- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #263993 przez pati-m
Fifik duży chłopczyk
Zobaczcie jaką sobie dziś kupiłam bluzkę www.butik.net.pl/product-pol-128009-Top.html
Uznałam, że jest taka świąteczna ale nie przesadzona i będzie mi pasować do czarnych spodni plus żakiet
Zobaczcie jaką sobie dziś kupiłam bluzkę www.butik.net.pl/product-pol-128009-Top.html
Uznałam, że jest taka świąteczna ale nie przesadzona i będzie mi pasować do czarnych spodni plus żakiet
Temat został zablokowany.
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- klatina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 2 tygodni temu #264006 przez Marta M
Baby ach te Baby Jaki by byl bez nich swiat?? Wiecie co?? Czytam i nadrabiam i mowie do meza, czekaj jeszcze tylko 5 stron, po kilku minutach, pyta juz?? A ja mowie jeszcze tylko 6 stron...Wariatki kochane
Jak Was czytalam, ze piszecie o smianiu w glos, o przewracaniu z brzuszka na plecki to wiecie, ja od razu sobie wszystko uogolnilam...jak Ola sie smieje tzn dzieci sie smieja, jak Jagodka sie turla to wszystkie tez...no i popadlam w totalna psyche...ale juz mnie pocieszylyscie i juz obiecuje nie bede stekac
Mala mam cwiczyc sama ale tylko 4 tygodnie a potem sie okaze jak pojdziemy na kontrole...albo dalej sama albo jak nic nie pomaga to bedziemy jezdzic do rehabilitanta..
Agusia doskolnale Cie rozumiem, jak Maja byla nieznosna to nawet ja potrzasalam zeby sie opamietala i nawet krzyknelam z bezsilnosci, teraz zaluje, bo wiem ze to nie jej wina, ze ja szpitale skrzywdzily, ze jest przestraszona i potrzebuje wiecej bliskosci a ja okazalam sie wyrodna..nie przejmuj sie domem, obowiazkami..badz z malutka, a nawet placz z nia, pomysl ze niedlugo wyzdrowieje i obdarzy Cie najczulszym usmiechem A gotowanie, sprzatanie nie uszczesliwia ale rodzina, wspolnota Ja gotuje moze raz w tygodniu, wczoraj przeprosilam meza za to ze nie jestem dobra gospodynia, to wiecie co mi powiedzial?? Ze zona nie jest od gotowania, ale od wspierania I tak sie wspieramy nawzajem...dzieki Bogu jestesmy ze soba 7 lat i nie klocilismy sie jeszcze...i wszystko robimy razem, jeszcze nie bylo mojego nocnego wstawania do Mai zeby ze mna nie wstal, ja ja karmie, on przewija...i tak noc w noc..
Iwonka tule...
Maja witaj, Karolek na brzuszku
Ciekawe ile dziewczyn nas jeszcze regularnie czyta...albo facetow, haha
fanka wow
DHA tez wcinalam i wcinam i rybki kocham..mimo ze mi smierdza
Jak Was czytalam, ze piszecie o smianiu w glos, o przewracaniu z brzuszka na plecki to wiecie, ja od razu sobie wszystko uogolnilam...jak Ola sie smieje tzn dzieci sie smieja, jak Jagodka sie turla to wszystkie tez...no i popadlam w totalna psyche...ale juz mnie pocieszylyscie i juz obiecuje nie bede stekac
Mala mam cwiczyc sama ale tylko 4 tygodnie a potem sie okaze jak pojdziemy na kontrole...albo dalej sama albo jak nic nie pomaga to bedziemy jezdzic do rehabilitanta..
Agusia doskolnale Cie rozumiem, jak Maja byla nieznosna to nawet ja potrzasalam zeby sie opamietala i nawet krzyknelam z bezsilnosci, teraz zaluje, bo wiem ze to nie jej wina, ze ja szpitale skrzywdzily, ze jest przestraszona i potrzebuje wiecej bliskosci a ja okazalam sie wyrodna..nie przejmuj sie domem, obowiazkami..badz z malutka, a nawet placz z nia, pomysl ze niedlugo wyzdrowieje i obdarzy Cie najczulszym usmiechem A gotowanie, sprzatanie nie uszczesliwia ale rodzina, wspolnota Ja gotuje moze raz w tygodniu, wczoraj przeprosilam meza za to ze nie jestem dobra gospodynia, to wiecie co mi powiedzial?? Ze zona nie jest od gotowania, ale od wspierania I tak sie wspieramy nawzajem...dzieki Bogu jestesmy ze soba 7 lat i nie klocilismy sie jeszcze...i wszystko robimy razem, jeszcze nie bylo mojego nocnego wstawania do Mai zeby ze mna nie wstal, ja ja karmie, on przewija...i tak noc w noc..
Iwonka tule...
Maja witaj, Karolek na brzuszku
Ciekawe ile dziewczyn nas jeszcze regularnie czyta...albo facetow, haha
fanka wow
DHA tez wcinalam i wcinam i rybki kocham..mimo ze mi smierdza
- klatina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #264011 przez slowiczek
Marta, taki facet to skarb a ja w nocy nie przewijam swoją drogą, Natalka leży w sikach do rana
ja też nie rozumiem Myszy, strasznie się z Wami zżyłam bo przeszłyśmy przez prawie całą ciąże razem...ciekawe czy to forum kiedyś umrze czy tak do końca życia będziemy sobie pisać ???
ja też nie rozumiem Myszy, strasznie się z Wami zżyłam bo przeszłyśmy przez prawie całą ciąże razem...ciekawe czy to forum kiedyś umrze czy tak do końca życia będziemy sobie pisać ???
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez slowiczek.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #264012 przez pati-m
Marta - witaj kochana! Jak się czuje Majeczka? Jak znajdziesz chwilkę to wstaw proszę fotkę Twojej królewny, bo się stęskniłyśmy za jej buźką i Tymi cudownymi włoskami - nadal jestem w niej zakochana Jak tak sobie czytam to, co pisałaś o mężu, to strasznie się cieszę Twoim szczęściem Cudownie, że masz takie wsparcie, że oboje jesteście dla siebie wsparciem
klatina - minka Wiki urocza! Do wycałowania
klatina - minka Wiki urocza! Do wycałowania
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona