BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #271375 przez pati-m
mgielka - Lili cudnie wygląda na brzuszku :)

Buziak dla dzielnego Kubusia :kiss:

Marta - mój Kacper też mostki robi, przy przewijaniu, jak sobie leży w łóżeczku, zapiera się nóżkami o podłoże i dupsko unosi ku górze, no i przy tym jest szaleńczo z siebie zadowolony, że takiego dzieła dokonał :lol:

Ja zajrzałam do Was dopiero teraz bo miałam spotkanie z moimi dziewczynami z pracy w sprawie tego scenariusza. Ukończony, zaraz go tylko przepiszę i wyślę :)

Co do chrzcin to po przeanalizowaniu kosztów uznaliśmy, że też zrobimy je w domu :) Obie mamy już się zaoferowały, że pomogą więc damy radę :)
Ale mam do Was prośbę - pochwalicie się swoimi zaproszeniami? Wiem, że już kiedyś wstawiałyście linki, ale kurczę nie zapisałam sobie. Byłabym wdzięczna gdybyście mi podsunęły jakiś sprawdzonych allegrowych sprzedawców :)
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #271379 przez iwonaNAVI
Beti skradlam przepis !!!!!!!!
13 lata 3 miesiąc temu #271383 przez iwonaNAVI
Pati ja mialam tanie i ladne zaproszenie ale nie moge ich znalesc teraz na allegro :(
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #271384 przez slowiczek
nadrobiłam :D

Marta - Natalia chyba tylko raz mi zrobiła taki mostek, nie przewraca się na boki ale z dnia na dzień coraz bardziej rwie się do siedzenia :blush: a co do pocenia główki to jak jej potrzymuje ręką to się czasem spoci ale nie zauważyłam nic nienaturalnego...ale kiedyś czytałam gdzieś, że jak się poci nadmiernie głowka to niedobór witaminy d chyba :unsure:

My na 3 dawkę idziemy 31 stycznia....takie terminy w przychodni :dry: chociaż mnie tam do szczepień wcale się nie spieszy, im tego cholerstwa mniej tym lepiej.....

Beti - podrzuć mi kilka ciach :P

Gosia - trzymam kciuki :kiss:

Agusia - mata fajna sprawa, Natalka dużo czasu na niej spędza, w ten sposób nauczyła się bawić zabawakami, sięgać po nie ale przecież kiedyś dzieci wychowywały się bez takich bajerów i też było wszystko z nimi ok :)
13 lata 3 miesiąc temu #271385 przez iwonaNAVI
uciekam babeczki jutro pracowity dzien musze nagrac filmik z dzieckiem ktore ma wade wymowy ciekawe jak pojdzie bo takie maluchy sa nieprzewidywalne zawsze jakas maniane odwala :P 3majcie kciuki aby szybko sie udalo :)
Dobrej nocki kochaniutkie :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #271387 przez beti
Iwonka, smacznego :)
A po co Ci taki filmik??

Słowiczek, wpadaj na ciacha :)

Agusia, zawsze możesz kupić używaną a potem za te same pieniądze sprzedać, bo to się w ogóle nie niszczy...

Pati, pochwal się scenariuszem dzielna kobieto :)
13 lata 3 miesiąc temu #271388 przez iwonaNAVI
do szkoly beti studiuje wczesna edukacje z logopedia ;)

zmykam :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #271389 przez pati-m
beti - na razie nie mogę, bo to jest autorski scenariusz na konkurs przedszkoli. I mam zakaz rozpowszechniania, żeby konkurencja nie wykorzystała :)
13 lata 3 miesiąc temu #271390 przez beti
Aaaaaaaaaa.....:)
13 lata 3 miesiąc temu #271405 przez magda79
witam się jako pierwsza :laugh:

D pojechał z Majką do przedszkola, Domi leży obok mnie i zagaduje - powinien zaraz uciąć sobie poranną drzemkę ale chwilowo wkłada piąstki do buzi - mlaska przy tym niemiłosiernie i przekręca się na bok więc zobaczymy jak to będzie z tą drzemką :silly:

miłego dzionka :)
13 lata 3 miesiąc temu #271407 przez magda79
aaaa dzisiaj mamy kolejne odwiedziny - będzie koleżanka z rocznym synkiem i jak pisała mam uwiązać choinkę u sufitu, bo Nikolaus rozniesie ją w mig :P
13 lata 3 miesiąc temu #271411 przez beti
Druga, wysłałam M z Fifim na rehabilitację, a ja sprzątam, bo potem jadę do siostry a wieczorem mamy gości :ohmy: taki spontan :D :P
13 lata 3 miesiąc temu #271418 przez maja1982
trzecia :)

Ja już po śniadanku zaraz zmykam po witaminkę D dla Lolunia bo zapomniałam o niej na śmierć - a kto mi przypomniał?OCZYWIŚCIE ŻE WY MOJE DROGIE!!!

do później
13 lata 3 miesiąc temu #271420 przez slowiczek
Trzecia :) ja tez sie biore za sprzatanie bo tez mam dzis gosci, duuuzo gosci :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #271422 przez angie1713
Czwarta:)
Witam,ja już nie mogę spać noc była spokojna więc się wyspałam Nadia wstała o 4.30 ,7.40 i śpi dalej.
Ja chyba wezmę się za porządki i wstawię pranie bo się trochę uzbierało .
Muszę znaleźć coś na prezent urodzinowy dla szwagierki na allegro a nie mam zielonego pojęcia co? :dry:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia