BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 1 tydzień temu #263948 przez slowiczek
piszecie i piszecie wariatki :P

u mnie byli goście, nowe ciotki przyszły poznać Natalkę a teraz tej mojej dziecince nie śpieszy się do spania :dry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
13 lata 1 tydzień temu #263949 przez iwonaNAVI
sprobuj w tej stronce zmniejszacz.pl ja zawsze zaznaczam tam rozmiar na nasza klase i wchodzi
13 lata 1 tydzień temu #263950 przez pati-m
Ło matko! Człowiek pójdzie się wykąpać, a te gaduły tyle naskrobią, że znów jestem w tyle :)

Maja - ja również witam Ciebie i Karolka :) no i czekam na śliczną fotkę Twojego Skarba :lol:

Gosia - miłej nocy :lol: :lol: :lol:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Co do usypiania to na samym początku bujałam i kołysałam Kacpra na rękach, no ale odkąd stał się 7 - kilowym klockiem uznałam, że dość. I teraz jest zawsze kąpiel, butla, buzi, smoczek, przytulanka, włączona karuzelka i sam zasypia w łóżeczku. Włączam tylko elektroniczną nianię i po kilku minutach śpi :)
13 lata 1 tydzień temu #263953 przez fanka
Mała dowcip świetny, ja też Wam coś napisze ale uwaga - mało eleganckie ;-)

13 lata 1 tydzień temu #263954 przez iwonaNAVI
heheh Fanka dobre :P ach ta nauczycielka zbereznica :lol:
13 lata 1 tydzień temu #263955 przez maja1982
próba
Załączniki:
13 lata 1 tydzień temu #263958 przez magda79
próba udana....ale słodki Karolek :laugh:

to ci belferka :P
13 lata 1 tydzień temu #263959 przez fanka
Maja- udało się, śliczny mały krasnoludek, Karolku witamy Cię- zakręcone Ciotki Klotki :-)
13 lata 1 tydzień temu #263961 przez maja1982
O udało sie:)to synuś kilka godzin po porodzie

a to bardziej na czasie

Załączniki:
13 lata 1 tydzień temu #263962 przez magda79
Śpi....cichoooooooo ciekawe jak długo :silly:
13 lata 1 tydzień temu #263963 przez pati-m
Maja - Karolek jak malowany! śliczny mikołajek :lol:

fanka - wymiękłam z tego Twojego dowcipu! :lol: :lol: :lol: :lol: :side: :side: :side: :side:

mgielka zrzuca kilogramy, a ja zamiast brać z niej przykład to właśnie wpierdzielam pomidory z mozarellą :blush:
13 lata 1 tydzień temu #263966 przez magda79
Maja jeśli chcesz ukryć zdjęcie to tak jak chyba monia pokazywała, wybierasz plik, klikasz na chłopki przytulanki, a do środka dajesz -img
13 lata 1 tydzień temu #263967 przez fanka
Pati- ale mi zrobiłaś smaka!!!! a ja ani pomidorów nie mam ani mozarelli :-)na pocieszenie zjem banana ;-)
13 lata 1 tydzień temu #263970 przez magda79
u..Pati ale narobiłaś mi smaka - uwielbiam to i jeszcze trochę oliwy i oliwki i świeza bazylia...mniam mniam...
13 lata 1 tydzień temu #263971 przez pati-m
magda - no ja już sobie oliwę darowałam, żeby d... nie rosła w zastraszającym tempie bo się w kieckę od Lily nie zmieszczę :P

fanka - właśnie zadzwoniłam do M., żeby mi kupił banany jak będzie z pracy wracał w jakimś nocnym :) no i się mnie zapytał czy w ciąży jestem, że dzwonię z takimi zachciankami do niego :lol:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia