za chwilę jeszcze coś z nim pogada i znów mówi mu pa pa i tak kilka razy, wystarczy, że mały się uśmiechnie to jeszcze się wraca na chwilę do niego hehe ja się śmieje, że się do pracy przez to spóźni!
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #264510 przez Mała
Toja też się chwalę prezentami pod choinką :lol:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mój mąż dla dzieci to nawet sam ubranka kupuje, jak mu się coś spodoba. Oli kupił ostatnio bodziaka VIP Very important princess :lol:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #264511 przez gosia2324
Przekupy :P Czytam czytam i końca nie widać :silly:

Noc mila,( a raczej godzina) ale mam nadzieje ze jednak NIE OWOCNA :blink:
żel Durex fajna sprawa :blush:

Bewipo,widzisz będzie dobrze :)
A chociaż porządnie Cie przeprosił ? :)
My mamy taka karuzele
allegro.pl/fisher-price-karuzela-z-rybka...tor-i1998951547.html
Dla Kuby miałam z misiami, ale tak jak Pati pisze kolory sa mdłe i nie ciekawią dziecko
A co do pieluchy na głowie to Jagoda sypia w turbanie :)wklejalam Wam zdjecie, dzieci lubią sie w cos wtulić.

Mala OSPA ???? 0 ku..... Trzymam kciuki zeby jednak to nie bylo to :ohmy: :unsure:

Natalka zjadłabym Cie w całości :kiss: :kiss: :kiss:

Agusia
STANOWCZO za dlugo nie widziałyśmy Emilki, bo jej nie poznalam :P

Franus :) ALe usmiech CZADZIK :kiss: :blink:

Nunka, ale rodzice maja prezent pod choinka :kiss: Czego chciec wiecej :) ???

Slowiczku ja tez chcialabym cos swojego po macierzyńskim biore wychowawczy a po nim koniec z praca.trzeba myslec co dalej ...
Myślę o jakiejś sprzedaży wysyłkowej hmmm...

Ola Kamilek :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 2 tygodni temu #264514 przez Mała
Gosia ale to już potwierdzona ospa :(
13 lata 2 tygodni temu #264515 przez gosia2324
A zapomniałam zapytać, dostałyście juz paczuszkę z Hippa???
Ja dziś, w środku jest łyżeczka,mala herbatka, kremik i słoiczek jabłek, i kupony na zniżkę 20% w Rossmannie na art hipp i drugie pudelek z gratisami do odbioru w Rossmannie :)
13 lata 2 tygodni temu #264517 przez gosia2324
Mała napisał:

Gosia ale to już potwierdzona ospa :(

Ale odejdzie sie bez szpitala ?
13 lata 2 tygodni temu #264520 przez Mała
No właśnie nie wiem jutro, albo w czwartek mam jeszcze raz pokazać Olę pediatrze i wtedy zadecyduje.
A paczuszkę hippa dostałam dzisiaj :laugh:
13 lata 2 tygodni temu #264521 przez gosia2324
Mała napisał:

No właśnie nie wiem jutro, albo w czwartek mam jeszcze raz pokazać Olę pediatrze i wtedy zadecyduje.
A paczuszkę hippa dostałam dzisiaj :laugh:

TRZYMAM KCIUKI zeby Ola zostala w domu :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 2 tygodni temu #264525 przez Mała
Kciuki się przydadzą, nie wyobrażam sobie świąt w szpitalu.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia