- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 10 miesiąc temu #325044 przez Agusia83
Dzien dobry Wlasnie pije sobie kawke po sprzataniu calego domku...Emi oczywiscie pomagala i z tego calego zmeczenia padla w lozeczku a mama moze sie zrelaksowac.
Natalka i Karolku, sto lat starszaczki Nie moge uwiezyc, ze ten czas tak zapitala...dopiero pisalysmy o objawach ciazowych, porodach, a tu nasze maluchy koncza pol roczku...niesamowite.
Angie, my tez uzywamy dentinox...kilka razy sie przydal, chociaz jeszcze uzebienia brak
Monia, Ty sie nie wyglupiaj, tylko ledz do fryzjera...Jutro Wasz dzien A jak minela nocka Nunce?
Juleczko, ale z Ciebie piekna pannica.
A Damianka fotka mnie powalila...tak dawno Cie nie widzialam, a Ty rosniesz jak na drozdzach..no i coraz bardziej meski jestes
Pati, oby z oczkami wszystko bylo ok...wiesz, my nie bylysmy u okulisty, jedyne co mnie niepokoilo, to jak Emilka byla mniejsza miala gigantycznego strita dr powiedziala, ze to minie i miala racje.
Kacperku, jaka usmiechnieta buzia Zadna sie Tobie nie oprze...bedziesz lamaczem kobiecych serc
Klatina...haha...ale sie usmialam niezly psikus corcia Ci zgotowala.
Natalka i Karolku, sto lat starszaczki Nie moge uwiezyc, ze ten czas tak zapitala...dopiero pisalysmy o objawach ciazowych, porodach, a tu nasze maluchy koncza pol roczku...niesamowite.
Angie, my tez uzywamy dentinox...kilka razy sie przydal, chociaz jeszcze uzebienia brak
Monia, Ty sie nie wyglupiaj, tylko ledz do fryzjera...Jutro Wasz dzien A jak minela nocka Nunce?
Juleczko, ale z Ciebie piekna pannica.
A Damianka fotka mnie powalila...tak dawno Cie nie widzialam, a Ty rosniesz jak na drozdzach..no i coraz bardziej meski jestes
Pati, oby z oczkami wszystko bylo ok...wiesz, my nie bylysmy u okulisty, jedyne co mnie niepokoilo, to jak Emilka byla mniejsza miala gigantycznego strita dr powiedziala, ze to minie i miala racje.
Kacperku, jaka usmiechnieta buzia Zadna sie Tobie nie oprze...bedziesz lamaczem kobiecych serc
Klatina...haha...ale sie usmialam niezly psikus corcia Ci zgotowala.
Temat został zablokowany.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #325056 przez Agusia83
Pati, mysle, ze tak...Juz 4 dzien Emi ma humorek i wrocil jej apetyt...chociaz zupki nadal calego sloika nie zje,...no, ale mleczko jej podchodzi I kupki sa rewelacyjne...dzis zmienialam jej pieluche troche na spiocha..podwinelam pieluszke...na ulamek sekundy spojrzalam w telola i dobrze, ze nie wyciagnelam calej pieluchy spod pupy...bo w tym momencie zaczela robic kupsztala
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #325062 przez megi2501
Monia pewnie na pełnych obrotach, bo jutro JEJ dzień. Pewnie dziś nie zajrzy
Pati może idź do jeszcze jednego okulisty, dla spokoju,aby porównać opinie. To tylko moje zdanie.Masz wiadomość na poczcie
Moja pełza niesamowicie. Podnosi tyłek do góry i się przesuwa, a buzią jedzie po podłodze- uśmiałam się do łez przed chwilą
Pati może idź do jeszcze jednego okulisty, dla spokoju,aby porównać opinie. To tylko moje zdanie.Masz wiadomość na poczcie
Moja pełza niesamowicie. Podnosi tyłek do góry i się przesuwa, a buzią jedzie po podłodze- uśmiałam się do łez przed chwilą
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #325074 przez pati-m
Gosia - no właśnie jak się pytałam o osłonę do antybiotyku to powiedziała, że jak bierze lakcid to nic innego. Wcześniej brał acidolac. A teraz jak ostatnio dzwoniłam do niej to kazał podać dicoflor. Dziś wpadnie z wizytą to oceni co i jak.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 10 miesiąc temu #325091 przez Mała
Pati ale Lakcid to też jest osłonowy lek, może podaj jeszcze kilka dawek,mimo iż antybiotyk skończony to nie zaszkodzi, a właśnie myślę, tak jak dziewczyny, że się wyjałowił i stąd te kupki.
Wydaje mi się, że jednak maluchy mogą mieć wady oczek.Skonsultuj może z jeszcze jednym lekarzem.
Megi tylko patrzeć, a Jula będzie śmigać na czterech
Wydaje mi się, że jednak maluchy mogą mieć wady oczek.Skonsultuj może z jeszcze jednym lekarzem.
Megi tylko patrzeć, a Jula będzie śmigać na czterech
- klatina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #325096 przez klatina
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja też mam wadę wzroku. Ciekawe, bo mojej Wiki żaden lekarz nie badał wzroku, a chodzimy państwowo i prywatnie też.
Na spacerek nie idziemy, bo u mnie fatalna pogoda. Taka upierdliwa mżawka cały czas leci.
Zrobiłam sobie przyjemność i kupiłam ostatnio trochę bielizny i przy okazji dla mojego skarbeczka rajstopki...z tymi ostatnimi to chyba przegięłam
allegro.pl/motylki-rajstopki-86-92-calze...tyl-i2179989128.html
allegro.pl/wisienki-cudne-rajstopki-calz...-92-i2179990598.html
allegro.pl/siper-86-92-rajstopki-calzedo...tyl-i2162106519.html
Pati, moja mała też ma takie rzadkie kupki trzeci dzień i też jej ząbki idą. Może to od tego. Też się zastanawiałam, ale dałam jej popróbować różnych rzeczy do jedzenia i na to zrzucałam. Na pewno by jej przeszło, gdyby to było od jedzenia.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja też mam wadę wzroku. Ciekawe, bo mojej Wiki żaden lekarz nie badał wzroku, a chodzimy państwowo i prywatnie też.
Na spacerek nie idziemy, bo u mnie fatalna pogoda. Taka upierdliwa mżawka cały czas leci.
Zrobiłam sobie przyjemność i kupiłam ostatnio trochę bielizny i przy okazji dla mojego skarbeczka rajstopki...z tymi ostatnimi to chyba przegięłam
allegro.pl/motylki-rajstopki-86-92-calze...tyl-i2179989128.html
allegro.pl/wisienki-cudne-rajstopki-calz...-92-i2179990598.html
allegro.pl/siper-86-92-rajstopki-calzedo...tyl-i2162106519.html
Pati, moja mała też ma takie rzadkie kupki trzeci dzień i też jej ząbki idą. Może to od tego. Też się zastanawiałam, ale dałam jej popróbować różnych rzeczy do jedzenia i na to zrzucałam. Na pewno by jej przeszło, gdyby to było od jedzenia.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez klatina.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #325121 przez pati-m
Była lekarka. Wyniki moczu ok, a morfologia może być lekko nieprawidłowa z powodu infekcji, którą miał. Mamy powtórzyć badania za 6tyg. jak się już wszystkiego pozbędziemy z organizmu.
Przedłużyła mu właśnie lakcid. I na tą bakterię E.coli dostał furaginum.
A tak poza tym to wszystko dobrze i po anginie ani śladu. Zebrał same pochwały za to, że rozdawał uśmiechy i rozgadał się na maksa - aż była zdziwiona, bo mówi że zwykle dzieci tak mówią ok. 8m-ca A Kacper oczywiście im bardziej go chwaliła i się do niego uśmiechała, tym więcej nawijał A tata to myślałam, że do sufitu się uniesie, tak z dumy spuchł
Przedłużyła mu właśnie lakcid. I na tą bakterię E.coli dostał furaginum.
A tak poza tym to wszystko dobrze i po anginie ani śladu. Zebrał same pochwały za to, że rozdawał uśmiechy i rozgadał się na maksa - aż była zdziwiona, bo mówi że zwykle dzieci tak mówią ok. 8m-ca A Kacper oczywiście im bardziej go chwaliła i się do niego uśmiechała, tym więcej nawijał A tata to myślałam, że do sufitu się uniesie, tak z dumy spuchł
Moderatorzy: ilona