- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #264030 przez iwonaNAVI
Ja pewnie tez Pati:P
Marta mi to jeszcze lepiej raz w srodku nocy budze sie zaczynam szukac malej u nas w lozku nie widze jej zapalam swiatlo M sie budzi pyta co Ty robisz a ja krzycze gdzie jest Oliwia zgnietlismy ja M wstaje przerazony zaglada do lozeczka a Oliwcia sobie smacznie spi hahahahha:D do tego dodam ze ona NIGDY z nami nie spi co mi odbilo to nie wiem
Marta mi to jeszcze lepiej raz w srodku nocy budze sie zaczynam szukac malej u nas w lozku nie widze jej zapalam swiatlo M sie budzi pyta co Ty robisz a ja krzycze gdzie jest Oliwia zgnietlismy ja M wstaje przerazony zaglada do lozeczka a Oliwcia sobie smacznie spi hahahahha:D do tego dodam ze ona NIGDY z nami nie spi co mi odbilo to nie wiem
Temat został zablokowany.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #264031 przez iwonaNAVI
no to jak wszystkie ida to ja tez co mnie tu trzyma:P chyba tylko mysl ze jutro znowu dzien i kolejna porcja czytania
kazda z nas to powoli staje sie mistrzynia w szybkim czytaniu postow:P swoja droga to powinni zrobic takie zadanie w milion w minute ciekawe ile przez minute by sie udalo przeczytac
jakies chetne <lol>?
Dobranoc dziewuszki karaluszki pod poduszki
kazda z nas to powoli staje sie mistrzynia w szybkim czytaniu postow:P swoja droga to powinni zrobic takie zadanie w milion w minute ciekawe ile przez minute by sie udalo przeczytac
jakies chetne <lol>?
Dobranoc dziewuszki karaluszki pod poduszki
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #264034 przez beti
Martusia, czekamy na zdjęcia Mai, a Wy jesteście naprawdę wyjątkową parą i razem nawet góry przeniesiecie
Hmmm...centralna Polska...to Warszawa a może Kazimierz Dolny??
Chorwacja...mój cel na 2012, byłam w 2009 i obiecałam sobie, że tam wrócę i wracam na bank
Aaaa, Wiki jakie ma rezolutne spojrzenie
Hmmm...centralna Polska...to Warszawa a może Kazimierz Dolny??
Chorwacja...mój cel na 2012, byłam w 2009 i obiecałam sobie, że tam wrócę i wracam na bank
Aaaa, Wiki jakie ma rezolutne spojrzenie
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #264053 przez gosia2324
Witam 1 !!!
Ale przekupy, człowiek poszedł małżeński obowiązek spełnić,a teraz trzeba nadrabiać
Karolek kochaniutki
A stopki Ciotka zacałowała
Mala fanka, ale czad
Marta nasze forum uzależniło jak narkotyk
CO BY TO BYŁO GDYBY WAS NIE BYŁO
Słowiczku popieram Twój wybór, zjazd w Kielcach albo u mnie
fajnie byłoby Was spotkać.
Hmmmm rzeczywiście ciekawe kto nas jeszcze ty podgląda , ????
ja wiem masze teściowe
Ale przekupy, człowiek poszedł małżeński obowiązek spełnić,a teraz trzeba nadrabiać
Karolek kochaniutki
A stopki Ciotka zacałowała
Mala fanka, ale czad
Marta nasze forum uzależniło jak narkotyk
CO BY TO BYŁO GDYBY WAS NIE BYŁO
Słowiczku popieram Twój wybór, zjazd w Kielcach albo u mnie
fajnie byłoby Was spotkać.
Hmmmm rzeczywiście ciekawe kto nas jeszcze ty podgląda , ????
ja wiem masze teściowe
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez gosia2324.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #264088 przez fanka
Witam druga!!!
Gosia- z teściowymi to wymyśliłaś no pewnie czytają i dlatego za długą pościel kupują i firanki palą- za karę a jak tam noc??OWOCNA?
co do dziwnych akcji nocnych to ja kiedyś się obudziłam jak mój M się do mnie przysunął i chciał przytulic przez sen, ja z krzykiem do niego, co Ty robisz? przecież go zgnieciesz? Mąż na mnie wielkie oczy, a ja znów z krzykiem, no odsuń się, udusisz go!!! a potem się ocknęłam i zobaczyłam , że Dawid spokojnie śpi w swoim łóżeczku !!!
Gosia- z teściowymi to wymyśliłaś no pewnie czytają i dlatego za długą pościel kupują i firanki palą- za karę a jak tam noc??OWOCNA?
co do dziwnych akcji nocnych to ja kiedyś się obudziłam jak mój M się do mnie przysunął i chciał przytulic przez sen, ja z krzykiem do niego, co Ty robisz? przecież go zgnieciesz? Mąż na mnie wielkie oczy, a ja znów z krzykiem, no odsuń się, udusisz go!!! a potem się ocknęłam i zobaczyłam , że Dawid spokojnie śpi w swoim łóżeczku !!!
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #264099 przez maja1982
I ja się witam:)
Mały ładnie spał w nocy, za to je spać nie mogłam:(coś mnie chyba zbiera,gardło mnie boli i czuje się kiepsko.A mój synuś dzisiaj ma chyba kiepski dzien, jak tylko go położę to taki ryk jakby go normalnie szpilki w dupkę kuły - tylko rączki, chyba mi ręce odpadną 7kg;)
Fakt forum jest naprawdę uzależniające:)
miłego dzionka dla wszystkich
Mały ładnie spał w nocy, za to je spać nie mogłam:(coś mnie chyba zbiera,gardło mnie boli i czuje się kiepsko.A mój synuś dzisiaj ma chyba kiepski dzien, jak tylko go położę to taki ryk jakby go normalnie szpilki w dupkę kuły - tylko rączki, chyba mi ręce odpadną 7kg;)
Fakt forum jest naprawdę uzależniające:)
miłego dzionka dla wszystkich
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 2 tygodni temu #264108 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dzien dobry
Szłapki - hihi jaki fajne okreslenie porywam normalnie- a swoja droga te szłapki przekochane
Wy to wariatki jestescie
A najblizej centrum to jest Łódź hihi wiec zapraszam
Zdjecie choineczki wstawie pozniej.
Fanka jak a z modnisia z Ciebie byla hhihii
Karolku no cudny jestes
Dzisiaj szczepienie
Szłapki - hihi jaki fajne okreslenie porywam normalnie- a swoja droga te szłapki przekochane
Wy to wariatki jestescie
A najblizej centrum to jest Łódź hihi wiec zapraszam
Zdjecie choineczki wstawie pozniej.
Fanka jak a z modnisia z Ciebie byla hhihii
Karolku no cudny jestes
Dzisiaj szczepienie
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #264135 przez pati-m
Witam i ja
Mój synuś mnie dziś zaskoczył - obudził się 6.30 głodny, no więc zrobiłam mu 120ml, zjadł i w ryk jakby go ze skóry obdzierali. Okazało się, że był jeszcze głodny! Razem wtrąbił 210ml No i zasnął i spał do 9
Miłego dnia
Mój synuś mnie dziś zaskoczył - obudził się 6.30 głodny, no więc zrobiłam mu 120ml, zjadł i w ryk jakby go ze skóry obdzierali. Okazało się, że był jeszcze głodny! Razem wtrąbił 210ml No i zasnął i spał do 9
Miłego dnia
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #264141 przez Pyśkaaaa
Witam
Beti bo mimo że karmie cycuchem to Franuloek dostaje jedna butle mm na noc z mojej wygody pisałam wam bo on przesypia całe noce jak dostaje o 22.30 mm to spi do 8 a cycuchy by tego nie wytrzymały dlatego odciagam sie o 24 i dzieki temu moge spac tez cała noc
Gosia noc owowcna była?
Maja Witaj Karolek słodkości
Migiełka nie mogę isc do innego kościoła bo to chodzi o diecezję a nie o parafię...
Martusia fajnie że sie odzywasz :*
a co do chłopów to moj wkurza czasami ale jeżeli chodzi o Franka to jest cudownym tata on go nosi przytula codziennie go kąpie zmienia pieluchy jak zrobi taka kupe ze oddychac sie nie da i o mnie tez dba a że czasami sie posprzeczmy to chyba jak każdy (z wyjątkiem męża Marty to sa chyba ideały) ale u nas nie ma cichych dni
dziś Franek o 5 zrobił koncert bol brzuszka znowu zjadłam coś co mu poszkodziło...
zdjecię choinki wstawię jak ją ubierzemy
Beti bo mimo że karmie cycuchem to Franuloek dostaje jedna butle mm na noc z mojej wygody pisałam wam bo on przesypia całe noce jak dostaje o 22.30 mm to spi do 8 a cycuchy by tego nie wytrzymały dlatego odciagam sie o 24 i dzieki temu moge spac tez cała noc
Gosia noc owowcna była?
Maja Witaj Karolek słodkości
Migiełka nie mogę isc do innego kościoła bo to chodzi o diecezję a nie o parafię...
Martusia fajnie że sie odzywasz :*
a co do chłopów to moj wkurza czasami ale jeżeli chodzi o Franka to jest cudownym tata on go nosi przytula codziennie go kąpie zmienia pieluchy jak zrobi taka kupe ze oddychac sie nie da i o mnie tez dba a że czasami sie posprzeczmy to chyba jak każdy (z wyjątkiem męża Marty to sa chyba ideały) ale u nas nie ma cichych dni
dziś Franek o 5 zrobił koncert bol brzuszka znowu zjadłam coś co mu poszkodziło...
zdjecię choinki wstawię jak ją ubierzemy
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #264148 przez beti
Cześć laseczki
Fifi jadł dzisiaj co 2 godziny ale oprócz tego noc super, zero płaczu i chyba mój synek już po skoku, obym nie zapeszyła...niedługo jadę do mamy, więc dzisiaj też dopiero wieczorkiem do Was zawitam...
Monia, trzymam kciuki za szczepienie...biedna moja synowa...
Gosia i jak i jak?????
Fifi jadł dzisiaj co 2 godziny ale oprócz tego noc super, zero płaczu i chyba mój synek już po skoku, obym nie zapeszyła...niedługo jadę do mamy, więc dzisiaj też dopiero wieczorkiem do Was zawitam...
Monia, trzymam kciuki za szczepienie...biedna moja synowa...
Gosia i jak i jak?????
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #264153 przez maja1982
Mały zasnął, więc wpadłam na chwilkę
monika1984lodz - my mieliśmy mieć szczepienie wczoraj, ale mały przez weekend miał gorączkę i mamy iść dopiero w piątek.
Dziewczyny powiedzcie mi czy wasze maluchy budzą się z płaczem??bo mój Lolek prawie z każdej drzemki budzi się z takim marudzeniem,które przeradza się później w przeraźliwy płacz:(nie wiem czemu tak ma - czy za krótko spał ,głodny czy co??czasami pomaga poklepanie po pupci i jeszcze mu sie kimnie ale często jedynym wyjściem są rączki albo cycek:(nie wiem jak temu zaradzić
Zaznaczam ze rano po nocy budzi sie normalnie z uśmiechem na twarzy.
Ale cudna pogoda, słoneczko świeci - taka zima jest najpiękniejsza:)
monika1984lodz - my mieliśmy mieć szczepienie wczoraj, ale mały przez weekend miał gorączkę i mamy iść dopiero w piątek.
Dziewczyny powiedzcie mi czy wasze maluchy budzą się z płaczem??bo mój Lolek prawie z każdej drzemki budzi się z takim marudzeniem,które przeradza się później w przeraźliwy płacz:(nie wiem czemu tak ma - czy za krótko spał ,głodny czy co??czasami pomaga poklepanie po pupci i jeszcze mu sie kimnie ale często jedynym wyjściem są rączki albo cycek:(nie wiem jak temu zaradzić
Zaznaczam ze rano po nocy budzi sie normalnie z uśmiechem na twarzy.
Ale cudna pogoda, słoneczko świeci - taka zima jest najpiękniejsza:)
Moderatorzy: ilona