BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 tygodni temu #264015 przez slowiczek
my od czasu porodu przestaliśmy spać w jednym łóżku....zresztą mnie akurat to nie jest potrzebna pomoc w nocy a nawet przeszkadzałby bo potrzebuję dużo miejsca na łóżku...biorę Natalkę do karmienia z zamkniętymi oczami na tzw autopilocie :P
no ale ładnie ze strony Twojego męża, że się tak wczuwa, dobrze, że masz się czym chwalić, my ostatnio tu w większości narzekamy na chłopów..........:(
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu #264016 przez pati-m
Jak będziemy wciąż tak paplać jak najęte, to forum będzie wieczne :) Jeszcze będziemy przerabiać kolejne ciąże, komunie i inne różności :)
Ja też się z Wami zżyłam i pozostaniecie nierozerwalną częścią moich wspomnień z okresu ciąży, pierwszych chwil z maluszkiem :) No i mam nadzieję, że jeszcze długo długo będziemy razem. No i piszę po raz kolejny, że mi się marzy kiedyś taki zjazd wrześniówek z dzieciaczkami :lol:
13 lata 2 tygodni temu #264017 przez Marta M
Pati dziekuje i widzicie...jak tu nie wejsc jak tam goraco przyjmuja :):) Maje dodawalam chyba przedwczoraj, ale ok, obiecuje ze na dniach cos wstawie :):) Jak przegladne ta gruba galerie ;)

Teraz pedze do loza ;) Dobranoc kochane :)
13 lata 2 tygodni temu #264018 przez Marta M
wiem slowiczku...widzialam, czytalam...ale ida swieta, beda zmiany ;)

ZJAZD...mmmmmm....tez sie rozmarzylam :):)
13 lata 2 tygodni temu #264019 przez iwonaNAVI
Marta cieszymy sie Waszym szczesciem powiem szczerze nie znam osobiscie zadnej pary ktora sie nie kloci naprawde wiec jestescie jedyni:)
na odparzenia to polecam tylko i wylacznie MASC robiona z apteki za jedyne UWAGA
5 zl !!!!!!!!!!!!!!!!
probowalam wszystkiego sudocrem,bepanthen,dermopanthen, itp i co i guzik strata pieniedzy (jedynie jeszcze pomagala masc medeli ale to strasznie drogie mialam probke tylko )
13 lata 2 tygodni temu #264020 przez iwonaNAVI
Moja dziecinka dzisiaj po raz pierwszy od urodzenia zasypiala od 21:30 do 23 :( chyba miala zly dzien albo za duzo ja pochwalilam :P
ale i tak jest kochana i to zlote dziecko :lol:
a co do zlotu to musimy gdzies w polowie Polski zeby kazda miala podobna droge :) kto tu mieszka w srodkowej Polsce przyznac sie :P
13 lata 2 tygodni temu #264021 przez slowiczek
proponuję Warszawę :D Kielce albo Skarżysko :P
13 lata 2 tygodni temu #264022 przez Marta M
Iwonka fakt: klocic sie nie klocilismy co nie znaczy ze nie mamy roznych zdan, ale staramy sie zawsze ochlonac i duuuuuuuuuuuzo rozmawiamy...i wkoncu dochodzimy do jednego, ja schodze ze swojego, on ze swojego i tworzymy nasze ;)

Jeszcze mi sie przypomnialo, juz dwa razy tak sie stalo, ze przebudzilam sie w nocy i obudzilam meza zeby ja wzial do odbicia...a ja jej nie nakarmilam, haha...zmeczenie ;):)
13 lata 2 tygodni temu #264023 przez pati-m
Ja mam najbliżej do Łodzi :)
13 lata 2 tygodni temu #264024 przez klatina
Nie jestem w stanie Was nadrobić, ale może będzie szybciej jak spytam :) Mają jakieś uczulenia Wasze pociechy? Moja ma na pewno na białko mleka krowiego, kakao i jajka :( Karmię tylko piersią i muszę się trzymać diety, bo jak nie, to zaraz mi małą wysypuje. Mogę pomarzyć o mozarelli :P
Nie umiem mojej kruszyny uśpić w łóżeczku, bo się rzuca okrutnie. Na razie tylko na rączkach (na szczęście do Filipka jej jeszcze daleko - 5,40 kg) i przy piersi. W nocy jej nie przewijam, a że tylko sika to nie widzę potrzeby. Je na śpiocha, nawet się nie wybudza...słodkie to hehehe
Marta, Twój mąż to skarb :)

13 lata 2 tygodni temu #264025 przez Marta M
Moze na wakacje do Chorwacji?? ;)
13 lata 2 tygodni temu #264026 przez Marta M
Dziewczyny i nie chwalcie go tyle, bo jemu sie czasem w pracy nudzi, coby mu na mysl nie przyszlo tu wejsc...jeszcze w piorka mi obrosnie, haha :):)

Nie no Slonce, zartuje oczywiscie i KOCHAM CIE :):)
13 lata 2 tygodni temu #264027 przez pati-m
Marta M napisał:

Moze na wakacje do Chorwacji?? ;)

Byłam i polecam, piękny kraj :)
13 lata 2 tygodni temu #264028 przez slowiczek
idę spać kobitki, nie piszcie już tu za dużo bo znowu będę Was musiała nadrabiać :) dobranoc :kiss:
13 lata 2 tygodni temu #264029 przez Marta M
Zamiast isc spac to chyba chce dobic do 1261 postow na swoim koncie bo do strony 1100 miaslam 1100 postow...musze sie poprawic ;) ale teraz to juz faktycznie lece..
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia