BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 tygodni temu #264155 przez bewipo
Gaduły jedne!!!! Witam was kochane moje :)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Martuś, a Wy naprawdę wyjątkowi jesteście. Podziwiam :)
Mój m. też nie jest źle, dużo mi pomaga i dba o nas. Ale jak czasem jakieś humorki się zdarzają :P
Dziewczyny jakie macie karuzele?? Ja coś szukam fajnego, ale tyle tego jest, że nie wiadomo co wybrać.
Monika mi Łódź pasi, swego czasu troszkę poznałam i podoba mi się Manufaktura i taki fajny zajazd Emilia na wylocie z autostrady :)
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu #264156 przez beti
Maja, mój Fifi ZAWSZE się tak budzi.... i chyba nie ma na to sposobu :(
13 lata 2 tygodni temu #264162 przez pati-m
bewipo - ja mam karuzelkę fisher price z misiami, ale jeśli mam Ci coś szczerze polecić, to kup coś w żywiołowych kolorach. Moja ma takie blade kolorki i Kacper musiał "dorosnąć" do niej żeby go zainteresowała, a zabawki w wyrazistych kolorach bardziej go interesują.
13 lata 2 tygodni temu #264174 przez slowiczek
Ja mam fisher price rainforest, jest super, w zywych kolorach, Natalka ja uwielbia :)
13 lata 2 tygodni temu #264196 przez Mała
Witam.
Baby mówiłam wczoraj wynocha spać :ohmy: 6 stron do nadrobienia :dry:

Właśnie wróciłam z Olą od lekarza ma ospę wietrzną :ohmy: Jestem załamana, mamy iść jutro albo pojutrze i jeszcze raz ją obejrzy. Normalnie takie maluchy idą do szpitala, gdzie dostają coś dożylnie przeciwwirusowego, a my dostałyśmy do domu w syropie, ale tylko dlatego że ona mnie zna i wie, że dla mnie nie ma że to tamto i zawsze do jej poleceń się stosuję. Z tym, że jak Olcia będzie bardzo wysypana, albo w złym stanie to będziemy musiały iść do szpitala i to zakaźnego 60km od nas. Pocieszyła mnie, że jakby coś to ma znajomą ordynator w szpitalu 20km od nas i poprosi ją coby nas do izolatki wzięła. Najlepsze jest to, że mój mąż jest chrzestnym w święta i mieliśmy jechać do rodziców 350 km od nas. I co teraz? Chłopaki pojadą a my same w święta, nie wyobrażam sobie tego? Jak trafimy do szpitala to kto z Kamilem, bo mąż musi iść do pracy między świętami? Normalnie wyć mi się chce :(

Klatina a ja wczoraj o Tobie myślałam, czy też postanowiłaś zniknąć bez pożegnania jak MYsza. Uczulone na białko mleka krowiego są Franek Pyśki, moja Ola i Emilka Moni, chyba że o kimś zapomniałam.
13 lata 2 tygodni temu #264203 przez pati-m
Mala -jejku strasznie Ci współczuję! Aż nie wiem co napisać :( Od kogo Oleńka się zaraziła? Może ten syropek jej pomoże, no i tak jak piszesz będziesz się przecież stosować do zaleceń lekarza i wtedy obędzie się bez szpitala. :kiss:
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #264206 przez Mała
Ola z przedszkola na pewno złapała, bo ja z nią codziennie chodzę podać leki Kamilowi. A Kamil też chyba miał, wtedy co wam pisałam, że taki podsypiający i 37,3 miał 3 krosteczki, ale nie takie fest jak ma Ola, ale on był szczepiony na ospę i pewnie dlatego tak łagodnie przeszedł. Gdyby nie święta i chrzciny to jakoś bym to przeżyła, ale tak. Jak pójdziemy do szpitala to Mąż musi kombinować zwolnienie, a nie chciał tego robić,bo chłopaki pobrali urlopy. Z resztą zawsze jak coś z Kamilem nie tak to bez problemu go zastępują, a i podrzucą do szpitala czy pożyczą samochód i teraz jakby któryś miał z tego urlopu zrezygnować. No zrezygnowali by, ale nie lubię nikomu psuć planów,tym bardziej,że też mają rodziny i dzieci.
13 lata 2 tygodni temu #264207 przez fanka
Mała strasznie mi przykro, kurcze takie "przygody" na same święta. Może Kamil z przedszkola przyniósł wirus?
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #264234 przez mgielka22

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #264235 przez bewipo
Mała, ale pech. Mam nadzieję, że nie traficie do szpitala i syropek pomoże.

mgiełka :kiss: :kiss: :kiss: Wyżalaj sie nam, wyżalaj. Lepiej nam niż sama masz się denerwować.
13 lata 2 tygodni temu #264239 przez fanka
Mgiełka tulę- to co jak to mówi powiedzenie, z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciach??
13 lata 2 tygodni temu #264240 przez mgielka22
O qrcze Mala wspolczuje a to nei smaruje sie normalnie pudrem w plynie jak starszaki??? musi siedziec w domu i przeziebic nie moze a to ok tygodnai trwa z tego co wiem wazne zeby strupy odchodzily. Qrcze masakra...
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #264247 przez mgielka22

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 2 tygodni temu #264258 przez slowiczek
Mała - ospa wietrzna :ohmy: :ohmy: :ohmy: o w dupę, ale jazda..........trzymaj się kochana, pech jak nie wiem, nie dość, że przytrafia się takiej kruszynie to jeszcze w okresie świątecznym :dry: :kiss:

Mgiełka - żyje jest
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
, niestety, wszędzie niesprawiedliwość....... :kiss:
13 lata 2 tygodni temu #264261 przez fanka

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia