BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 10 miesiąc temu #329041 przez iwonaNAVI
Witam mumuski :) ja dopiero sniadanie jem :) wstalysmy o 11 :P z malymi przerwami na jedzenie i zabawe ...wstawilam pranie,ogarnelam troche...dziecko wyprawilam na dwor i dopiero mam czas wejsc :P

Pati Ty dopiero masz lep :) do wierszy :) i nie tylko :)

A co sie stalo z Basia? Widze pusta wiadomosc...odeszla? Ech juz doczytalam...mowi sie trudno...mi by bylo tylko szkoda tego czasu co poswiecilam na czytanie zeby tak sie obrazic i odejsc

Ach te ptaszyska same zberznice :P
a Mala ty zamiast czekac na wieczor bierz sie za swego chlopa :P ale fakt faktem takie rozmowy na te tematy sie udzielaja :P

Pyska ty tylko nie przesadzaj z porzadkami bo znowu bark ci sie nadwyrezy

Slowiczek chora po spirytusie !!!! Hahaha nie no jestescie niesamowite

Pyska era niegolenia nog !!! Haha ja sie nie pisze :P haha
Obraczki sliczne :)

MOje dziecko juz wyspacerkowane lezy na nowych puzlach piankowych i robi w nie puk puk :P i paluszkami po tych linach przesuwa az ciarki przechodza:P

Dawidzio slodziaku :)

Anitka jak dlugasna sie zrobila

Megi moja bardzo malo mowi jedynie buuu i pluje i dzwieki takie niepodobne do mowienia :( troche sie martwie :( ale ostatnio jakby powoli cos rusza

Fanka gratuluje zdania bez poprawki :)
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #329053 przez magda79
hej :)

u nas dzisiaj zamieszanie od samego rana....mały remont sypialni rozpoczęty!!!!
dzisiaj przygotowanie, jutro kolor a później tapeta
a...i przyjechały makarony i dywaniki...no i są ok :)

teraz D jest w pracy na popołudnie a ja zbieram się żeby ogarnąć bałagan póki Domi śpi

postaram sie nadrobic Was wieczorkiem :)
12 lata 10 miesiąc temu #329060 przez Mała
Iwonka u mnie @, więc z mężowych ptaków nici, ale mnie chodziło o to, że jak z rana takie tematy i humory na forum to co to będzie się działo wieczorem, jak my zazwyczaj głupawkę wieczorami mamy :silly:

Madzia remont nie zazdroszczę, nie tyle remontu co sprzątania po nim. My w tym roku też malowanie planujemy :dry:

Dzieciaki na gadanie mają czas,więc nie martwcie się
12 lata 10 miesiąc temu #329065 przez mgielka22
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #329066 przez megi2501
Moja bardzo fizycznie się rozwinęła, pełza itp. A co do mówienia to tylko pluje, mówi nie, piszczy i tyle...nic, a nic się w tym temacie nie rozwija. Tylko wystawia język i robi brrrrr ustami ;) Nie wiem, czy się martwić...

Madzia po remoncie fajny efekt, ale sprzątanie to koszmar. Generalne porządki w całym mieszkaniu nawet przy małym malowaniu się rozniesie...Efekt końcowy proszę sfotografować i pokazać koleżanką na forum :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 10 miesiąc temu #329071 przez mgielka22
12 lata 10 miesiąc temu #329074 przez iwonaNAVI
Magda to udanego remontu :)

Mala jak tam Olci uszka? Ja Oliwci zmienilam kolczyki bo pod tymi od kosmetyczki zbieral sie brud i zaczlo sie brzydkie uszko robic...i zmienilam na zlote ktore dostala na chrzciny i po wielkiej walce z babrajacym sie uszkiem juz jest prawie zagojone :) OCTANISEPT jest rewelacyjny :) po raz kolejny zdzialal cuda :)
12 lata 10 miesiąc temu #329083 przez iwonaNAVI

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Megi moja dokladnie tak samo...troche tez sie martwie ale mam nadzieje ze nadgoni w przyszlosci i jeszcze bede chciala zeby nic nie mowila...jak sie zacznie mamo co to? a po co? a dlaczego ? a czemu? to bedziemy mialy pozytywnie dosc :P

A moja spacerowka jest super :) zmiesci sie przez moje waskie drzwi balkonowe i nie musze skladac wynosic na balkon i znowu rozkladac potem wciskac mala w spiwor tylko od razu :) no i jak jest sie zrobi zimno mohe wstawic ja domu nie budzac jej i spi sobie dalej :)
12 lata 10 miesiąc temu #329086 przez pati-m

A jaki Ty masz ten wózeczek? Możesz napisać model? :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #329089 przez angie1713
Ale się rozpisałyście ja byłam z Nadią na 3 godzinnym spacerku pogoda super świeci słoneczko ale wiaterek mógłby być cieplejszy ale nie ma co narzekać dopiero mamy marzec :)

Nadia od wczoraj ma biały języczek i nie wiem czy to nie pleśniawki nigdy nie miała i nie wiem co jest dobre na pleśniawki może któraś z tym walczyła i mi powie co robić ??? :)

Megi jeśli chodzi o mówienie to Nadia dużo gada ale zależy od dnia czasami cały dzień nic nie mówi a jak płacze wieczorami jak już jest marudna to woła Mama Mami i to tak fajnie wygląda jakby mnie wołała wiem że to robi nieświadomie ale serducho się cieszy :)
Teraz jest na etapie wystawiania języka i puszczania baniek ze śliny :) :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #329091 przez megi2501
Angie ja pleśniawkę zwalczyłam cytryną. Nasączałam wacik od uszu i pędzlowałam języczek :)

12 lata 10 miesiąc temu #329092 przez angie1713
Megi a długo to zwalczałaś?
12 lata 10 miesiąc temu #329094 przez Pyśkaaaa

co do ery niegolenia nóg to ja się też w to nie bawię :P jakiś durny sen :P
a ja chce coreczke z moim :P

Gosiazagłosowałam

a co dosprzątania to ja chyba nigdy tego nie ogarnę
bylam 2 godz na spacerku i jakas stara baba zaczęła się drzeć że po co one te wózki powyciągały wszedzie wózki i wózki czaicie?

a Franek mówi coś po swojemu etap składania ust i plucia już za nami :D
12 lata 10 miesiąc temu #329095 przez mgielka22
Angie albo nystatyna przemywasz to najlepiej :)
12 lata 10 miesiąc temu #329096 przez megi2501
Moja, jako noworodek przyniosła ze szpitala już. Trochę było walki, nystatyna też pomaga, ale jest na receptę. U nas po nystatynie powróciła pleśniawka. Zwalczyłyśmy cytryną w jakieś 2tygodnie :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia