BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 tygodni temu #263973 przez magda79

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu #263974 przez fanka
heheh , mój M niestety na 3 zmianę do pracy pojechał, jakby był na 2 zmianie to też bym mu zadzwoniła żeby wracając wstąpił do tesco po pomidory i mozarellę ;-)
13 lata 2 tygodni temu #263975 przez maja1982
Cieszę się ze wkońcu do was dołączyłam:)Teraz będę mogła wasze dzieciaczki pooglądać:):)
Aż wypieków dostałam od tego siedzenia na forum:)hihih

pati-m ale mi smaka narobiłaś, ale nie mam mozzarelli:(

a to jeszcze sie wam pochwale moim skarbkiem:)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
13 lata 2 tygodni temu #263976 przez maja1982
kurcze chciałam zeby bylo ukryte to zdjecie i nie wychodzi
13 lata 2 tygodni temu #263977 przez magda79
pati-m napisał:

magda - no ja już sobie oliwę darowałam, żeby d... nie rosła w zastraszającym tempie bo się w kieckę od Lily nie zmieszczę :P

fanka - właśnie zadzwoniłam do M., żeby mi kupił banany jak będzie z pracy wracał w jakimś nocnym :) no i się mnie zapytał czy w ciąży jestem, że dzwonię z takimi zachciankami do niego :lol:

a przyszła już Ci ta kiecka...jeżeli tak to oczywiście proszę się pochwalić :laugh:
ja w środę chciałabym coś sobie kupić ale nie wiem czy wyrobie :P
13 lata 2 tygodni temu #263978 przez beti
Iwonka, tulę :kiss:

Mgiełka, ja Cię nie chcę straszyć, ale włosy po porodzie to wypadają w oklo. 15 tygodnia...oczywiście życzę Ci żebyś była wyjątkiem :) No i gratki minusowych kg :)

Gosia i jak tam małżeńskie obowiązki?? :P

Słowiczek :kiss:

Pati, kolorek Ci do oczu teraz pasuje :)

Oliwcia i Julka śliczności :kiss:

Pyśka, a czemu MM skoro cycem karmisz? A T olej, po co się wpierdziela tam gdzie jej nie chcą??

Maja helołłłłł...a gdzie byłaś jak Cię nie było??? :) :P Karolek słodziaszczy, ile waży teraz?

Megi, kciuki oczywiście trzymamy...a jak ćwiczenia??

Słuchajcie po tych 3 dniach hardcorowych mój M zażyczył sobie że mamy iść z Filipem do lekarz bo on na pewno chory jest :P no i byliśmy :) Wg p. doktor Fifi jest okazem zdrowia, waży 7 735g i jak na swój wiek jest podobo zadziwiająco komunikatywny podobno jak się bierze w ciązy i przy karmieniu DHA to potem dzieci są takie szybciej kumate :D Więc jestem dumna z mojego kumatego syncia :) No i dziś cały dzień był mega grzeczny na zakupach :) akcja kupowanie prezentów zakończona sukcesem :)
Mój M jedzie znowu w delegację jutro i wraca w środę (mam nadzieję, że już nie będzie tak jak kiedyś...bo w przeciwnym wypadku to mi nawet na Wigilię nie wróci... :angry:
13 lata 2 tygodni temu #263979 przez magda79
pomiedzy hide/hide wstaw img - tylko kliknij na to żeby pojawiło się w środku - to z prawej strony obok wybranego pliku
13 lata 2 tygodni temu #263980 przez fanka
Magda- cudowne stópki, do wycałowania!!!
Dziewczyny przeglądałam właśnie zdjęcia i znalazłam moje stare zdjęcie , bardzooo stare!!! i postanowiłam Wam pokazać ;-)
Załączniki:
13 lata 2 tygodni temu #263983 przez iwonaNAVI
Karolku mamy takiego samego pajaca czerwonego :)
13 lata 2 tygodni temu #263984 przez beti
Fanka, zdjęcie czaaad :D

Maja, jak już wstawiłaś fotkę to wciśnij dalej a potem naciśnij edytuj, zaznacz całą linijkę z lokalizacją fotki i wcisnij te 2 ludziki i juuuuż :)
13 lata 2 tygodni temu #263986 przez magda79
fanka no ślicznotka z Ciebie, a jak modnisia!!!
13 lata 2 tygodni temu #263987 przez maja1982

Załączniki:
13 lata 2 tygodni temu #263988 przez slowiczek
ale ciężki Filipek :D a co do DHA to fakt, ja nie biorę w kapsułkach ale wpierdzielam mnóswo ryb - codziennie jem praktycznie łososia :D i widać jaka Natalka jest mądra i kumata :D
13 lata 2 tygodni temu #263989 przez pati-m
magda - cudooooooooowne stópki :lol:

majka - Karolek ślicznie trzyma główkę :)

fanka - śliczna dzidzia z Ciebie była, hihihi :)

A sukienki jeszcze nie dostałam, czekam i podobno ma przyjść jutro, ostatecznie w środę. Obiecuję, że się pochwalę :)
13 lata 2 tygodni temu #263990 przez iwonaNAVI
Beti niezly klocuszek z Fifiego :) a z M sie ulozy rozlaka nieraz wychodzi na dobre :)
no i nie ma to jak sie mocno poklucic zeby moc sie jeszcze mocniej i cieplej pogodzic :lol:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia