BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 10 miesiąc temu #324704 przez angie1713
Ja tylko na chwilę Nadia bardzo marudna cały dzień to na pewno zęby nawet wymiotowała a czytałam że to jest też objawem .Dałam jej zamrożony gryzak i po tym zasnęła nawet nie chce jeść :dry:
I mam pytanie jaką polecacie maść na dziąsełka jutro muszę jej kupić ale nie mam pojęcia jaką :unsure:

Filipek jesteś cudowny :kiss:
Iwonka jutro koniecznie zdjęcia PANA METKI ty to masz pomysły :)
Madzia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #324720 przez maja1982
ja tylko na chwilkę!!

magda
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

fifik super chłopak z ciebie!!

nie wiem co miałam napisać tak mi się smutno zrobiło jak przeczytałam posta Magdy :(:(

uciekam, całuje :kiss: :kiss: do jutra
12 lata 10 miesiąc temu #324730 przez iwonaNAVI
angie1713 napisał:

Ja tylko na chwilę Nadia bardzo marudna cały dzień to na pewno zęby nawet wymiotowała a czytałam że to jest też objawem .Dałam jej zamrożony gryzak i po tym zasnęła nawet nie chce jeść :dry:
I mam pytanie jaką polecacie maść na dziąsełka jutro muszę jej kupić ale nie mam pojęcia jaką :unsure:

Filipek jesteś cudowny :kiss:
Iwonka jutro koniecznie zdjęcia PANA METKI ty to masz pomysły :)
Madzia

Angie to bardziej jest poducho-wstozkowo-metka :P
12 lata 10 miesiąc temu #324731 przez monika1984lodz
Madzia wszytskie tutaj bedziemy trzymaly kciuki

teraz mam wlosy zielone :(

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 10 miesiąc temu #324736 przez iwonaNAVI
Monia serio? czy zartujesz?
12 lata 10 miesiąc temu #324739 przez angie1713
Monia jak to zielone o co chodzi z Twoimi włosami bo chyba ominęłam posta?
:unsure:
12 lata 10 miesiąc temu #324741 przez beti
Angie, ja mam Dentinox :)

Monia, a może Ty lepiej idź do fryzjera, bo nie dość że Ci dziwne rzeczy wychodzą to jeszcze sobie zniszczysz włosy :ohmy: a na ten kolor to bym skargę złożyła :P
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324743 przez slowiczek

Filipek :kiss: :kiss: :kiss:

Gosia, spodni różnistych to Nati ma już pokaźne zapasy a tą kurteczkę już sobie kupiłam, ale trochę jestem wkurzona, bo po praniu wygląda jak szmata :dry: z daleka tego nie widać ale z bliska już tak...ale dziękuję za pamięć :kiss: :)

Monia, Beti dobrze mówi, do fryzjera marsz :ohmy:
12 lata 10 miesiąc temu #324744 przez klatina
Agusia, pytałaś wczoraj o oczyszczanie noska. Ja mojej córci praktycznie codziennie psikam wodą morską (mam disnemar) i używam Nose Frida albo takiego do odkurzacza "Katarek". Ten drugi jest lepszy jak jest grubsza sprawa do odessania :laugh:

Dawidek, ale życzenia :kiss: Dziękujemy słodziaku :kiss: :kiss: :kiss:

Dla Was też Wszystkiego Najlepszego Kobietki Kochane :)

Fanka, dobry ten rysunek :silly:

Edytka, ja na spacerek też rajtuzki, kombinezon, kurtka i buciki i jeszcze grubym kocem przykrywam, Jeździmy już w spacerówce od 2 dni :) A do samochodu, jak nie ma dużo brykania na powietrzu, to rajtuzy, kurteczka i grubsze spodnie tylko.

Słowiczek, listonosz niczego sobie :silly: Udana jesteś wariatka kochana hehehe :woohoo: Buty cudo :) A biustonosz...niezły patent i można wyglądać sexi...ciekawe co by listonosz powiedział :silly:

bewipo, gratulacje dla córci :lol: u nas nie chce wyjść...

12 lata 10 miesiąc temu #324761 przez basia89
hej i was znalazłam :P znikłyście i nic nie napisałyście. nadrobiłam całe forum z ostatnich kilkadziesięciu dni. lecę spać. papapa. dobranoc :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #324766 przez pati-m
Jestem dopiero teraz. Wróciłam z babskiego spotkania :) Miło się zobaczyć ze wszystkimi babami z pracy i posiedzieć przy winku :)

Fifki rozczuliłeś mnie tymi słonecznikami :) :kiss:

Magda - trzmam kciuki żeby wszystko było dobrze.

A my dzisiaj byliśmy na kontrolnym badaniu wzroku u Kacpra. No i ma podejrzenie astygmatyzmu :( Mamy się zgłosić do Matki Polki żeby zrobili mu specjalistyczne badania, bo może się okazać, że to wada niemowlęca i sama zaniknie, albo że trzeba podjąć jakieś działania :( Ech... Ale jestem dobrej myśli...
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324777 przez iwonaNAVI
Tez mam dentinox :)

Pati bedzie dobrze :) a czemu robilas mu kontrolne badanie wzroku? pediatra zalecil ?

Ja uciekam jutro zagoniony dzien, Milej nocki :) i milego i owocnego swietowania :)
12 lata 10 miesiąc temu #324785 przez beti
Pati, dobrze będzie!!!! :kiss: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #324801 przez megi2501
Dzień dobry,

Pati trzeba być dobrej myśli. A po czym to lekarz wywnioskował :unsure:

Słowiczku pękłam ze śmiechu. Jesteś NIESAMOWITA!!!Hmmm...ale przystojniak

Moniu idź do fryzjera, bo zbyt wielki dzień przed Tobą na eksperymenty. A jak zdrówko Nunki :unsure:

Agusia my też Disnemar i frida na kozy w nosku

Mój kupił wielką czekoladę i kwiaty, a Julci Gerberka z cielęciną :silly:

Jula w DNIU KOBIET

Miłego dnia :kiss:
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324806 przez basia89
jak już mnie ten wirus wpuśćił to napisze co u nas :)

co do ubierania to ja małemu kurtke zakładam bo on już wyrósł z aż 5 kombinezonów i nieopłaca mi się kupować nowego, bo to za chwilę wiosna będzie. do tego rajstopki ciepłe spodnie bodziak plus sweterek albo nieraz sam :) czapeczka już taka cieńsza rękawiczki i gruby kocyk na to wszystko.

słowiczek to ty i tak masz "przystojnego" tego listonosza mój jest wiele gorszy. i wiem czemu psy tak zawsze szczekają bo się tej
boją.

miałam coś jeszcze napisać :S

Załączniki:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka