- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #329041 przez iwonaNAVI
Witam mumuski ja dopiero sniadanie jem wstalysmy o 11 z malymi przerwami na jedzenie i zabawe ...wstawilam pranie,ogarnelam troche...dziecko wyprawilam na dwor i dopiero mam czas wejsc
Pati Ty dopiero masz lep do wierszy i nie tylko
A co sie stalo z Basia? Widze pusta wiadomosc...odeszla? Ech juz doczytalam...mowi sie trudno...mi by bylo tylko szkoda tego czasu co poswiecilam na czytanie zeby tak sie obrazic i odejsc
Ach te ptaszyska same zberznice
a Mala ty zamiast czekac na wieczor bierz sie za swego chlopa ale fakt faktem takie rozmowy na te tematy sie udzielaja
Pyska ty tylko nie przesadzaj z porzadkami bo znowu bark ci sie nadwyrezy
Slowiczek chora po spirytusie !!!! Hahaha nie no jestescie niesamowite
Pyska era niegolenia nog !!! Haha ja sie nie pisze haha
Obraczki sliczne
MOje dziecko juz wyspacerkowane lezy na nowych puzlach piankowych i robi w nie puk puk i paluszkami po tych linach przesuwa az ciarki przechodza:P
Dawidzio slodziaku
Anitka jak dlugasna sie zrobila
Megi moja bardzo malo mowi jedynie buuu i pluje i dzwieki takie niepodobne do mowienia troche sie martwie ale ostatnio jakby powoli cos rusza
Fanka gratuluje zdania bez poprawki
Pati Ty dopiero masz lep do wierszy i nie tylko
A co sie stalo z Basia? Widze pusta wiadomosc...odeszla? Ech juz doczytalam...mowi sie trudno...mi by bylo tylko szkoda tego czasu co poswiecilam na czytanie zeby tak sie obrazic i odejsc
Ach te ptaszyska same zberznice
a Mala ty zamiast czekac na wieczor bierz sie za swego chlopa ale fakt faktem takie rozmowy na te tematy sie udzielaja
Pyska ty tylko nie przesadzaj z porzadkami bo znowu bark ci sie nadwyrezy
Slowiczek chora po spirytusie !!!! Hahaha nie no jestescie niesamowite
Pyska era niegolenia nog !!! Haha ja sie nie pisze haha
Obraczki sliczne
MOje dziecko juz wyspacerkowane lezy na nowych puzlach piankowych i robi w nie puk puk i paluszkami po tych linach przesuwa az ciarki przechodza:P
Dawidzio slodziaku
Anitka jak dlugasna sie zrobila
Megi moja bardzo malo mowi jedynie buuu i pluje i dzwieki takie niepodobne do mowienia troche sie martwie ale ostatnio jakby powoli cos rusza
Fanka gratuluje zdania bez poprawki
Temat został zablokowany.
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #329053 przez magda79
hej
u nas dzisiaj zamieszanie od samego rana....mały remont sypialni rozpoczęty!!!!
dzisiaj przygotowanie, jutro kolor a później tapeta
a...i przyjechały makarony i dywaniki...no i są ok
teraz D jest w pracy na popołudnie a ja zbieram się żeby ogarnąć bałagan póki Domi śpi
postaram sie nadrobic Was wieczorkiem
u nas dzisiaj zamieszanie od samego rana....mały remont sypialni rozpoczęty!!!!
dzisiaj przygotowanie, jutro kolor a później tapeta
a...i przyjechały makarony i dywaniki...no i są ok
teraz D jest w pracy na popołudnie a ja zbieram się żeby ogarnąć bałagan póki Domi śpi
postaram sie nadrobic Was wieczorkiem
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 10 miesiąc temu #329060 przez Mała
Iwonka u mnie @, więc z mężowych ptaków nici, ale mnie chodziło o to, że jak z rana takie tematy i humory na forum to co to będzie się działo wieczorem, jak my zazwyczaj głupawkę wieczorami mamy
Madzia remont nie zazdroszczę, nie tyle remontu co sprzątania po nim. My w tym roku też malowanie planujemy
Dzieciaki na gadanie mają czas,więc nie martwcie się
Madzia remont nie zazdroszczę, nie tyle remontu co sprzątania po nim. My w tym roku też malowanie planujemy
Dzieciaki na gadanie mają czas,więc nie martwcie się
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #329065 przez mgielka22
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
A ja mam dola i jestem wsciekla na M w koncu cos sie nazbieralo jak wy narzekalyscie teraz moja kolej wkur.... mnie totalnie nic kompletnie nie robi rano popoludniu i wieczorem tylko komp i jego gra w wojenke nosz kur... ile mozna jak go nie poprosze milion razy to nic sam z siebie nei zrobi jeszcze wielce oburzony ze du.. nie dostal kuzw... nie mam ochoty na igraszki i takie rzeczy... zamiast siedziec i szukac roboty na necie to siedzi i sie bawi jak dziecko 8 letnie... ile mozna w poniedzialek jedzie do nowej soli nie wiem na jak dlugo ani nic zero odpoczne troche mam juz serdecznie dosc takiego malzenstwa... nie mowiac o tym ze jade caly czas na debecie, kasa sie skonczyla, macierzysnki sie skonczyl i lipa... wybaczcie musialam sie wygadac jestem tym wszystkim zmeczona, nie dosypiam zreszta chyba jak my wszytskie i jeszcze nie wiem co z przeprowadzka jak tak dalej pojdzie to chyba nigdzie nei pojade...
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #329066 przez megi2501
Moja bardzo fizycznie się rozwinęła, pełza itp. A co do mówienia to tylko pluje, mówi nie, piszczy i tyle...nic, a nic się w tym temacie nie rozwija. Tylko wystawia język i robi brrrrr ustami Nie wiem, czy się martwić...
Madzia po remoncie fajny efekt, ale sprzątanie to koszmar. Generalne porządki w całym mieszkaniu nawet przy małym malowaniu się rozniesie...Efekt końcowy proszę sfotografować i pokazać koleżanką na forum
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Madzia po remoncie fajny efekt, ale sprzątanie to koszmar. Generalne porządki w całym mieszkaniu nawet przy małym malowaniu się rozniesie...Efekt końcowy proszę sfotografować i pokazać koleżanką na forum
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez megi2501.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #329071 przez mgielka22
Megi jak mu powiem koniec z grami to bedzie wojna bo on chce miec czas dla siebie, a gra dzien w dzien do 1 w nocy a potem odsypia niewiadomo ile!!! Rano wstaj ei dalej do kompa i nic nawet kubka po sobie nie umyje zero ja juz mam dosc sprzatania tego burdelu normalnei jak sie wkurwie to mu zrobie chyba kupe w szafie i doloze ze 3 pampersy Lilki moze wtedy sie nauczy!! Grrr ale jestem zla
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #329074 przez iwonaNAVI
Magda to udanego remontu
Mala jak tam Olci uszka? Ja Oliwci zmienilam kolczyki bo pod tymi od kosmetyczki zbieral sie brud i zaczlo sie brzydkie uszko robic...i zmienilam na zlote ktore dostala na chrzciny i po wielkiej walce z babrajacym sie uszkiem juz jest prawie zagojone OCTANISEPT jest rewelacyjny po raz kolejny zdzialal cuda
Mala jak tam Olci uszka? Ja Oliwci zmienilam kolczyki bo pod tymi od kosmetyczki zbieral sie brud i zaczlo sie brzydkie uszko robic...i zmienilam na zlote ktore dostala na chrzciny i po wielkiej walce z babrajacym sie uszkiem juz jest prawie zagojone OCTANISEPT jest rewelacyjny po raz kolejny zdzialal cuda
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #329083 przez iwonaNAVI
Megi moja dokladnie tak samo...troche tez sie martwie ale mam nadzieje ze nadgoni w przyszlosci i jeszcze bede chciala zeby nic nie mowila...jak sie zacznie mamo co to? a po co? a dlaczego ? a czemu? to bedziemy mialy pozytywnie dosc
A moja spacerowka jest super zmiesci sie przez moje waskie drzwi balkonowe i nie musze skladac wynosic na balkon i znowu rozkladac potem wciskac mala w spiwor tylko od razu no i jak jest sie zrobi zimno mohe wstawic ja domu nie budzac jej i spi sobie dalej
Megi moja dokladnie tak samo...troche tez sie martwie ale mam nadzieje ze nadgoni w przyszlosci i jeszcze bede chciala zeby nic nie mowila...jak sie zacznie mamo co to? a po co? a dlaczego ? a czemu? to bedziemy mialy pozytywnie dosc
A moja spacerowka jest super zmiesci sie przez moje waskie drzwi balkonowe i nie musze skladac wynosic na balkon i znowu rozkladac potem wciskac mala w spiwor tylko od razu no i jak jest sie zrobi zimno mohe wstawic ja domu nie budzac jej i spi sobie dalej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #329086 przez pati-m
A jaki Ty masz ten wózeczek? Możesz napisać model?
mgiełka - toż to naprawdę duże dziecko! Porządny kop w dupsko mu się należy! Ja wiem, że jesteś dzielna dziewczyna no ale przydałaby Ci się jakaś pomoc i wsparcie od niego. Tulę
A jaki Ty masz ten wózeczek? Możesz napisać model?
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #329089 przez angie1713
Ale się rozpisałyście ja byłam z Nadią na 3 godzinnym spacerku pogoda super świeci słoneczko ale wiaterek mógłby być cieplejszy ale nie ma co narzekać dopiero mamy marzec
Nadia od wczoraj ma biały języczek i nie wiem czy to nie pleśniawki nigdy nie miała i nie wiem co jest dobre na pleśniawki może któraś z tym walczyła i mi powie co robić ???
Megi jeśli chodzi o mówienie to Nadia dużo gada ale zależy od dnia czasami cały dzień nic nie mówi a jak płacze wieczorami jak już jest marudna to woła Mama Mami i to tak fajnie wygląda jakby mnie wołała wiem że to robi nieświadomie ale serducho się cieszy
Teraz jest na etapie wystawiania języka i puszczania baniek ze śliny
Nadia od wczoraj ma biały języczek i nie wiem czy to nie pleśniawki nigdy nie miała i nie wiem co jest dobre na pleśniawki może któraś z tym walczyła i mi powie co robić ???
Megi jeśli chodzi o mówienie to Nadia dużo gada ale zależy od dnia czasami cały dzień nic nie mówi a jak płacze wieczorami jak już jest marudna to woła Mama Mami i to tak fajnie wygląda jakby mnie wołała wiem że to robi nieświadomie ale serducho się cieszy
Teraz jest na etapie wystawiania języka i puszczania baniek ze śliny
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez angie1713.
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #329094 przez Pyśkaaaa
co do ery niegolenia nóg to ja się też w to nie bawię jakiś durny sen
a ja chce coreczke z moim
Gosiazagłosowałam
a co dosprzątania to ja chyba nigdy tego nie ogarnę
bylam 2 godz na spacerku i jakas stara baba zaczęła się drzeć że po co one te wózki powyciągały wszedzie wózki i wózki czaicie?
a Franek mówi coś po swojemu etap składania ust i plucia już za nami
co do ery niegolenia nóg to ja się też w to nie bawię jakiś durny sen
a ja chce coreczke z moim
Gosiazagłosowałam
a co dosprzątania to ja chyba nigdy tego nie ogarnę
bylam 2 godz na spacerku i jakas stara baba zaczęła się drzeć że po co one te wózki powyciągały wszedzie wózki i wózki czaicie?
a Franek mówi coś po swojemu etap składania ust i plucia już za nami
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej