- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #271375 przez pati-m
mgielka - Lili cudnie wygląda na brzuszku 
Buziak dla dzielnego Kubusia
Marta - mój Kacper też mostki robi, przy przewijaniu, jak sobie leży w łóżeczku, zapiera się nóżkami o podłoże i dupsko unosi ku górze, no i przy tym jest szaleńczo z siebie zadowolony, że takiego dzieła dokonał
Ja zajrzałam do Was dopiero teraz bo miałam spotkanie z moimi dziewczynami z pracy w sprawie tego scenariusza. Ukończony, zaraz go tylko przepiszę i wyślę
Co do chrzcin to po przeanalizowaniu kosztów uznaliśmy, że też zrobimy je w domu
Obie mamy już się zaoferowały, że pomogą więc damy radę 
Ale mam do Was prośbę - pochwalicie się swoimi zaproszeniami? Wiem, że już kiedyś wstawiałyście linki, ale kurczę nie zapisałam sobie. Byłabym wdzięczna gdybyście mi podsunęły jakiś sprawdzonych allegrowych sprzedawców

Buziak dla dzielnego Kubusia

Marta - mój Kacper też mostki robi, przy przewijaniu, jak sobie leży w łóżeczku, zapiera się nóżkami o podłoże i dupsko unosi ku górze, no i przy tym jest szaleńczo z siebie zadowolony, że takiego dzieła dokonał

Ja zajrzałam do Was dopiero teraz bo miałam spotkanie z moimi dziewczynami z pracy w sprawie tego scenariusza. Ukończony, zaraz go tylko przepiszę i wyślę

Co do chrzcin to po przeanalizowaniu kosztów uznaliśmy, że też zrobimy je w domu

Ale mam do Was prośbę - pochwalicie się swoimi zaproszeniami? Wiem, że już kiedyś wstawiałyście linki, ale kurczę nie zapisałam sobie. Byłabym wdzięczna gdybyście mi podsunęły jakiś sprawdzonych allegrowych sprzedawców

Temat został zablokowany.
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #271384 przez slowiczek
nadrobiłam 
Marta - Natalia chyba tylko raz mi zrobiła taki mostek, nie przewraca się na boki ale z dnia na dzień coraz bardziej rwie się do siedzenia
a co do pocenia główki to jak jej potrzymuje ręką to się czasem spoci ale nie zauważyłam nic nienaturalnego...ale kiedyś czytałam gdzieś, że jak się poci nadmiernie głowka to niedobór witaminy d chyba 
My na 3 dawkę idziemy 31 stycznia....takie terminy w przychodni
chociaż mnie tam do szczepień wcale się nie spieszy, im tego cholerstwa mniej tym lepiej.....
Beti - podrzuć mi kilka ciach
Gosia - trzymam kciuki
Agusia - mata fajna sprawa, Natalka dużo czasu na niej spędza, w ten sposób nauczyła się bawić zabawakami, sięgać po nie ale przecież kiedyś dzieci wychowywały się bez takich bajerów i też było wszystko z nimi ok

Marta - Natalia chyba tylko raz mi zrobiła taki mostek, nie przewraca się na boki ale z dnia na dzień coraz bardziej rwie się do siedzenia

My na 3 dawkę idziemy 31 stycznia....takie terminy w przychodni

Beti - podrzuć mi kilka ciach

Gosia - trzymam kciuki

Agusia - mata fajna sprawa, Natalka dużo czasu na niej spędza, w ten sposób nauczyła się bawić zabawakami, sięgać po nie ale przecież kiedyś dzieci wychowywały się bez takich bajerów i też było wszystko z nimi ok

Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez slowiczek.
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #271385 przez iwonaNAVI
uciekam babeczki jutro pracowity dzien musze nagrac filmik z dzieckiem ktore ma wade wymowy ciekawe jak pojdzie bo takie maluchy sa nieprzewidywalne zawsze jakas maniane odwala
3majcie kciuki aby szybko sie udalo 
Dobrej nocki kochaniutkie

Dobrej nocki kochaniutkie

- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #271387 przez beti
Iwonka, smacznego 
A po co Ci taki filmik??
Słowiczek, wpadaj na ciacha
Agusia, zawsze możesz kupić używaną a potem za te same pieniądze sprzedać, bo to się w ogóle nie niszczy...
Pati, pochwal się scenariuszem dzielna kobieto

A po co Ci taki filmik??
Słowiczek, wpadaj na ciacha

Agusia, zawsze możesz kupić używaną a potem za te same pieniądze sprzedać, bo to się w ogóle nie niszczy...
Pati, pochwal się scenariuszem dzielna kobieto

Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez beti.
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #271405 przez magda79
witam się jako pierwsza 
D pojechał z Majką do przedszkola, Domi leży obok mnie i zagaduje - powinien zaraz uciąć sobie poranną drzemkę ale chwilowo wkłada piąstki do buzi - mlaska przy tym niemiłosiernie i przekręca się na bok więc zobaczymy jak to będzie z tą drzemką
miłego dzionka

D pojechał z Majką do przedszkola, Domi leży obok mnie i zagaduje - powinien zaraz uciąć sobie poranną drzemkę ale chwilowo wkłada piąstki do buzi - mlaska przy tym niemiłosiernie i przekręca się na bok więc zobaczymy jak to będzie z tą drzemką

miłego dzionka

- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- maja1982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #271422 przez angie1713
Czwarta:)
Witam,ja już nie mogę spać noc była spokojna więc się wyspałam Nadia wstała o 4.30 ,7.40 i śpi dalej.
Ja chyba wezmę się za porządki i wstawię pranie bo się trochę uzbierało .
Muszę znaleźć coś na prezent urodzinowy dla szwagierki na allegro a nie mam zielonego pojęcia co?
Witam,ja już nie mogę spać noc była spokojna więc się wyspałam Nadia wstała o 4.30 ,7.40 i śpi dalej.
Ja chyba wezmę się za porządki i wstawię pranie bo się trochę uzbierało .
Muszę znaleźć coś na prezent urodzinowy dla szwagierki na allegro a nie mam zielonego pojęcia co?

Moderatorzy: ilona