- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #264263 przez pati-m
Mój Kacper ma dzisiaj gorszy dzień, płacze nawet jak go na rękach noszę. Przed chwilą wsadziłam go do wózka, pojeździłam trochę po pokoju i usnął, bo już nie miałam siły go na rękach trzymać.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez pati-m.
Temat został zablokowany.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 2 tygodni temu #264283 przez Mała
Mgiełka nawet mi się komentować nie chce, wyzłość się i olej ich.
Do tego jeszcze się nam samochód zepsuł
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
, nieszczęścia lubią chodzić parami, ja
Do tego jeszcze się nam samochód zepsuł
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
, nieszczęścia lubią chodzić parami, ja
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
pierdolę
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #264288 przez slowiczek
Nati na macie
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #264299 przez pati-m
slowiczek - Natalka śliczna! I jest taka zdolna! Mój Kacper jak się go położy na macie, to tylko patrzy na te zwisające zabawki i wcale nie chce łapek do niech wyciągać
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #264303 przez Agusia83
Myslalam, ze Was nie nadrobie...na szczescie dzis mam lepszy humor!Emilka tez duzo grzeczniejsza, chociaz wiem, ze nie powinno sie chwalic dzieci...
Bylysmy dzis u lekarza, no i na szczescie przeziebienie poszlo sobie...ale bedziemy sie szczepic w przyszly czwartek, tak na wszelki wypadek.Dostalysmy tez masc do zrobienia w aptece na ciemieniuche...bo jak byla przeziebiona, to nie kapalm jej a tym samym glowki i luski powrocily z dwojona sila...
Mala, bardzo Ci wspolczuje...takie malenstwo i juz choroba zakazna...ale skoro lekarka nie poslala Was do szpitala to znaczy, ze wierzy, iz spokojnie zwalczycie krostki w domku. Mam nadzieje, ze uda Wam sie pogodzic swieta, chrzciny i opieke nad Waszymi maluchami.
Marta, jak sie ciesze, ze jednak sie odzywasz pokazuj nam nasza czupryniasta Majeczke Mezusia to widze, ze masz przyloz do rany...super.
Maja, witam Cie...masz pieknego synka Karolka i z tego co piszesz, to niezly klocuszek juz sie z niego zrobil wiesz, moja Emilka jak wstaje rano to tez budzi sie z usmiechem a w dzien to z placzem, nie wiem od czego to zalezy...moze dlatego, ze w dzien czesto zasypia na rekach i jak sie budzi, to nie widzi mnie tylko pustke i lozeczko...?
Co do karuzelki to my mamy z Tiny Love....Emilka ma tam pszczolke, motylka i biedronke..zywe, piekne kolorki i czesto do tych swych przyjaciol guga
Bylysmy dzis u lekarza, no i na szczescie przeziebienie poszlo sobie...ale bedziemy sie szczepic w przyszly czwartek, tak na wszelki wypadek.Dostalysmy tez masc do zrobienia w aptece na ciemieniuche...bo jak byla przeziebiona, to nie kapalm jej a tym samym glowki i luski powrocily z dwojona sila...
Mala, bardzo Ci wspolczuje...takie malenstwo i juz choroba zakazna...ale skoro lekarka nie poslala Was do szpitala to znaczy, ze wierzy, iz spokojnie zwalczycie krostki w domku. Mam nadzieje, ze uda Wam sie pogodzic swieta, chrzciny i opieke nad Waszymi maluchami.
Marta, jak sie ciesze, ze jednak sie odzywasz pokazuj nam nasza czupryniasta Majeczke Mezusia to widze, ze masz przyloz do rany...super.
Maja, witam Cie...masz pieknego synka Karolka i z tego co piszesz, to niezly klocuszek juz sie z niego zrobil wiesz, moja Emilka jak wstaje rano to tez budzi sie z usmiechem a w dzien to z placzem, nie wiem od czego to zalezy...moze dlatego, ze w dzien czesto zasypia na rekach i jak sie budzi, to nie widzi mnie tylko pustke i lozeczko...?
Co do karuzelki to my mamy z Tiny Love....Emilka ma tam pszczolke, motylka i biedronke..zywe, piekne kolorki i czesto do tych swych przyjaciol guga
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez Agusia83.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #264314 przez slowiczek
na tym filmiku akurat tego nie uchwyciłam, ale dziś próbowała za wszelką cenę włożyć sobie do buzi najpierw żyrafkę a potem lwa, śmiałam się z niej strasznie, w ogóle co tylko uda jej się chwycić to do buzi
Emilka jaka już duża dziewczynka !!!! musisz częściej ją pokazywać bo jak to Gosia kiedyś napisała, na ulicy bym nie poznała
Emilka jaka już duża dziewczynka !!!! musisz częściej ją pokazywać bo jak to Gosia kiedyś napisała, na ulicy bym nie poznała
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #264332 przez Agusia83
Natalka boska...widac, ze szybciutko sie rozwija Moja jeszcze nie lapie zwisajacych zabawek...narazie cwiczy lapanie poduszki i nakrywanie sie nia A najbardziej i tak lubi wpychanie sobie lapek do buzi...w sposob drastyczny....czyli bedzie sie non stop dlawic, ale i tak je wpycha..
Natalka boska...widac, ze szybciutko sie rozwija Moja jeszcze nie lapie zwisajacych zabawek...narazie cwiczy lapanie poduszki i nakrywanie sie nia A najbardziej i tak lubi wpychanie sobie lapek do buzi...w sposob drastyczny....czyli bedzie sie non stop dlawic, ale i tak je wpycha..
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez Agusia83.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #264338 przez iwonaNAVI
moje dziecko to dzisiaj normalnie maly glodek na dzien dobry wypila 180 ml mleka przed chwila kaszke 90 ml takiej gestej podawanej lyzeczka i zaraz potem 100 ml mleka. gdzie to sie wszystko miesci w takim malym brzusiu no i po tym wszystkim kupa smierdzaca na metr
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #264350 przez pati-m
Zobaczcie jaki świetny allegro.pl/pajacyk-4in1-jeansy-koszula-k...-86-i1982152721.html
Moderatorzy: ilona