BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #329099 przez angie1713
A teraz was troszkę nadrobiłam :)
Fanka Dawidek ma super ząbki widać je fajnie :)
Pyśkaaa obrączki piękne ja mam pół na pół białe i żółte złoto :) ale przez to połączenie nie mogę zmienić rozmiaru i teraz nie noszę bo po porodzi mi schudły palce i boję się że zgubię :)
Beti jak tam po SPA zrelaksowałaś się ?? :)
Kasiu to Amelka ładnie waży dzielna dziewczynka :kiss:
Anitka jesteś taka delikatna :kiss:
Magda musisz się nam później pochwalić wyremontowaną sypialnią :P :)
Mgiełka
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Jeśli chodzi o nystatynę to naczytałam się na internecie że w wielu przypadkach jeszcze gorsze się pleśniawki zrobiły ona ma na razie delikatnie wiec spróbuję z tą cytryna a jak nie pomoże to w aptece bez recepty może coś kupię :)
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #329102 przez magda79
oj te chłopy!!!!!!!!!!! nigdy nie dorosną :P :P

a co do malowania to ja jeszcze po ciuchu planuję kuchnię :silly: :silly: bo też już woła: pomalujcie mnie!!!!!!!!

no ale zobaczymy....jak sie wyrobimy z czasem, może koniec marca albo kwiecień
12 lata 10 miesiąc temu #329104 przez angie1713
12 lata 10 miesiąc temu #329105 przez Agusia83
a ja Was czytam i czytam i nie moge nic napisac, bo dziec mi niepozwala :silly:

Fanka, pewnie, ze widac zabki Dawidka...sa sliczne :laugh: ciekawe kiedy Emi pokaze mi taki cudny widoczek?
Gratuluje zaliczenia semestru...dzielna mama z Ciebie, a jaka pilna? :laugh:

Pyskaa, obraczki mi sie podobaja...ja lubie zloto...jak dla mnie troszke za cienkie..ale to juz rzecz gustu. A bedziecie je grawerowac?

Amelcia, ale z Ciebie spora dziewczynka, rosniesz jak na drozdzach :laugh:

Pisalam z Basia, ...nie ma pretensji o to, ze nie dostala od nas prezentu z okazji dnia slubu, ale, chyba, ze nie przezywalysmy tego tak z nia...no i ze nie wszystkie zlozylysmy jej zyczenia...zrobila jak uwazala za sluszne..moim zdaniem jednak zle..jestesmy by sobie pomagac, czasem ochrzanic, doradzic......

Mgielka,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Angie, na plesniawki rownie dobry jest aphtin, kupisz go w aptece bez recepty i za grosze..to lek sprawdzony od wielu wielu lat..

Anitko...jestes taka delikatna...masz wspaniala cere, mysle, ze wiele z nas pozazdroscilyby Ci jej :lol: Sliczna z Ciebie pannica.

Iwonka, sporo musiala obciac wlosow...moze czas na nowe image? :silly:
12 lata 10 miesiąc temu #329106 przez iwonaNAVI
pati-m napisał:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A jaki Ty masz ten wózeczek? Możesz napisać model? :)

o taki allegro.pl/parasolka-easy-go-senso-2012-...6kg-i2192770443.html
12 lata 10 miesiąc temu #329108 przez mgielka22
Agusia tyle ze on powie ze jemu tez sie relaks nalezy...niestety...grrr
12 lata 10 miesiąc temu #329109 przez iwonaNAVI
Agusia83 napisał:

Iwonka, sporo musiala obciac wlosow...moze czas na nowe image? :silly:

No jakies 15 cm :P ale z tylu i dzieki bogu nic nie widac inaczej bym go zabila...a nad zmiana sie zastanawiam ale nie wiem myslalam o grzywce kiedys mialam i mi pasuje ale nie wiem...teraz lato idzie to lepiej bez :P
12 lata 10 miesiąc temu #329110 przez Agusia83
Mgielka,
12 lata 10 miesiąc temu #329116 przez Marta M
Pati my codziennie wychodzimy, nawet jak bylo -15 :):)

Ja widze zabki Dawidka, fantastyczne :) A semestru fanka gratuluje :)

Anitka zgadzam sie: pełnia subtelności :)

HaHa..Megi Ty tez chcesz sie zamienic pietrami?? ;) A co do mowy to moja cos tam gada ale po swojemu, nie laczy innych sylab poza mamamama...

Madzia to dla mnie zdjecie sypialni poprosze..my tez gore konczymy i zaczynamy od naszej sypialni :) Szukam czegos fajnego, moze co odpatrze ;)

Pyska nie wspominaj mi ostarych babach..ja mam alergie na moja stara sasiadke..ta ktora dala mi 14 lat, mowila na Wy, do wozka kukala i gadala: ON krzywo lezy, ze czemu nie jestem prawnikiem, ze 100 metrow kwadratowych to nic, gdzie garderoba i kuchnia z wyspa, ze nauczyciele to najgorszy zawod i duuuuzo by wymieniac...dzis mialam na spacerze te same buty co siostra M...a ona, ze wstyd na calego, ja ze mnie to nie przeszkadza, a ona ze jej bardzo i jak kupila sobie kiedys sukienke i jakas tam miala taka sama to od razu ja sciagnela i sprzedala..nie znosze tej baby!!!!

Iwonka ja tez wracam do grzywki, chyba juz jutro :)
12 lata 10 miesiąc temu #329131 przez mgielka22
AGusia nie mam za co sie obrazac bo masz racje i dokladnei zazwyczaj tak jest ze on wstaje w nocy chociaz i ja tez sie budze, a rano to ja ja zabieram a on se spi zazwyczaj do 10 11 zalezy na ktora do pracy mial...teraz jak do nowej soli pojedzie to w ogole wyspi sie na amen a ja sie sama bede meczyc :( No widzisz najwyrazniej non stop sie mozna relaksowac przed kompem a ja nigdzie nei moge wyjsc nic zrobic a jak tylko z mama na zakupy pojade to juz sraczki dostaje jak godzine dluzej z lila posiedzi i sie wscieka bo co chwile musi do neij latac...grrr ale jestem zla...

Oj Martus wspolczuje Ci sasiadow...a co siostra M taka modna???Ile ma lat???
12 lata 10 miesiąc temu #329150 przez kasia79
slowiczek napisał:

Kasia, nie zazdrość :P tylko pakuj się z Amelką i wpadaj :kiss:

ząbki Dawidka jak najbardziej widać :)

Bewipo, zagłosowane :)

nie mogę będę w tym czasie w Tunezji B)
12 lata 10 miesiąc temu #329154 przez gosia2324

Anitka kochana laleczka :) :kiss:

Dawidek ale zebuchy :blink: :side:

a jak tam Twoje pakowanie, kiedy sie przeprowadzacie ?
12 lata 10 miesiąc temu #329156 przez slowiczek

12 lata 10 miesiąc temu #329159 przez bewipo

12 lata 10 miesiąc temu #329164 przez bewipo
Gosia przelew poszedł :) Ale się cieszę, że jadę z Wami :) :) :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia