- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
a na forum trafiłam przypadkiem, o forum mówiła mi koleżanka, która ma córcie 3 miesiące starsza i mówiła ze przesiaduje na jakimś forum, ja chciałam znaleźć to jej forum, a trafiłam na to i już tak zostałam
przeglądam właśnie oferty pracy u mnie na stronie urzędu pracy i jest takie ogłoszenie- dyrektor prywatnego żłobka, przymusowo wyksz. wyzsze pedagogiczne, min. 5 lat doświadczenia w pracy z dziećmi- wynagrodzenie 1600 netto!!
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bewipo napisał:
Ja jestem ze staraczek, więc już sporo czasu tu spędziłam
Do mnie wogóle żadne paczki nie dochodzą, ani sukienka od Lily, ani z Hippa. Może moja poczta strajkuje
Ja tez nie mam sukienek .
LILY jestes ???
A szyłaś czy z gotowych zamawiałaś?? Bo ja z gotowych
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
2 z nowej kolekcji.gosia2324 napisał:
bewipo napisał:
Ja jestem ze staraczek, więc już sporo czasu tu spędziłam
Do mnie wogóle żadne paczki nie dochodzą, ani sukienka od Lily, ani z Hippa. Może moja poczta strajkuje
Ja tez nie mam sukienek .
LILY jestes ???
A szyłaś czy z gotowych zamawiałaś?? Bo ja z gotowych
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hej dziewczyny. Ostatnio wam pisalam ze jedziemy z malym do neonatologa. I musze to powiedziec ze chyba juz nikt nie zwraca tu na mnie uwagi. Nawet nikt nie napisal ze trzyma kciuki:-( a potrzebowalam chociaz takiego wsparcia. Zwlaszcza ze ostatnio nic mi sie nie udaje w zyciu:-( Wiem ze to glupie ale czuje sie tu troche nie chciana. Wiec raczej juz pisac nie bede. no i w ogole juz czasu i tak nie bede miala. Bo musze z malym na rechabilitacje jezdzic. I cwiczyc w domu.
dokładnie Basiu nie gadaj głupot!!!!
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mała, jak Ola się zaraziła, ktoś w Waszym otoczeniu jest chory??? I jak to zauważyłaś??
Kurcze, tulę Was mocno...cholera i to akurat na święta Jedyny plus, że ospę najlepiej jak najwcześniej mieć za sobą... tylko że szkoda jej, no i oby do szpitala Was nie wysłali...
Co do napraw przed świętami, w mojej rodzinie to rytuał, że się zawsze coś przed świętami psuje...
Mgiełka co się dzieje??
Chyba w każdej rodzinie są takie osoby... w rodzinie mojego M też ciągle niesnaski już się nie mogę doczekać świąt obym się tym razem pozytywnie zaskoczyła...
Ale Natalka się fajnie bawi na macie
Słowiczek!!!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Apropo co powiesz na Multibaby kino na Ursynowie po Nowym Roku??
Emilka, Franuś, Nunka, Kamilek i Olcia...muaaaaaaa
Pati, fajny ten pajac, zapisałam sobie w ulubionych
i wstawiaj tych aukcji jak najwięcej
Ale chyba bym na głowę upadła jakbym taki fartuch za TAKĄ kasę kupiła
Ostatnio kupiłam sobie śliczny fartuszek w Tchibo z chyba 24zł wygląda jak letnia sukienka
Monia, na temat NFZ też mam baaardzo dużo do powiedzenia
Mój M też non stop o Fifim by gadał
Hmmm...a ja nie dostałam paczuszki z Hipp
Iwonka, LAska z Ciebie, no i super kuchnia w moich barwach, bo ja kuchnię też chcę w połączeniu z czerwienią
Maja, jaki Ty miałaś mały brzuszek
Gosia, 300 h????? o matko to średnio 16 g dziennie...
Basia...wracaj do nas!!! Widzisz tyle nadrabiania, że ciężko o wszystkch pamiętać Biję się w piersi!!! Witam w klubie rehabilitujących się
Fifi dużo grzeczniejszy dziś trzymajcie za mnie kciuki bo jutro jadę z nim sama na rehabilitację a potem na Wigilię do firmy
Ja robiłam test 23.12, ale nie wyszedł, więc olałam temat...ale coś było nie tak, i @ nie było więc 29.12 zrobiłam drugi test
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiecie co powinni tu zrobić ze osoby które nie napisały w danym wątku minimum 10 postów nie powinny widzieć wiadomości dla niezarejesttrowanych uzytkownikow bo tak naprawde kazdy glupi sie tu moze zarejestrowac i czytac wszystko nie wypowiadajac sie a jednak sadze ze wiekszosc z nas nie chce tego!