BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 tygodni temu #264636 przez fanka
ja zrobiłam test 29.12.
a na forum trafiłam przypadkiem, o forum mówiła mi koleżanka, która ma córcie 3 miesiące starsza i mówiła ze przesiaduje na jakimś forum, ja chciałam znaleźć to jej forum, a trafiłam na to i już tak zostałam :-)

przeglądam właśnie oferty pracy u mnie na stronie urzędu pracy i jest takie ogłoszenie- dyrektor prywatnego żłobka, przymusowo wyksz. wyzsze pedagogiczne, min. 5 lat doświadczenia w pracy z dziećmi- wynagrodzenie 1600 netto!! ;-)
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu #264638 przez bewipo
Ja jestem ze staraczek, więc już sporo czasu tu spędziłam :)
Do mnie wogóle żadne paczki nie dochodzą, ani sukienka od Lily, ani z Hippa. Może moja poczta strajkuje :(
13 lata 2 tygodni temu #264639 przez Mała
Ja 11 stycznia miałam plamienie i już mi się zapaliła lampka, bo w pierwszej ciąży też tak miałam(tylko jeszcze niekumata byłam), a test zrobiłam 17 stycznia. Ja jak szukałam wszystkich symptomów ciąży to trafiłam na artykuł na Fajna Mama i tam w komentarzach zrobiło się małe forum, aż w końcu któraś rzuciła nazwę tego forum i przyszłam tutaj, najpierw na staraczki.
13 lata 2 tygodni temu #264640 przez gosia2324
bewipo napisał:

Do mnie wogóle żadne paczki nie dochodzą, ani sukienka od Lily, ani z Hippa. Może moja poczta strajkuje :(

Ja tez nie mam sukienek .
LILY jestes ???
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #264642 przez basia89

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 2 tygodni temu #264644 przez bewipo
gosia2324 napisał:

bewipo napisał:

LILY jestes ???

A szyłaś czy z gotowych zamawiałaś?? Bo ja z gotowych
13 lata 2 tygodni temu #264646 przez Mała
Basia nie gadaj głupot. Przepraszam, ale ja myślę, że to jest tylko wymówka, żeby się od nas ulotnić.
13 lata 2 tygodni temu #264647 przez gosia2324
bewipo napisał:

gosia2324 napisał:

bewipo napisał:

LILY jestes ???

A szyłaś czy z gotowych zamawiałaś?? Bo ja z gotowych

2 z nowej kolekcji.
13 lata 2 tygodni temu #264648 przez iwonaNAVI
ja test zrobilam w polowie stycznia a na forum weszlam przez przypadek zaczelam czytac i uzaleznienie mnie wciagnelo :P
13 lata 2 tygodni temu #264649 przez magda79
basia89 napisał:

Hej dziewczyny. Ostatnio wam pisalam ze jedziemy z malym do neonatologa. I musze to powiedziec ze chyba juz nikt nie zwraca tu na mnie uwagi. Nawet nikt nie napisal ze trzyma kciuki:-( a potrzebowalam chociaz takiego wsparcia. Zwlaszcza ze ostatnio nic mi sie nie udaje w zyciu:-( Wiem ze to glupie ale czuje sie tu troche nie chciana. Wiec raczej juz pisac nie bede. no i w ogole juz czasu i tak nie bede miala. Bo musze z malym na rechabilitacje jezdzic. I cwiczyc w domu.

dokładnie Basiu nie gadaj głupot!!!!
13 lata 2 tygodni temu #264651 przez iwonaNAVI
Basia nie ma co sie obrazac tylko wpadac czesciej ;)
nowa kolekcja hihi jak to brzmi :P
13 lata 2 tygodni temu #264652 przez Mała
A co wam neonatolog powiedział?
13 lata 2 tygodni temu #264654 przez beti
Bewipo, my mamy Tiny Love karuzelę :) A to nie ja wstawiałam foto Filipa na leżaczku z pieluchą na głowie?:)

Mała, jak Ola się zaraziła, ktoś w Waszym otoczeniu jest chory??? I jak to zauważyłaś??
Kurcze, tulę Was mocno...cholera i to akurat na święta :( Jedyny plus, że ospę najlepiej jak najwcześniej mieć za sobą... tylko że szkoda jej, no i oby do szpitala Was nie wysłali...
Co do napraw przed świętami, w mojej rodzinie to rytuał, że się zawsze coś przed świętami psuje...

Mgiełka :kiss: co się dzieje??
Chyba w każdej rodzinie są takie osoby... w rodzinie mojego M też ciągle niesnaski :( już się nie mogę doczekać świąt :P obym się tym razem pozytywnie zaskoczyła...

Ale Natalka się fajnie bawi na macie :)
Słowiczek!!!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Apropo co powiesz na Multibaby kino na Ursynowie po Nowym Roku?? :)

Emilka, Franuś, Nunka, Kamilek i Olcia...muaaaaaaa :kiss:

Pati, fajny ten pajac, zapisałam sobie w ulubionych :)
i wstawiaj tych aukcji jak najwięcej :)
Ale chyba bym na głowę upadła jakbym taki fartuch za TAKĄ kasę kupiła :P
Ostatnio kupiłam sobie śliczny fartuszek w Tchibo z chyba 24zł :) wygląda jak letnia sukienka :)

Monia, na temat NFZ też mam baaardzo dużo do powiedzenia :P

Mój M też non stop o Fifim by gadał :P

Hmmm...a ja nie dostałam paczuszki z Hipp :(

Iwonka, LAska z Ciebie, no i super kuchnia :) w moich barwach, bo ja kuchnię też chcę w połączeniu z czerwienią :)

Maja, jaki Ty miałaś mały brzuszek :ohmy:

Gosia, 300 h????? o matko to średnio 16 g dziennie...

Basia...wracaj do nas!!! Widzisz tyle nadrabiania, że ciężko o wszystkch pamiętać :( Biję się w piersi!!! Witam w klubie rehabilitujących się :(

Fifi dużo grzeczniejszy dziś :) trzymajcie za mnie kciuki bo jutro jadę z nim sama na rehabilitację a potem na Wigilię do firmy :P

Ja robiłam test 23.12, ale nie wyszedł, więc olałam temat...ale coś było nie tak, i @ nie było więc 29.12 zrobiłam drugi test :)
13 lata 2 tygodni temu #264656 przez magda79
ja test zrobiłam 13go stycznia!!!!! i do tego wieczorem bo mnie coś tak podkusiło i wyszał baaardzo blada prawie nie widoczna kreska a że Daruś był w pracy to posłałam go do apteki i rano powtórzyłam i była wyraźna. Do pracy szłam w szoku ...zero skupienia, później był weekend a na poniedziałek wzięłam urlop na żądanie bo szłam do lekarza. No i właściwie od tego dnia jestem w domu bo wiecie czemu...pisałam trochę;( a chciałam z siebie tym razem dać wszystko i zdecydowałam, że nie wróce do pracy.
13 lata 2 tygodni temu #264657 przez mgielka22
Gosia ja zaciazylam 8 stycznia i wiedzialam ze zaciazylam bo jakos to czulam a dowiedzialam sie dokladnie jakies 10 dni pozniej bo czulam ze takl bedzie a wczesniej czytalam tutaj jak rozwija sie malenstwo tydzien po tygodniu przesylali mi kurs o ciazy na meila i zdecydowalam zapisc sie na forum zeby z nudow nei umrzec :P

Wiecie co powinni tu zrobić ze osoby które nie napisały w danym wątku minimum 10 postów nie powinny widzieć wiadomości dla niezarejesttrowanych uzytkownikow bo tak naprawde kazdy glupi sie tu moze zarejestrowac i czytac wszystko nie wypowiadajac sie a jednak sadze ze wiekszosc z nas nie chce tego!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia