- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #264155 przez bewipo
Gaduły jedne!!!! Witam was kochane moje
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Martuś, a Wy naprawdę wyjątkowi jesteście. Podziwiam
Mój m. też nie jest źle, dużo mi pomaga i dba o nas. Ale jak czasem jakieś humorki się zdarzają
Dziewczyny jakie macie karuzele?? Ja coś szukam fajnego, ale tyle tego jest, że nie wiadomo co wybrać.
Monika mi Łódź pasi, swego czasu troszkę poznałam i podoba mi się Manufaktura i taki fajny zajazd Emilia na wylocie z autostrady
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Martuś, a Wy naprawdę wyjątkowi jesteście. Podziwiam
Mój m. też nie jest źle, dużo mi pomaga i dba o nas. Ale jak czasem jakieś humorki się zdarzają
Dziewczyny jakie macie karuzele?? Ja coś szukam fajnego, ale tyle tego jest, że nie wiadomo co wybrać.
Monika mi Łódź pasi, swego czasu troszkę poznałam i podoba mi się Manufaktura i taki fajny zajazd Emilia na wylocie z autostrady
Temat został zablokowany.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #264162 przez pati-m
bewipo - ja mam karuzelkę fisher price z misiami, ale jeśli mam Ci coś szczerze polecić, to kup coś w żywiołowych kolorach. Moja ma takie blade kolorki i Kacper musiał "dorosnąć" do niej żeby go zainteresowała, a zabawki w wyrazistych kolorach bardziej go interesują.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 2 tygodni temu #264196 przez Mała
Witam.
Baby mówiłam wczoraj wynocha spać 6 stron do nadrobienia
Właśnie wróciłam z Olą od lekarza ma ospę wietrzną Jestem załamana, mamy iść jutro albo pojutrze i jeszcze raz ją obejrzy. Normalnie takie maluchy idą do szpitala, gdzie dostają coś dożylnie przeciwwirusowego, a my dostałyśmy do domu w syropie, ale tylko dlatego że ona mnie zna i wie, że dla mnie nie ma że to tamto i zawsze do jej poleceń się stosuję. Z tym, że jak Olcia będzie bardzo wysypana, albo w złym stanie to będziemy musiały iść do szpitala i to zakaźnego 60km od nas. Pocieszyła mnie, że jakby coś to ma znajomą ordynator w szpitalu 20km od nas i poprosi ją coby nas do izolatki wzięła. Najlepsze jest to, że mój mąż jest chrzestnym w święta i mieliśmy jechać do rodziców 350 km od nas. I co teraz? Chłopaki pojadą a my same w święta, nie wyobrażam sobie tego? Jak trafimy do szpitala to kto z Kamilem, bo mąż musi iść do pracy między świętami? Normalnie wyć mi się chce
Klatina a ja wczoraj o Tobie myślałam, czy też postanowiłaś zniknąć bez pożegnania jak MYsza. Uczulone na białko mleka krowiego są Franek Pyśki, moja Ola i Emilka Moni, chyba że o kimś zapomniałam.
Baby mówiłam wczoraj wynocha spać 6 stron do nadrobienia
Właśnie wróciłam z Olą od lekarza ma ospę wietrzną Jestem załamana, mamy iść jutro albo pojutrze i jeszcze raz ją obejrzy. Normalnie takie maluchy idą do szpitala, gdzie dostają coś dożylnie przeciwwirusowego, a my dostałyśmy do domu w syropie, ale tylko dlatego że ona mnie zna i wie, że dla mnie nie ma że to tamto i zawsze do jej poleceń się stosuję. Z tym, że jak Olcia będzie bardzo wysypana, albo w złym stanie to będziemy musiały iść do szpitala i to zakaźnego 60km od nas. Pocieszyła mnie, że jakby coś to ma znajomą ordynator w szpitalu 20km od nas i poprosi ją coby nas do izolatki wzięła. Najlepsze jest to, że mój mąż jest chrzestnym w święta i mieliśmy jechać do rodziców 350 km od nas. I co teraz? Chłopaki pojadą a my same w święta, nie wyobrażam sobie tego? Jak trafimy do szpitala to kto z Kamilem, bo mąż musi iść do pracy między świętami? Normalnie wyć mi się chce
Klatina a ja wczoraj o Tobie myślałam, czy też postanowiłaś zniknąć bez pożegnania jak MYsza. Uczulone na białko mleka krowiego są Franek Pyśki, moja Ola i Emilka Moni, chyba że o kimś zapomniałam.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #264206 przez Mała
Ola z przedszkola na pewno złapała, bo ja z nią codziennie chodzę podać leki Kamilowi. A Kamil też chyba miał, wtedy co wam pisałam, że taki podsypiający i 37,3 miał 3 krosteczki, ale nie takie fest jak ma Ola, ale on był szczepiony na ospę i pewnie dlatego tak łagodnie przeszedł. Gdyby nie święta i chrzciny to jakoś bym to przeżyła, ale tak. Jak pójdziemy do szpitala to Mąż musi kombinować zwolnienie, a nie chciał tego robić,bo chłopaki pobrali urlopy. Z resztą zawsze jak coś z Kamilem nie tak to bez problemu go zastępują, a i podrzucą do szpitala czy pożyczą samochód i teraz jakby któryś miał z tego urlopu zrezygnować. No zrezygnowali by, ale nie lubię nikomu psuć planów,tym bardziej,że też mają rodziny i dzieci.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez Mała.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #264235 przez bewipo
Mała, ale pech. Mam nadzieję, że nie traficie do szpitala i syropek pomoże.
mgiełka Wyżalaj sie nam, wyżalaj. Lepiej nam niż sama masz się denerwować.
mgiełka Wyżalaj sie nam, wyżalaj. Lepiej nam niż sama masz się denerwować.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez bewipo.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #264258 przez slowiczek
Mała - ospa wietrzna o w dupę, ale jazda..........trzymaj się kochana, pech jak nie wiem, nie dość, że przytrafia się takiej kruszynie to jeszcze w okresie świątecznym
Mgiełka - żyje jest, niestety, wszędzie niesprawiedliwość.......
Mgiełka - żyje jest
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
chujowe
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona