- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #264015 przez slowiczek
my od czasu porodu przestaliśmy spać w jednym łóżku....zresztą mnie akurat to nie jest potrzebna pomoc w nocy a nawet przeszkadzałby bo potrzebuję dużo miejsca na łóżku...biorę Natalkę do karmienia z zamkniętymi oczami na tzw autopilocie
no ale ładnie ze strony Twojego męża, że się tak wczuwa, dobrze, że masz się czym chwalić, my ostatnio tu w większości narzekamy na chłopów..........
no ale ładnie ze strony Twojego męża, że się tak wczuwa, dobrze, że masz się czym chwalić, my ostatnio tu w większości narzekamy na chłopów..........
Temat został zablokowany.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #264016 przez pati-m
Jak będziemy wciąż tak paplać jak najęte, to forum będzie wieczne Jeszcze będziemy przerabiać kolejne ciąże, komunie i inne różności
Ja też się z Wami zżyłam i pozostaniecie nierozerwalną częścią moich wspomnień z okresu ciąży, pierwszych chwil z maluszkiem No i mam nadzieję, że jeszcze długo długo będziemy razem. No i piszę po raz kolejny, że mi się marzy kiedyś taki zjazd wrześniówek z dzieciaczkami
Ja też się z Wami zżyłam i pozostaniecie nierozerwalną częścią moich wspomnień z okresu ciąży, pierwszych chwil z maluszkiem No i mam nadzieję, że jeszcze długo długo będziemy razem. No i piszę po raz kolejny, że mi się marzy kiedyś taki zjazd wrześniówek z dzieciaczkami
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #264019 przez iwonaNAVI
Marta cieszymy sie Waszym szczesciem powiem szczerze nie znam osobiscie zadnej pary ktora sie nie kloci naprawde wiec jestescie jedyni:)
na odparzenia to polecam tylko i wylacznie MASC robiona z apteki za jedyne UWAGA
5 zl !!!!!!!!!!!!!!!!
probowalam wszystkiego sudocrem,bepanthen,dermopanthen, itp i co i guzik strata pieniedzy (jedynie jeszcze pomagala masc medeli ale to strasznie drogie mialam probke tylko )
na odparzenia to polecam tylko i wylacznie MASC robiona z apteki za jedyne UWAGA
5 zl !!!!!!!!!!!!!!!!
probowalam wszystkiego sudocrem,bepanthen,dermopanthen, itp i co i guzik strata pieniedzy (jedynie jeszcze pomagala masc medeli ale to strasznie drogie mialam probke tylko )
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #264020 przez iwonaNAVI
Moja dziecinka dzisiaj po raz pierwszy od urodzenia zasypiala od 21:30 do 23 chyba miala zly dzien albo za duzo ja pochwalilam
ale i tak jest kochana i to zlote dziecko
a co do zlotu to musimy gdzies w polowie Polski zeby kazda miala podobna droge kto tu mieszka w srodkowej Polsce przyznac sie
ale i tak jest kochana i to zlote dziecko
a co do zlotu to musimy gdzies w polowie Polski zeby kazda miala podobna droge kto tu mieszka w srodkowej Polsce przyznac sie
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #264022 przez Marta M
Iwonka fakt: klocic sie nie klocilismy co nie znaczy ze nie mamy roznych zdan, ale staramy sie zawsze ochlonac i duuuuuuuuuuuzo rozmawiamy...i wkoncu dochodzimy do jednego, ja schodze ze swojego, on ze swojego i tworzymy nasze
Jeszcze mi sie przypomnialo, juz dwa razy tak sie stalo, ze przebudzilam sie w nocy i obudzilam meza zeby ja wzial do odbicia...a ja jej nie nakarmilam, haha...zmeczenie
Jeszcze mi sie przypomnialo, juz dwa razy tak sie stalo, ze przebudzilam sie w nocy i obudzilam meza zeby ja wzial do odbicia...a ja jej nie nakarmilam, haha...zmeczenie
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- klatina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 2 tygodni temu #264024 przez klatina
Nie jestem w stanie Was nadrobić, ale może będzie szybciej jak spytam Mają jakieś uczulenia Wasze pociechy? Moja ma na pewno na białko mleka krowiego, kakao i jajka Karmię tylko piersią i muszę się trzymać diety, bo jak nie, to zaraz mi małą wysypuje. Mogę pomarzyć o mozarelli
Nie umiem mojej kruszyny uśpić w łóżeczku, bo się rzuca okrutnie. Na razie tylko na rączkach (na szczęście do Filipka jej jeszcze daleko - 5,40 kg) i przy piersi. W nocy jej nie przewijam, a że tylko sika to nie widzę potrzeby. Je na śpiocha, nawet się nie wybudza...słodkie to hehehe
Marta, Twój mąż to skarb
Nie umiem mojej kruszyny uśpić w łóżeczku, bo się rzuca okrutnie. Na razie tylko na rączkach (na szczęście do Filipka jej jeszcze daleko - 5,40 kg) i przy piersi. W nocy jej nie przewijam, a że tylko sika to nie widzę potrzeby. Je na śpiocha, nawet się nie wybudza...słodkie to hehehe
Marta, Twój mąż to skarb
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa