BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #269265 przez monika1984lodz

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Slowiczku moze jednak poszla lulu i juz sie dzisiaj nie obudzi :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #269274 przez gosia2324
Nunka, Ty maly pieszczochu :kiss: :kiss:
A moja gwiazda dopiero zasypia,wyspala sie w dzien, a teraz smiechy,piszczenie i zabawa w najlepsze :)
13 lata 3 miesiąc temu #269277 przez monika1984lodz
Gosia moja obudizla sie o 16:30 i ja wymeczylam do czasu kapieli i w ten oto sposob o 20:10 moje dziecie juz spalo :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #269280 przez magda79
ewelina ja też oglądałam na dobre i na złe z tą różnicą, że wcinałam ciasteczka drobne :P

a ja lubiłam matematykę i miałam prawie zawsze 5 a do tego byłam zwolniona z ustnej matury hehe się pochwaliłam :P :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #269284 przez magda79
Nunka Kochany przytulaczek...żyrafka pewnie zadowolona :blink:
13 lata 3 miesiąc temu #269290 przez Pyśkaaaa
Gosia ja ją bede szyć bo ta z allegro jest zbyt krótka i do mojego 36 w cyckach się nie zmieszcze

nie wiem która pisała o zębach ale to nie one sparawdzałam.... dzwoniłam do naszej P. Doktor i powiedziała że to może jeszcze być rozstrojenie świąteczne(dziecko może dochodzić do 2 tyg do siebie) tyle twarzy na raz a niektórych jeszcze nigdy nie widział to ubieranie to rozbieranie(żeby obskoczyć po 2 rodziny kazdego dnia) to jazda samochodem... a co do brzuszka to dzis daliśmy mu herbatke ułatwiającą trawienie z hippa i chyba mu pomogła bo od razu kuperson poszedł :D
Nunulka słodko tuli żyrafke

i juz njie pamietam co miałam napisać chyba pociąży zanik mózgu :P

aaa co do szczepień to ja nie robie żadnych 5w1 szczepimy standardowo plus rotawirusy i koniec :P
aaa i co do testów to ja się dowiedziałam gdzieś ok 15 stycznia późno robiłam aż 3 testy bo nie mogłam uwierzyć :P ach cudowne wspomnienia

Franek też dziś pół dnia przespał chyba pogoda i chyba wraca do siebiebo jak rano pomarudził potem się zdrzemnął i do tej pory spokój tfu tfu
13 lata 3 miesiąc temu #269291 przez mgielka22
haha a ja matme uwielbialam :D bo jeste, scislowcem poza rachunkiem prawdopodobienstwa bo to lupie bylo a tak to kazdy wzor w glowie mialam :P a najbradziej uwielbialam rownania :P

Nunka sliczna tak trzyma mocno ta zyrafke :D

A moja probuje zasnac teraz trzeba dawac jej reka bo za palce trzyma i wtedy zasypia bo tak to macha nimi strasznie...
13 lata 3 miesiąc temu #269293 przez mgielka22
haha ja zrobilam 5 testow ciazowych i 2 testy krwi :P
13 lata 3 miesiąc temu #269305 przez magda79
mgiełka Ty niedowiarku :blink: :side:

a ja robiłam 2 testy ciążowe i krew też 2 razy badałam czy beta hcg wzrasta ze względu na poronienia ale miałam stresa normalnie jak sobie to przypomne :ohmy: dzwoniłam do laborat już koło południa i pytałam żeby mi podały wynik a cała z nerwów się trzęsłam...
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #269306 przez gosia2324
mgielka22 napisał:

haha ja zrobilam 5 testow ciazowych i 2 testy krwi :P

mgielka Ty niedowiarku :woohoo: :silly:
magda z ust mi to wyjelas :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #269311 przez iwonaNAVI
Wrocilam ani ciasta ani salatki ani zapiekanki nie mam zrobione bo moje slonce sie obudzilo :P
13 lata 3 miesiąc temu #269314 przez iwonaNAVI
dalam butle smoka i juz lula...polecam taki kwiatek z biedry z kolysankami i swiecacymi swiatelkami...dziala na takiej zasadzie jak konic fisher price :)
13 lata 3 miesiąc temu #269315 przez gosia2324
Ja dzis jadlam dobra salatke,i od razu w domu musialam sobie zrobic :)

Maz wydelegowany do prcy, 1sytcznia mam po niego jechac , wiec jutro ubrana w szlafrok, jestem do Waszej dyspozycji i BALUJEMY :P
13 lata 3 miesiąc temu #269317 przez Pyśkaaaa
a myślałam że to ja tyle testów zrobiłam a wiecie na każdym 2 kreska była jaśniejsza a jak poszłam do mego przemiłego doktora jak zobaczyłam fasolkę a on że to ciąża że nie jest pozamaciczna tylko nie jest w stanie jeszcze określić tyg... aż mi się łezki w oku zakręciły... a jak zoabzczyłam bijące serduszko... potem widzieliśmy coraz więcej i więceji się wzruszyłam...
13 lata 3 miesiąc temu #269319 przez gosia2324
Wiecie co, to sie nazywa uzależnienie :S chodze po allegro chcac cos kupic i dochodze do wniosku ze juz nic mi nie jest potrzebne ...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia