BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #264687 przez iwonaNAVI
do mnie wpada T podzielic sie oplatkiem a potem jedziemy do moich rodzicow :)
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #264688 przez magda79
Mała napisał:

Ja jak tak leżałam na tej kanapie całą ciążę to tak mi się dłużyło, a teraz stwierdzam, że tak szybko to zleciało.

mi też się dłużyło jak leżałam ale ja tylko do 3 m-ca, a później do czas tak przyspieszył i pędzi do teraz :P
13 lata 3 miesiąc temu #264689 przez Mała
Basia nie tylko pod koniec roku jest ciężko z dostaniem się na rehabilitację, u nas czeka się 2-3 m-ce. Trzymam kciuki, żeby się udało szybciej.
13 lata 3 miesiąc temu #264690 przez magda79
Mała tule mocnoooooooooooo :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #264691 przez fanka
heh wspomnienia, no roczek już mija od naszych zapyleń, testów itd ale to zleciało. A u mnie w Boże Narodzenie minie rok od kiedy ostatni raz piłam alkohol :-) przyjechała rodzinka na święta i M zrobił mi drinka, bo mówiłam mu, że napewno się nie udało bo czuję wszystkie objawy jak na okres i napewno się zaraz @ pojawi. Tak więc zrobił mi tego drinka ale jakoś dziwnie wogóle mi nie smakował, piłam go chyba pół dnia i ciągle dolewałam soku bo za mocny, to chyba podświadomość już mi podpowiadała, że mam nie pić ;-)
lecę spać bo Dawid już prawie 2 godz nyna i zaraz będzie głód ;-) buziaki- przytulaki do jutra!
13 lata 3 miesiąc temu #264692 przez magda79
aha ale do południa w Wigilię jedziemy też oczywiście do T na opłatek :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #264693 przez gosia2324

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu #264695 przez slowiczek
Beti, nie wiedziałam, że coś takiego istnieje jak multibabykino :lol: aż musiałam sobie to wygooglać :silly: baaaaaaardzo chętnie !!! byłaś już na czymś takim ?

ja o tym, że to ciąża dowiedziałam się 4.01, ale jak byłam u lekarza bodajże 28.12 to już była o tym wzmianka, a 4.01 poszłam na kolejne usg i się potwierdziło...

a jak na forum trafiłam to nie mam pojęcia :P widocznie musiałam szukać w wyszukiwarce jakiegoś forum dla przyszłym mam, ale zupełnie nie pamiętam tego momentu :unsure:

Gosia, strasznie dużo ten Twój mąż pracuje :ohmy:

Basia, chyba jesteś przewrażliwiona...wiadomo, że czasem każdej z nas zdarza się przeoczyć jakieś info ale to nie powód do obrażania się i do olewania forum ;)

a co do prywatności forum to ja też o tym kiedyś myślałam, bo tak naprawdę to piszemy tu o wsystkim, na mega prywatne tematy a dostęp jest tu praktycznie nieograniczony... :pinch:
13 lata 3 miesiąc temu #264696 przez Mała
Jestem wariatka, tak jak teraz sobie wspominamy to chyba też bym chciała jeszcze jedno dziecię. Z tym, że lekarz mi powiedział, że jak teraz był problem z szyjką to przy kolejnej ciąży będzie tak samo, albo jeszcze gorzej. Ehhh gdyby rodzice byli bliżej, żeby czasem coś pomóc przy szkrabach, no i oczywiście kasa :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #264698 przez gosia2324
Mała napisał:

Jestem wariatka, tak jak teraz sobie wspominamy to chyba też bym chciała jeszcze jedno dziecię. Z tym, że lekarz mi powiedział, że jak teraz był problem z szyjką to przy kolejnej ciąży będzie tak samo, albo jeszcze gorzej. Ehhh gdyby rodzice byli bliżej, żeby czasem coś pomóc przy szkrabach, no i oczywiście kasa :dry:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa powiedzialas to powiedzialas !!!!!!!
KOCHAM CIE !!!!! wiedzialam ze zachce Ci sie trzeciego :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #264703 przez Mała
Gosia :blush:, ale mnie zawstydziłaś. Ja zawsze chciałam trójkę, tylko no wiesz kasa i dużo Kamil potrzebuje czasu i opieki.
13 lata 3 miesiąc temu #264704 przez gosia2324
Mała napisał:

Gosia :blush:, ale mnie zawstydziłaś. Ja zawsze chciałam trójkę, tylko no wiesz kasa i dużo Kamil potrzebuje czasu i opieki.

Ja tez ZAWSZE chcialam, ale kurcze kasa, czas, 2 pokoje, a kij z tym, los sam zadecyduje :kiss: :blink:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #264705 przez Mała
O tuż to los sam zdecyduje, a od kiedy dopomagamy losowi :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #264706 przez magda79
to ja Wam będę kibicować :silly:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #264708 przez gosia2324
Mała napisał:

Gosia to kiedy startujemy z następnym? :silly:

:blush: :blush: :blush: :blush: hmmm a moze czerwiec 2014? 2015 ?

O rany bede miala juz 32 lata :S
ale jak na 3 dziecko to w sam raz :side:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży