- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #324704 przez angie1713
Ja tylko na chwilę Nadia bardzo marudna cały dzień to na pewno zęby nawet wymiotowała a czytałam że to jest też objawem .Dałam jej zamrożony gryzak i po tym zasnęła nawet nie chce jeść
I mam pytanie jaką polecacie maść na dziąsełka jutro muszę jej kupić ale nie mam pojęcia jaką
Filipek jesteś cudowny
Iwonka jutro koniecznie zdjęcia PANA METKI ty to masz pomysły
Madzia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
I mam pytanie jaką polecacie maść na dziąsełka jutro muszę jej kupić ale nie mam pojęcia jaką
Filipek jesteś cudowny
Madzia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #324720 przez maja1982
ja tylko na chwilkę!!
magda
fifik super chłopak z ciebie!!
nie wiem co miałam napisać tak mi się smutno zrobiło jak przeczytałam posta Magdy
uciekam, całuje do jutra
magda
fifik super chłopak z ciebie!!
nie wiem co miałam napisać tak mi się smutno zrobiło jak przeczytałam posta Magdy
uciekam, całuje do jutra
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #324730 przez iwonaNAVI
angie1713 napisał:
Angie to bardziej jest poducho-wstozkowo-metka
Ja tylko na chwilę Nadia bardzo marudna cały dzień to na pewno zęby nawet wymiotowała a czytałam że to jest też objawem .Dałam jej zamrożony gryzak i po tym zasnęła nawet nie chce jeść
Filipek jesteś cudowny
Madzia
Angie to bardziej jest poducho-wstozkowo-metka
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 10 miesiąc temu #324731 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Madzia wszytskie tutaj bedziemy trzymaly kciuki
teraz mam wlosy zielone
teraz mam wlosy zielone
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324743 przez slowiczek
Filipek
Gosia, spodni różnistych to Nati ma już pokaźne zapasy a tą kurteczkę już sobie kupiłam, ale trochę jestem wkurzona, bo po praniu wygląda jak szmata z daleka tego nie widać ale z bliska już tak...ale dziękuję za pamięć
Monia, Beti dobrze mówi, do fryzjera marsz
Filipek
Gosia, spodni różnistych to Nati ma już pokaźne zapasy a tą kurteczkę już sobie kupiłam, ale trochę jestem wkurzona, bo po praniu wygląda jak szmata z daleka tego nie widać ale z bliska już tak...ale dziękuję za pamięć
Monia, Beti dobrze mówi, do fryzjera marsz
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez slowiczek.
- klatina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 10 miesiąc temu #324744 przez klatina
Agusia, pytałaś wczoraj o oczyszczanie noska. Ja mojej córci praktycznie codziennie psikam wodą morską (mam disnemar) i używam Nose Frida albo takiego do odkurzacza "Katarek". Ten drugi jest lepszy jak jest grubsza sprawa do odessania
Dawidek, ale życzenia Dziękujemy słodziaku
Dla Was też Wszystkiego Najlepszego Kobietki Kochane
Fanka, dobry ten rysunek
Edytka, ja na spacerek też rajtuzki, kombinezon, kurtka i buciki i jeszcze grubym kocem przykrywam, Jeździmy już w spacerówce od 2 dni A do samochodu, jak nie ma dużo brykania na powietrzu, to rajtuzy, kurteczka i grubsze spodnie tylko.
Słowiczek, listonosz niczego sobie Udana jesteś wariatka kochana hehehe Buty cudo A biustonosz...niezły patent i można wyglądać sexi...ciekawe co by listonosz powiedział
bewipo, gratulacje dla córci u nas nie chce wyjść...
Dawidek, ale życzenia Dziękujemy słodziaku
Dla Was też Wszystkiego Najlepszego Kobietki Kochane
Fanka, dobry ten rysunek
Edytka, ja na spacerek też rajtuzki, kombinezon, kurtka i buciki i jeszcze grubym kocem przykrywam, Jeździmy już w spacerówce od 2 dni A do samochodu, jak nie ma dużo brykania na powietrzu, to rajtuzy, kurteczka i grubsze spodnie tylko.
Słowiczek, listonosz niczego sobie Udana jesteś wariatka kochana hehehe Buty cudo A biustonosz...niezły patent i można wyglądać sexi...ciekawe co by listonosz powiedział
bewipo, gratulacje dla córci u nas nie chce wyjść...
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #324766 przez pati-m
Jestem dopiero teraz. Wróciłam z babskiego spotkania Miło się zobaczyć ze wszystkimi babami z pracy i posiedzieć przy winku
Fifki rozczuliłeś mnie tymi słonecznikami
Magda - trzmam kciuki żeby wszystko było dobrze.
A my dzisiaj byliśmy na kontrolnym badaniu wzroku u Kacpra. No i ma podejrzenie astygmatyzmu Mamy się zgłosić do Matki Polki żeby zrobili mu specjalistyczne badania, bo może się okazać, że to wada niemowlęca i sama zaniknie, albo że trzeba podjąć jakieś działania Ech... Ale jestem dobrej myśli...
Fifki rozczuliłeś mnie tymi słonecznikami
Magda - trzmam kciuki żeby wszystko było dobrze.
A my dzisiaj byliśmy na kontrolnym badaniu wzroku u Kacpra. No i ma podejrzenie astygmatyzmu Mamy się zgłosić do Matki Polki żeby zrobili mu specjalistyczne badania, bo może się okazać, że to wada niemowlęca i sama zaniknie, albo że trzeba podjąć jakieś działania Ech... Ale jestem dobrej myśli...
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324777 przez iwonaNAVI
Tez mam dentinox
Pati bedzie dobrze a czemu robilas mu kontrolne badanie wzroku? pediatra zalecil ?
Ja uciekam jutro zagoniony dzien, Milej nocki i milego i owocnego swietowania
Pati bedzie dobrze a czemu robilas mu kontrolne badanie wzroku? pediatra zalecil ?
Ja uciekam jutro zagoniony dzien, Milej nocki i milego i owocnego swietowania
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez iwonaNAVI.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #324801 przez megi2501
Dzień dobry,
Pati trzeba być dobrej myśli. A po czym to lekarz wywnioskował
Słowiczku pękłam ze śmiechu. Jesteś NIESAMOWITA!!!Hmmm...ale przystojniak
Moniu idź do fryzjera, bo zbyt wielki dzień przed Tobą na eksperymenty. A jak zdrówko Nunki
Agusia my też Disnemar i frida na kozy w nosku
Mój kupił wielką czekoladę i kwiaty, a Julci Gerberka z cielęciną
Jula w DNIU KOBIET
Miłego dnia
Pati trzeba być dobrej myśli. A po czym to lekarz wywnioskował
Słowiczku pękłam ze śmiechu. Jesteś NIESAMOWITA!!!Hmmm...ale przystojniak
Moniu idź do fryzjera, bo zbyt wielki dzień przed Tobą na eksperymenty. A jak zdrówko Nunki
Agusia my też Disnemar i frida na kozy w nosku
Mój kupił wielką czekoladę i kwiaty, a Julci Gerberka z cielęciną
Jula w DNIU KOBIET
Miłego dnia
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324806 przez basia89
jak już mnie ten wirus wpuśćił to napisze co u nas
co do ubierania to ja małemu kurtke zakładam bo on już wyrósł z aż 5 kombinezonów i nieopłaca mi się kupować nowego, bo to za chwilę wiosna będzie. do tego rajstopki ciepłe spodnie bodziak plus sweterek albo nieraz sam czapeczka już taka cieńsza rękawiczki i gruby kocyk na to wszystko.
słowiczek to ty i tak masz "przystojnego" tego listonosza mój jest wiele gorszy. i wiem czemu psy tak zawsze szczekają bo się tej
boją.
miałam coś jeszcze napisać
co do ubierania to ja małemu kurtke zakładam bo on już wyrósł z aż 5 kombinezonów i nieopłaca mi się kupować nowego, bo to za chwilę wiosna będzie. do tego rajstopki ciepłe spodnie bodziak plus sweterek albo nieraz sam czapeczka już taka cieńsza rękawiczki i gruby kocyk na to wszystko.
słowiczek to ty i tak masz "przystojnego" tego listonosza mój jest wiele gorszy. i wiem czemu psy tak zawsze szczekają bo się tej
boją.
miałam coś jeszcze napisać
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez basia89.
Moderatorzy: ilona