BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315633 przez pati-m

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #315649 przez gosia2324
Pati nie dziekuje, takie autko Twojemu bardziej bedzie pasowalo, zwlaszcza ze dobre zachowanie :P
moje puki co jest bez zarzutów :blink:

A pogoda u nas masakra :dry: juz nie pamietam kiedy moje dziecko bylo na spacerze, tylko z domu do auta i tyle :dry:

Jutro chyba jade z mama do Kielc połazić po galeri muszę rozejrzeć sie za czymś na wesele i wiem juz jak to sie skończy ze wrócę obładowana rzeczami dla dzieci :blush:
12 lata 10 miesiąc temu #315653 przez angie1713

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 10 miesiąc temu #315661 przez iwonaNAVI
Hello. Mam problem Oliwcia dzisiaj zrobila kupke taka luzna bardzo przepraszam za okreslenie ale rxadka jak woda...nie wiem od czego to...nic nie zmienilam w jej diecie a zrobila to po kaszce...rano po mleku miala twarda kupke...a i podalam jej herbatke na brzuszek ale nigdy nie reagowala tak na nia ...nie mam pojecia co to moze byc...a przy robieniu tak krzyczala jakby ja szczypalo...no i od kilku dni jest straszna maruda normalnie zmienila sie o 180 stopni nigdy taka nie byla ...czy to moze byc od zabkow? slowiczku ty pisalas kiedys ze Natalka miala inna kupke przy zabkowaniu....

jak ktoras ma pomysl co to moze byc prosze o rade
12 lata 10 miesiąc temu #315665 przez maja1982

kurcze ja też muszę się już za czymś na wesele rozejrzeć!!bo czas leci!!

ja jakaś zmulona dzisiaj jestem!!ta pogoda faktycznie beznadziejna!!

uciekam kochane!!
12 lata 10 miesiąc temu #315669 przez monika1984lodz
Iwona to napewno zeby!!!

My tez mialysmy isc na spacer ale jak zobaczylam ilosc wody na chodnikach to zrezygnowlam.Pozatym Chrystusm nie jestem ipo wodzie chodzic nie umiem.

Angie ja jestem stylistka paznokcia :) klientki mam ale na czas ciazy musialam zrezygnowac z robienia.Juz wyslalam pierwsze smsy. Zobaczymy czy wroca :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315677 przez angie1713
Moniu na pewno wrócą może jeszcze na facebooku daj znać zrób sobie reklamę a co :lol: :silly: :silly:

Iwonka ja nie wiem po czym takie kupki Nadia nieraz takie miała ale ona to przez tą alergię ale może to naprawdę te zęby :dry:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315699 przez pati-m
Iwonka - też niestety nie pomogę, bo Kacper miał tez taką podobną raz ale to jak brzuszek przyzwyczajał się do glutenu.
Teraz już na szczęście wszystko ok, tylko że "niespodzianki" mamy 3x dziennie :P

A zmieniając temat, to czy wasze maluchy też tak bacznie Was obserwują? U nas od kilku dni spokojnie obiadu nie można zjeść bo Kacper tak się wpatruje we wszystko co mamy na talerzu, każdy ruch sztućcami jest zarejstrowany, aż głupio mi jeść, no ale przecież mu nie dam :) Jedynie przedwczoraj dostał od nas na swoją łyżeczkę papkę z ziemniaków - w sumie to tylko polizał ale uśmiech jaki po tym strzelił z radości - bezcenny :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #315707 przez monika1984lodz
Pati Emi robi to samo!!! hehe kurcze psa duczalam sepienia a tu prosze, chyba Emke nauczyl z cichacza :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 10 miesiąc temu #315713 przez pati-m
Z jednej strony to śmiesznie wygląda bo się tak wpatruje, ale z drugiej to mi go szkoda, bo aż buźkę otwiera. A przecież gdyby tylko mógł, to dostałby swoją porcję na talerzyku :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #315714 przez angie1713
U nas jest to samo staram się nie jeść przy niej ale się nie da jak się siedzi cały czas z dzieckiem :)
Dzieciaczki są cwane bo już teraz wiedzą co to znaczy zjeść coś innego niż mleko :laugh:
12 lata 10 miesiąc temu #315716 przez monika1984lodz
Jeszcze troche i dostanie :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 10 miesiąc temu #315724 przez pati-m
angie1713 napisał:

U nas jest to samo staram się nie jeść przy niej ale się nie da jak się siedzi cały czas z dzieckiem :)
Dzieciaczki są cwane bo już teraz wiedzą co to znaczy zjeść coś innego niż mleko :laugh:

Dokładnie! Już zauważają, że tam leży coś innego, ciekawego, a mama i tata robią "am" i jemu nie dają :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315725 przez monika1984lodz
dziewuszki zabijecie mnie ale znowu wam wstawie =zdjecie - bo mina dziecia mego jst poprostu zabojcz- choc lekko rozmazana bo Emi ostatnio jest szybsza niz wiatr

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #315735 przez angie1713
Oj tam Monia od razu zabijemy wstawiaj zdjęcia tej słodkiej Emi po to jest to forum :)Kochana Emi :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia