BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #271094 przez iwonaNAVI
Mgielka nam zostalo dokonczyc 1 cale opakoanie bebilonu i tez probujemy bebiko :P

dziewczyny kurujcie maluchy :kiss:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #271098 przez iwonaNAVI
ja mam wozek chicco trio tour 4 kolor czerwony gondolka super lekki bo z nia wazy 12 kg spacerowka powinna byc lzejsza i jest naprawde wielka bo 3 letnie dziecko spokojnie tam wejdzie
ale zanim kupie mniejsza sprobuje za jakis czas wlozyc spacerowke i zobacze moze nie bedzie tak zle jak wymyslilam ;P
13 lata 3 miesiąc temu #271103 przez iwonaNAVI
mamuski butelkowe ile na jede raz pija wasze maluchy? moja od kilku dni po 180 ml !!!!!!!!!! jestem w szoku ale za to jakies 4-5 razy dziennie tylko no i troszke marchewki i soczek dodatkowo
a jak sie urodzila byla taka malutka raptem po 20 ml pila heheh jak ten czas leci !!!!!!!
starzejemy sie :(
13 lata 3 miesiąc temu #271104 przez iwonaNAVI
13 lata 3 miesiąc temu #271105 przez mgielka22
Wlasnei teraz mala pocwiczylam troche i zobaczcie ulozylam jej tylko raczki

No ja sie obawiam ze mala z gondoli wyrosnie a chcialam dopki nie zacznie siadac ja wozic i nie wiem co zrobic a na new wozek mnei nei stac...a w spacerowke to tak srednio mi sie usmiecha...
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #271107 przez iwonaNAVI
mgielka lilka super 3ma glowke :)
13 lata 3 miesiąc temu #271109 przez beti
Gosia, to się strachu najedliście...biedny Kubuś :(

Fifi jeszcze wchodzi w gondolę, bo ma 68 cm a gondola ma 80 cm...ta nowa ma 74...ale w razie czego to jeszcze w jedo pojeździ, bo kolega chce wózek dopiero na koniec lutego :)
13 lata 3 miesiąc temu #271112 przez iwonaNAVI
moja wchodzi w gondole ale bez grubeko spiworka jak go wloze to masakra :P
13 lata 3 miesiąc temu #271117 przez mgielka22
Moja tez jeszcze wchodzi ale tez ma 68cm gondola ma 76 ale ma gruby spiwor i jeszcze sie miesci :)

No widzisz ivonka 3ma glowke ale jak jej uloze raczki a sama nie bardzo bo zaraz je rozklada na boki nogi podwija do gory i robi kolyske...
13 lata 3 miesiąc temu #271120 przez iwonaNAVI
mysle ze probuj z nia tego samolota na kolanach itp i moim zdaniem nie masz powodow do obaw ;)
13 lata 3 miesiąc temu #271122 przez mgielka22
sama wiesz jak to jest jak tylko slyszysz ze cos nie tak z Twoim malenstwem...ehh mam nadzieje ze to po prostu przez infekcje...
13 lata 3 miesiąc temu #271124 przez monika1984lodz
Buziak dla Oliwci :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #271130 przez megi2501
Mgiełka ślicznie córka 3-ma główkę. Może ma gorsze dni przez infekcję i jest osłabiona i tyle.

Bidulek Kuba :kiss: Oby było wszystko dobrze :ohmy:

Moja obraca się na boczki, nauczyłam ją, ale łapie mnie za palec i wtedy obraca się na brzuszek. Na boczki już samej jej wychodzi :)
13 lata 3 miesiąc temu #271140 przez magda79
witajcie :laugh:

My po kontroli bioderek i wszystko co miało się wykształcić to jest w porządku, nastepna kontrola po skończonym 6 miesiącu, ponieważ między 4tym a 6tym mies wykształcają się panewki i po 6tym trzeba sprawdzić czy są dobre.

Dobrze, że wszystko ok ale hehe Domi zesikał się w trakcie badania :P

I wiecie co, jestem pozytywnie zaskoczona po dzisiejszej wizycie - byliśmy na NFZ pierwszy raz w tym ośrodku - nowy, na poziomie, pełna kulturka, bez kolejek - na godz., badanie dokładne - najpierw wywiad, później badanie, później usg i pan doktor omawiał w trakcie i pokazywał gdzie, np. gdzie te panewki mają powstać.

a Domi na boczki sam też się obraca już jakiś czas ale na plecki czy na brzuch tylko z naszą pomocą się przekręca chociaż już niewiele mu brakuje :blink:

a jak go przewijam to tak kopie nogami jakby chciał mi zwiać :P
13 lata 3 miesiąc temu #271143 przez magda79
iwonaNAVI napisał:

mamuski butelkowe ile na jede raz pija wasze maluchy? moja od kilku dni po 180 ml !!!!!!!!!! jestem w szoku ale za to jakies 4-5 razy dziennie tylko no i troszke marchewki i soczek dodatkowo
a jak sie urodzila byla taka malutka raptem po 20 ml pila heheh jak ten czas leci !!!!!!!
starzejemy sie :(

Ivonka my....nie !!!!nasze dzieci się starzeją :P ;)

Mgiełka śliczna Lili i ładnie trzyma główkę, nic się nie martw może po prostu nie lubi i już ale w tej pozie wygląda cudownie i taka zadowolonaaaaaa

Gosia biedny Kubulek :kiss:
My też jeszcze mieścimy się w gondoli ale ja nie daję śpiworka tylko Domi jest w kombinezonie albo w spodniach i kurtce i kocykiem jeszcze jest przykryty.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia