BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 tygodni temu #263993 przez pati-m
Fifik duży chłopczyk :)

Zobaczcie jaką sobie dziś kupiłam bluzkę www.butik.net.pl/product-pol-128009-Top.html
Uznałam, że jest taka świąteczna ale nie przesadzona i będzie mi pasować do czarnych spodni plus żakiet :)
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu #263994 przez maja1982
pati-m dziękuje w imieniu KArolka,
beti - no to z fifiego niezły kawaler:)
fanka - sliczności

Ja zmykam pomalutku bo za chwilkę będzie pobudka na szamanko:)
13 lata 2 tygodni temu #263995 przez fanka
Pati-rewelacyjna bluzka
Filipo ale z Ciebie duży chłopak!!!
dobra zmykam spać, dobranoc Lalunie i ich dzieciunie ;-) hmm idę bo mi coś na łeb uderza! ;-)
13 lata 2 tygodni temu #263996 przez magda79
No Pati pewnie, że będzie Ci pasować...ślicznie będziesz wyglądać :)

dobrej nocki :laugh:
a...i nie szalejcie tu za długo bo jutro będzie niezła lektura do nadrobienia :P
13 lata 2 tygodni temu #264000 przez klatina
Cześć mamuśki :) Dawno Was nie odwiedzałam. Mam taki meksyk, że brak mi czasu na cokolwiek. Każdą wolną chwilę staram się poświęcić małej. Widzę, że tu jak zwykle wesoło.
Moja kochana Wiki :laugh:

13 lata 2 tygodni temu #264001 przez pati-m
klatina - no witaj witaj, wieki Cię nie było :) Ale zdjątko Wiki się nie dodało :(
13 lata 2 tygodni temu #264003 przez slowiczek
z ta bluzka Pati to śmiało możesz siadać pod choinką jako prezent :D
13 lata 2 tygodni temu #264004 przez iwonaNAVI
hehe slowiczek dobre :P nie wpadlabym na to :P
13 lata 2 tygodni temu #264005 przez pati-m
slowiczek napisał:

z ta bluzka Pati to śmiało możesz siadać pod choinką jako prezent :D

hihi, dobry pomysł słowiczek :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 2 tygodni temu #264006 przez Marta M
Baby ach te Baby :) Jaki by byl bez nich swiat?? Wiecie co?? Czytam i nadrabiam i mowie do meza, czekaj jeszcze tylko 5 stron, po kilku minutach, pyta juz?? A ja mowie jeszcze tylko 6 stron...Wariatki kochane :):)

Jak Was czytalam, ze piszecie o smianiu w glos, o przewracaniu z brzuszka na plecki to wiecie, ja od razu sobie wszystko uogolnilam...jak Ola sie smieje tzn dzieci sie smieja, jak Jagodka sie turla to wszystkie tez...no i popadlam w totalna psyche...ale juz mnie pocieszylyscie i juz obiecuje nie bede stekac :):)

Mala mam cwiczyc sama ale tylko 4 tygodnie a potem sie okaze jak pojdziemy na kontrole...albo dalej sama albo jak nic nie pomaga to bedziemy jezdzic do rehabilitanta..

Agusia doskolnale Cie rozumiem, jak Maja byla nieznosna to nawet ja potrzasalam zeby sie opamietala i nawet krzyknelam z bezsilnosci, teraz zaluje, bo wiem ze to nie jej wina, ze ja szpitale skrzywdzily, ze jest przestraszona i potrzebuje wiecej bliskosci a ja okazalam sie wyrodna..nie przejmuj sie domem, obowiazkami..badz z malutka, a nawet placz z nia, pomysl ze niedlugo wyzdrowieje i obdarzy Cie najczulszym usmiechem :):) A gotowanie, sprzatanie nie uszczesliwia ale rodzina, wspolnota :) Ja gotuje moze raz w tygodniu, wczoraj przeprosilam meza za to ze nie jestem dobra gospodynia, to wiecie co mi powiedzial?? Ze zona nie jest od gotowania, ale od wspierania :):) I tak sie wspieramy nawzajem...dzieki Bogu jestesmy ze soba 7 lat i nie klocilismy sie jeszcze...i wszystko robimy razem, jeszcze nie bylo mojego nocnego wstawania do Mai zeby ze mna nie wstal, ja ja karmie, on przewija...i tak noc w noc..:):)

Iwonka tule...

Maja witaj, Karolek na brzuszku :kiss: :kiss:

Ciekawe ile dziewczyn nas jeszcze regularnie czyta...albo facetow, haha :):)

fanka wow :)

DHA tez wcinalam i wcinam i rybki kocham..mimo ze mi smierdza ;)
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #264007 przez klatina
Dzięki Pati, za duży rozmiar był :silly:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Załączniki:
13 lata 2 tygodni temu #264009 przez Marta M
Kurde dziewczyny to nasze paplanie tu na nalog, pisalam ze juz nie bede pisac i po paru dniach nie wytrzymalam....wole krocej spac...nie rozumiem Myszy...
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #264011 przez slowiczek
Marta, taki facet to skarb :) a ja w nocy nie przewijam swoją drogą, Natalka leży w sikach do rana :P

ja też nie rozumiem Myszy, strasznie się z Wami zżyłam bo przeszłyśmy przez prawie całą ciąże razem...ciekawe czy to forum kiedyś umrze czy tak do końca życia będziemy sobie pisać ??? :silly:
13 lata 2 tygodni temu #264012 przez pati-m
Marta - witaj kochana! Jak się czuje Majeczka? Jak znajdziesz chwilkę to wstaw proszę fotkę Twojej królewny, bo się stęskniłyśmy za jej buźką i Tymi cudownymi włoskami - nadal jestem w niej zakochana :lol: Jak tak sobie czytam to, co pisałaś o mężu, to strasznie się cieszę Twoim szczęściem :) Cudownie, że masz takie wsparcie, że oboje jesteście dla siebie wsparciem :)

klatina - minka Wiki urocza! Do wycałowania :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 2 tygodni temu #264013 przez Marta M
Slowiczek :)

Mojej tez spanie w sikach nie przeszkadza, nawet w kupie ale czesto ma pryszczyki w pupci i wole dbac o ta tlusciutka pupcie ;) A jak ma sucho bo malo sika w nocy to ja bierze do odbicia i patrzy jak karmie ;)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia