BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #264263 przez pati-m
Mój Kacper ma dzisiaj gorszy dzień, płacze nawet jak go na rękach noszę. Przed chwilą wsadziłam go do wózka, pojeździłam trochę po pokoju i usnął, bo już nie miałam siły go na rękach trzymać.
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #264265 przez pati-m

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 2 tygodni temu #264274 przez iwonaNAVI
Pati ona wpada raz dziennie zawsze na krotka kawe czasem jeszcze pozniej pogadac ale tez tak szybko myk myk takze nie narzekam :)
Mala dasz rade jestes silna kobitka Olenka napewno po syropku bedzie lepiej sie czula i bedzie si :)
13 lata 2 tygodni temu #264283 przez Mała
Mgiełka nawet mi się komentować nie chce, wyzłość się i olej ich.

Do tego jeszcze się nam samochód zepsuł
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
, nieszczęścia lubią chodzić parami, ja
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
13 lata 2 tygodni temu #264288 przez slowiczek
Nati na macie :)

13 lata 2 tygodni temu #264295 przez Mała
Natalka śliczna i jak się ładnie bawi. Od razu mi się paszcza uśmiechnęła.Mój dzieć ma w nosie zabawki :silly:
Ciocie więcej zdjęć i filmików poprosimy.

Słowiczek ładnie, ładnie takie rzeczy :silly: :lol:
13 lata 2 tygodni temu #264299 przez pati-m
slowiczek - Natalka śliczna! I jest taka zdolna! :) Mój Kacper jak się go położy na macie, to tylko patrzy na te zwisające zabawki i wcale nie chce łapek do niech wyciągać :(

13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #264303 przez Agusia83
Myslalam, ze Was nie nadrobie...na szczescie dzis mam lepszy humor!Emilka tez duzo grzeczniejsza, chociaz wiem, ze nie powinno sie chwalic dzieci...

Bylysmy dzis u lekarza, no i na szczescie przeziebienie poszlo sobie...ale bedziemy sie szczepic w przyszly czwartek, tak na wszelki wypadek.Dostalysmy tez masc do zrobienia w aptece na ciemieniuche...bo jak byla przeziebiona, to nie kapalm jej a tym samym glowki i luski powrocily z dwojona sila... :(

Mala, bardzo Ci wspolczuje...takie malenstwo i juz choroba zakazna...ale skoro lekarka nie poslala Was do szpitala to znaczy, ze wierzy, iz spokojnie zwalczycie krostki w domku. Mam nadzieje, ze uda Wam sie pogodzic swieta, chrzciny i opieke nad Waszymi maluchami.

Marta, jak sie ciesze, ze jednak sie odzywasz :laugh: pokazuj nam nasza czupryniasta Majeczke :laugh: Mezusia to widze, ze masz przyloz do rany...super.

Maja, witam Cie...masz pieknego synka Karolka i z tego co piszesz, to niezly klocuszek juz sie z niego zrobil :laugh: wiesz, moja Emilka jak wstaje rano to tez budzi sie z usmiechem a w dzien to z placzem, nie wiem od czego to zalezy...moze dlatego, ze w dzien czesto zasypia na rekach i jak sie budzi, to nie widzi mnie tylko pustke i lozeczko...?

Co do karuzelki to my mamy z Tiny Love....Emilka ma tam pszczolke, motylka i biedronke..zywe, piekne kolorki i czesto do tych swych przyjaciol guga :laugh:

Załączniki:
13 lata 2 tygodni temu #264310 przez pati-m
Agusia - oj z tej kruszynki to już się śliczna pannica powoli robi :lol:
13 lata 2 tygodni temu #264314 przez slowiczek
na tym filmiku akurat tego nie uchwyciłam, ale dziś próbowała za wszelką cenę włożyć sobie do buzi najpierw żyrafkę a potem lwa, śmiałam się z niej strasznie, w ogóle co tylko uda jej się chwycić to do buzi :)

Emilka jaka już duża dziewczynka !!!! musisz częściej ją pokazywać bo jak to Gosia kiedyś napisała, na ulicy bym nie poznała :(

13 lata 2 tygodni temu #264329 przez iwonaNAVI
slowiczek niestety mi jakis blad w filmie wyskakuje :(
Mala jak sie pieprzy to wszytsko naraz :(
Emilcia jakie madre spojrzenie :) :kiss:
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #264332 przez Agusia83

Natalka boska...widac, ze szybciutko sie rozwija :laugh: Moja jeszcze nie lapie zwisajacych zabawek...narazie cwiczy lapanie poduszki i nakrywanie sie nia :silly: A najbardziej i tak lubi wpychanie sobie lapek do buzi...w sposob drastyczny....czyli bedzie sie non stop dlawic, ale i tak je wpycha..
13 lata 2 tygodni temu #264338 przez iwonaNAVI
moje dziecko to dzisiaj normalnie maly glodek :P na dzien dobry wypila 180 ml mleka przed chwila kaszke 90 ml takiej gestej podawanej lyzeczka i zaraz potem 100 ml mleka. gdzie to sie wszystko miesci w takim malym brzusiu :lol: no i po tym wszystkim kupa smierdzaca na metr :P
13 lata 2 tygodni temu #264345 przez slowiczek

13 lata 2 tygodni temu #264350 przez pati-m
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży